Обзор 2020 г.

• 41 859
  • 380
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти за отговора. Понеже се загубих от разглеждане на хотели, дали можеш да ми препоръчаш сравнително спокоен  сносен хотел с басеин на плажната ивица?
На плажната ивица основно са големи хотели. На мен любимият ми хотел в Обзор е Казабланка, но не е на първа линия. Като цена/качество е много добре.

# 151
  • оттам, откъдето започва България
Плажът на Обзор е прекрасен, за какво ви е хотел с басейн?

ПП Всъщност това може да е резервен вариант.

# 152
За малки деца басейнът е добра следобедна алтернатива на морето Simple Smile

# 153
За Марина сендс резервирах през Визит. От 13 юли сме там. Ще пиша как е. На Ultra all е. Предполагам - гладни и жадни няма да останем. Дано и плажа и хигиената са ок.
Здравейте,хотелът е прекрасен!Били сме 3 пъти там с децата и всички сме очаровани.Чистотата,храната,басейните,обслужването-всичко е на ниво!Четох скорошни отзиви и хората пишеха,че се спазват мерки и се дезинфекцира,само не зная дали ще има анимация.Моля ви да споделите,ние сме там от 28.07 .Хубава почивка!

# 154
  • София
Утре ще пием кафе на плажа в Обзор Sunglasses Къде предлагате да се храним с вкусна и прясна храна?

# 155
Мнения за малките хотели с басеини сирена палас и ню таун апарт? В смисъл откъм местоположение - спокойствие, близост плаж и условия?

# 156
Препоръчайте някоя хубава къща за гости в близост до центъра, място за паркиране, две отделни легла и тераса.

# 157
Мнения за малките хотели с басеини сирена палас и ню таун апарт? В смисъл откъм местоположение - спокойствие, близост плаж и условия?
За мен тези и двата са далеч от плажа и на са байр. Аз ако търся хотел, къща за гости или апартамент бих търсила само по ул. Черноморска и на ул. Рибарска в началото от кръстовището с ул. Черноморска. Или по друг начин казано на равното на не повече от 50 - 100 м. от централният плаж. Гору долу района зад стадиона или парка до плажа, и най-много до района на ресторант Морски звуци. Другото е високо и до плажът се стига по стълби, което в горещината на обяд не е особено приятно поне за мен. На тези места обаче трябва хубаво да сте се осведомили как стои въпросът с наличието на места за паркиране. Разглеждате картата и по нея търсите места, които ви устройват като местоположение. Центърът на града е високо горе и е сравнително далече от плажа. За това по-добре не търсете около него. Иначе за разходки вечерно време където и да сте за около 15 минути се стига до центъра. Ако ви трябва магазин за храна, то големият Алдо супермарект е на ул. Рибарска горе преди основният път Бургас - Варна, така че пак няма да ви се налага да сте в центъра.
https://www.google.com/maps/@42.8222546,27.8831466,18z

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 15:38 от fatalina

# 158
  • оттам, откъдето започва България
Винаги сме си вземали квартира около центъра и задължително питаме дали имат паркоместа.
Вярно, че се слиза по стъпала към плажа, но пък плажът е близко и това ми позволява, дори и да съм забравила нещо, да се върна и да го взема за няма и 5 мин.
Има хранителни магазини по центъра, павилиони за закуски, аптеки, ресторанти, така че на нас тази част ни харесва повече. Вечерните разходки след хапване ги правим освен по центъра, после и към магазин Алдо и парка.
Пожелавам прекрасна почивка на всички! Simple Smile

# 159
Някой с отзиви за Парайзо Бийч?

# 160
  • Велико Търново
Някой с отзиви за Парайзо Бийч?

Назад в темата съм дала доста отзиви. Мисля, че и в старата тема пак. Върнете се и прочетете, да не се повтаряме само.

# 161
  • Видин
Препоръчайте някоя хубава къща за гости в близост до центъра, място за паркиране, две отделни легла и тераса.

Къща за гости "Денаполи"
Големи стай с по две легла персон и половина, климатик, хладилник, телевизор, собствен санитарен възел и тераса(има даже и двойни).
Тази година ще ни е 6-та подред в тази къща, изключително доволни сме, точно в центъра е, има всичко в непосредствена близост 😊

# 162
  • Beyond the stars
Благодаря ти за отговора. Понеже се загубих от разглеждане на хотели, дали можеш да ми препоръчаш сравнително спокоен  сносен хотел с басеин на плажната ивица?
На плажната ивица основно са големи хотели. На мен любимият ми хотел в Обзор е Казабланка, но не е на първа линия. Като цена/качество е много добре.

Мога само да се радвам на мнението ти, понеже пристигам в темата да си чакам морето в Казабланка края на август, та да ъпдейтвам с информация, че Обзор не съм посещавала от едни 10тина години.
Предвид колко беше чисто морето сега в Слънчев бряг надали ще ме разочарова Обзор. Blush

# 163
Само да вметна, че имам резервация за Казабланка от 25.07, за 2ма + 1 дете за 6 нощувки All inclusive, която няма да ползвам. Плаща се на място, така или иначе ще я анулирам. 1250 лв. Ако някой я иска, негова е. Надали цената вече ще е такава.

# 164
Утре ще пием кафе на плажа в Обзор Sunglasses Къде предлагате да се храним с вкусна и прясна храна?
Преди 4дни се върнахме от Обзор,посетихме механа Барба,беше вкусно,нормални цени са,препоръчвам

Общи условия

Активация на акаунт