Обзор 2020 г.

• 41 801
  • 380
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте!
 Готини наред почиваме в Созопол и се чудим дали да не сменим този сезон с Обзор. Имате ли отзиви за Обзор Бийч Ресорт?
Ние сме били там преди една две години, апартаментите са прилични, веднъж случихме на счупена балконска врата, не можеше да се затвори. Плажът пред комплекса е страхотен, като за Обзор сравнително бавно става дълбоко, не като на  други места. Имахме включени чадъри и шезлонги на плажа, приятно удобство, но другата година като ходихме нямахме, плащаше се допълнително. Персонала е от ученици и студенти опитват се децата, но къде успяват друг въпрос, аз не им се сърдих за дребните неуредици, почистващия персонал от "бразилски" произход, така чистеха че ... спрях да ги пускам в стаята, другото любимо ми е да ми се разчукат в 2,30 наобяд като си с малко дете, но то това е на много места, не само тук.
Една година бяхме с включена храна, аз лично две вечери тичах по спешност от разходката в тоалетната, на сина ми не давах да яде от храната, приготвях му в апартамента, има си всичко необходимо. Мъжът ми си хапваше, все си намираше нещо. Основно и само заместващи продукти, разни бъркочи манджи, само като ги видиш и ти се отяжда, полуфабрикати пържени в нейзнайно каква мазнина, много ниско качество на всичката храна, алкохол не сме опитвали, мъжа ми го близна и беше до там. Плодовете за десерт бяха хубави обаче, аз съм любител на диня, пъпеш, ябълки, праскови и др. Разните му там пасти и други подобни по мои критерии не ставаха за ядене, но пък хората ги ядаха. Има ресторант към комплекса, храната и там сякаш същия готвач я готви като на блок масата.
Като заключение, бихме отишли отново, но само с нощувка.

# 226
Не знам дали сте за първи път в хотела или го посещавате редовно. На нас ни е за 4-ти път и откриваме някой промени в сравнение от преди в ъщърб на клиентите, но като цяло сме ОК.

Какви промени за сметка на клиентите има?

Да, ако може да споделите за промените и аз чакам Simple Smile

Благодаря за инфото за щипалките.

Ние ще сме там от вторник, за втора поредна година Simple Smile

# 227
  • гр. София
Не знам дали сте за първи път в хотела или го посещавате редовно. На нас ни е за 4-ти път и откриваме някой промени в сравнение от преди в ъщърб на клиентите, но като цяло сме ОК.

Какви промени за сметка на клиентите има?
Не работят всички ала-карт ресторанти, има проблем със смяната на плажните кърпи, анимацията е по-слаба, меньото е една идея по еднообразно ( особено в сладките неща). Не са сериозни неща, но на нас ни правят впечатление, защото сме били и преди. За сметка на това пък е доста по-спокойно около басейните и морето,

# 228
  • Пловдив
Впечатленията ни от Сол Луна Бей до момента (3-ти ден) са чудесни:
- Много просторни стаи (3+1 сме) с огромна тераса. Резервирахме с изглед към парка, но ни дадоха към морето, очевидно са полупразни, а гледката е уникална. ☺️

- Маските не са задължителни никъде, обаче целият персонал е с шлемове и се почиства навсякъде и непрестанно. Сложили са диспенсери с дезинфектанти на всяка крачка.
- Плажът е просторен, около басейните винаги има почти свободни шезлонзи и чадъри, а на плажа почти винаги. Само една сутрин беше по-голяма навалица, но мина човек от охраната, видя че се оглеждаме и ни домъкна 3 шезлонга под един празен чадър.
- Водата в морето е кристално чиста и е топла като чай. В басейна рано сутрин ми идва леко хладна, но след 11:00 е ок.
- Детските аниматори са много добри. За другите не знам.
- Храната е шведска маса, но ти сипват каквото си посочиш. Супите и десертите им са мнооого добри. Основните и плодовете са ок. Салатите ми идват слаби.
- Аквапаркът работи, но не сме ходили още, а интернет има навсякъде и е доста бърз.
- Кинезитерапевтът в СПА центъра прави чудесен масаж. Бях се схванала от много термечкане на бебето и ходех като терминатор, обаче ме отпусна след 30мин масаж.
Като цяло, изкарваме си доста добре и комплексът надмина очакванията ни.

# 229
  • оттам, откъдето започва България
Това Обзор ли е?
За съжаление тази снимка ме кара да се чувствам отново под карантина. Много скучно ми изглежда, а цените на Сол Луна Бей Ризорт "къртят".

# 230
Здравейте! Никога не сме били в Обзор, а сега в последния момент решихме да се престрашим за едно кратко море заедно с наши близки. Четох темата и тъй като нямам време много да избирам, резервирах на ул.”Отец Паисий”.Гледах на картата, че не е далече от плажа. Само, че четох за по-хубав плаж в северната част на града. Ние като гледам ще сме май на централния или бъркам? Има ли там чадъри и шезлонзи? За паркирането от мястото за настаняване ми казаха, че имало в близост платен паркинг по 6 лв. на ден.
Може ли да споделите добри заведения с готвени ястия за обед например.Колежка, която е била в Обзор, ми сподели, че в Алдо е имало и готвени храни. Сега дали ги има или някъде другаде, от където да си вземем за вкъщи?
Също ме интересува ако има нещо интересно около Обзор за посещение. Набелязала съм нос Емине, Иракли.Ще сме с двама тинейджъри, на които все им е скучно.

