Нещо хубаво, което си купихте от AliExpress или други китайски сайтове.

• 698
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,

Ясно е че китайските сайтове са абсолютна лотария.
Аз съм попадала на големи находки и на пълни боклуци.
Мислите ли че си заслужават?
Попадали ли сте на нещо интересно?
Какво най-често си купувате от там?

# 1
  • София
Калъфчета за телефони и "пандора" мъниста - доволна съм. Очила - не съм доволна. Дребни технологични джаджи - доволни сме.
Дрехи - не смея.

# 2
купувам само от магазини с най-висок рейтинг, преди да купя нещо гледам отзиви на потребители. Ако няма отзиви със снимка - не поръчвам.
Доволна съм от каишки за iwatch, по 20лв, неразличими от оригиналните, а оригиналните струват майка си и баща си.
Калъфи за телефон, за киндъл също. Поръчвам и гоблени, все от един и същи магазин в алиекспрес, защото са супер коректни.
Важно правило е да купиш продукт с висок рейтинг и снимки от купувачи, а не просто най-евтиния вариант, водена от това правило - не съм получвала боклуци и неочаквани изненади.

# 3
  • Стара Загора
Кейсове за телефон
Разни бижута
Дрешки за домашни любимци
Органайзери за козметика

# 4
Доволна съм от 99% от нещата които поръчвам, но като цяло скъпи неща не купувам, все джунджурии и преглеждам много внимателно коментари и снимки преди да поръчам -
ключодържател отварачка за вино - купих за подаръци няколко
калъфи за телефон,
резервни глави за орал Б четката - тук са по 20 лева парчето, там са за 2 долара 4 броя,
спирала за очи, намерих си една евтина, която ми е перфектна, нямам никакви проблеми с нея, поръчвам си я редовно
сенки за очи - също перфектни, стоят като бетон дори без база цял ден
котешки играчки и котешка мента (тази трева от която друсат Grinning )
лъжици и вилици
настолно огледало със светеща лед лента
нощна лампа под формата на буква
гел лакове и машинка за печене на лака - тук вече имаше няколко лака, които не ставаха
златно фолио за картини - дойде огромен пакет, няма да мога да го изхабя с години сигурно
китайски цъфтящ чай - страхотно изглежда и е много вкусен
кутии за бижута, чорапи, бикини, подложка за мишка, жартиери, бомбички за вана, часовник, балсами за коса,
И още куп неща, за които дори не мога да се сетя в момента... Общо взето всеки път, в който си взимам вана, лягам и почвам да поръчвам глупости, ММ вече като чуе вана и му става лошо....

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 12:42 от Нервен_Хамстер

# 5
Аз съм купувала ортопедични продукти ( ластичен колан, корсет за гръбнак) с перфектно качество, за 4-5$ когато в аптеките е по 60-70лв.

Дрехи също съм купувала, особено за децата с много добро качество винаги на базата на снимки и отзиви.
Това което ме побърква са размерите.
Аз нося 34 мярка на Н&М, 36 на други марки, ако поръчам съответно  малък размер по АлиЕ. ми е толкова късо, че мога да го дам на 6 годишната си дъщеря.
Най-голямата ми находка, беше една вечерна рокля, не много евтина за АлиЕ., но беше перфектна...
Иначе съм рискувала и с някои дреболии, които си бяха боклуци..

Можете ли да споделите продавачи от АлиЕ. От които сте доволни?
Така може да се възползваме от опита си Simple Smile

# 6
Купувала съм кейсове, бикини, сутиени, чанта която беше много хубава (40лв.) и разни дреболии Simple Smile. Дрехи не смея, че ме е страх заради качеството.

Общи условия

Активация на акаунт