# 231
  • Видин
Някой може ли да даде актуална цена за чадър и шезлонг от плажовете(визирам централния примерно,не крайните)
Благодаря предварително ☺️

# 232
На централен плаж сте.Децата ви са големи така че не е проблемен...Плажа ви е на пет минути.На плажа е Морска перла за храна,а до мястото за спане ви е Палмата.Тези заведения ползваме ние когато сме там.Както казах брат ми живее там и ходим където ходят местните Simple Smile.Като цяло сте на страхотно място ...От едната страна на улицата ви е центъра,а от другата ви е морето

# 233
Някой може ли да даде актуална цена за чадър и шезлонг от плажовете(визирам централния примерно,не крайните)
Благодаря предварително ☺️
Миналата седмица 3.50 лв чадър, 3.50 лв. Шезлонг.

# 234
Също ме интересува ако има нещо интересно около Обзор за посещение. Набелязала съм нос Емине, Иракли.Ще сме с двама тинейджъри, на които все им е скучно.

Бяла можете да разгледате, има там исторически обекти.
До Камчия можете да прескочите, да направите една разходка с корабче по реката.

# 235
Здравейте! Никога не сме били в Обзор, а сега в последния момент решихме да се престрашим за едно кратко море заедно с наши близки. Четох темата и тъй като нямам време много да избирам, резервирах на ул.”Отец Паисий”.Гледах на картата, че не е далече от плажа. Само, че четох за по-хубав плаж в северната част на града. Ние като гледам ще сме май на централния или бъркам? Има ли там чадъри и шезлонзи? За паркирането от мястото за настаняване ми казаха, че имало в близост платен паркинг по 6 лв. на ден.
Може ли да споделите добри заведения с готвени ястия за обед например.Колежка, която е била в Обзор, ми сподели, че в Алдо е имало и готвени храни. Сега дали ги има или някъде другаде, от където да си вземем за вкъщи?
В момента сме в https://www.booking.com/hotel/bg/rusalka-apart-residence.bg.html … total;ucfs=1& на ул. Отец Паисий. Централния плаж е на 150-200 метра, плажа е чист, водата топла и много чиста.  От 17.07 сме тук, щипалки не е имало. Чадър и два шезлонга 10 лв. За обяд на плажа Морска перла не знам дали имат обедно меню, вечер ходим там и е много добре. Капитан фиш на самия плаж, нямат обедно меню, но има прилични супи и чисто WC. От среща на пътя ресторант България, обедно меню 7.90, вклчва супа, основно, десерт, хляб и вода, чисто е и не е лоша храната. Приятна почивка!

# 236
  • ГО
Включвам се с коментар за Мирамар.

Всяко лято почиваме там, като ходим по няколко пъти. Тази година 2 пъти бяхме в делукса или Рейна дел Мар. Впечатленията ми са отлични. Най-доброто място за настаняване за мен са Мирамар и Рейна. Тази година наистина има лееек спад в количеството храна,  което за мен е още по-добре. Невероятно разсипничество ставаше. Хора с препълнени чинии, изяждащи 1/3 от взетото....  На фона, че по всяко време и навсякъде има за хапване, храната в ресторантите си е напълно достатъчно. Бургер бара в Рейна предлага страхотни бургери, а пай Банофи е невероятен!
Анимация не ползваме и в Рейна е много по-тихо и спокойно, което на нас ни харесва повече. Имах “забележка” за водата, че беше Бачково, която не харесвам, но тази година е Девин, което е супер Simple Smile Хигиената е безупречна, персоналът е ненатрапчив и на разположение по всяко време. Гостите от Рейна ползват и Мирамар, което дава възможност да избираш от десетина басейна, безкрайно море, барове, ресторанти и какво ли още не.
През годините сме ходили къде ли не, от Кранево до Лозенец, като визирам големите и известни хотели, Мирамар за нас си остава топ!

Не правя реклама на хотела, мнозина ще намерят и много минуси, но на нас най-много ни харесва там.

# 237
На мен в Рейна не ми харесват тънките стени и почти денонощното тропане от стаите, което продължава и след полунощ.
Чудя се кое е гледка парк и кое странично море. За мен няма разлика, морето почти не се вижда.
Поне храненето е на самообслужване и не се налага чакане зад паравани.
Разочарована съм в общи линии.

# 238
Здравейте! Тази година сме решили да почиваме в Обзор и се колебая между хотел - ресторант Барба и ApartComplex New Tawn.
Моля за мнения и за двете места.     Благодаря предварително                                                                 

# 239
  • ГО
Може и да си права за разположението на стаите. Сградата е така ориентирана, че май всички стаи имат гледка море, макар и по-отдалеко. Ние бяхме над ресторанта и само сутринта се чуваше шум от тракащи чинии, но ние спахме на отворена врата. Шум от коридора или другите стаи не чух.
Един минус - настаняването за двата хотела минава през рецепцията на Мирамар. Такова чакане, никога не бяхме чакали. Децата се изнервиха, но пък и ние баш в 12 часа бяхме отишли.

Общи условия

Активация на акаунт