Обзор 2020 г.

• 41 849
  • 380
  •   1
Отговори
# 180
  • На плажа
И двете семейства са с една и съща фамилия и затова може би излиза така...но къщите са различни.

# 181
Здравейте, някой вчера да е ходил на Иракли. Имаше ли големи вълни, щипалки?

# 182
Здравейте, някой вчера да е ходил на Иракли. Имаше ли големи вълни, щипалки?
И мен ме интересува? На Иракли има ли заведения за хранене или да сме подготвени с храна за деня?

# 183
Някой посети ли Казабланка това лято?За първи път имам резервация там края на август и ме интересува как е храната ,става ли за малко дете на 1.2 г.и изобщо как са условията?

# 184
Вчера беше пълно с щипалки във водата, иначе няма много хора, но всички крайбрежни-на първа линия хотелчета и къщи за гости бяха заети. Имаше леки вълни. Ние си търсихме на място квартира. Много щипеха тези щипалки. Чадър 3.50 и шезлонга беше 3.50 до парайзото.

# 185
Аз написах отзиви за Казабланка, явно сте ми пропуснали поста.

# 186
  • София
Може ли мнение за Сол Луна Бей Обзор?

# 187
А хубав басеин с детска част може ли да препоръчате в Обзор, че детето го притесняват тези щипалки и днес има. Ако е и отопляем още по-добре.

# 188
Вчера беше пълно с щипалки във водата, иначе няма много хора, но всички крайбрежни-на първа линия хотелчета и къщи за гости бяха заети. Имаше леки вълни. Ние си търсихме на място квартира. Много щипеха тези щипалки. Чадър 3.50 и шезлонга беше 3.50 до парайзото.
На плаж Иракли, плаж р.Вая днес нямаше щипалки. Има камъни в морето.

# 189
А хубав басеин с детска част може ли да препоръчате в Обзор, че детето го притесняват тези щипалки и днес има. Ако е и отопляем още по-добре.
Виж в Казабланка може ли да ползвате дневен ОИ, басейните и анимацията, ако има такава тази година. Друг вариант е в комплекс Галерия, но е далеч от плажа.
Питай по телефон, дали пускат само до басейните.
https://myvacation.bg/bg/complex/1
Виж и в Риу Хелиос Бей ако пускат външни.

# 190
Мнение за Алтеа?

# 191
  • Пловдив

И аз се интересувам някой бил ли е това лято там и как е храната? Следващата седмица сме там.

# 192
  • тук-там
Обещах отзиви за Марина сендс. От 1 до 10 - от мен 5.
В плюс - големи и удобни стаи. Близо до собствен плаж.  Храната беше ок - макар, че на мен едни яйца за закуска и супа за обяд и вечеря ми стигат, та не съм голям критерий. Басейните са ок.
В минус - много малка прилежаща площ за капацитета на хотела.  Около басейните е тясно, няма място да се разминеш, шезлонгите не сигат за всички. Мятат се кърпи още в 6 часа.
-  Алкохолът - много, много разреден. Не съм фен, но да го отбележа. Бирата изобщо не става.
- По масите няма подправки - оцет, зехтин, сол - на няколко места - за общо ползване.
- Чистенето на външната площ започваше в 8 часа. Хората вече закусват по масите, някои са и по шезлонгите, а чистачките метат и мият около теб. Това не успях да си го обясня. На плажа почистването започваше към 9.
- На плажа шезлонгите са от най-неудобните. Твърда пластмаса с големи разстояния между "пречките". Само с хавлия е абсурд да лежиш. Няма шалтета. Въпреки това и те не стигаха за всички. Хотелът беше пълен. Тъй като почистваха плажа късно, както казах - отивайки сутрин те посрещат преливащи кошове за боклук и разхвърляни от гларусите боклуци по целия плаж. На втория ден си носех шише за да си измия шезлонга с морска вода. Забърсването им отиваше към 10 ч и тъй като, повечето бяха вече заети по това време - чистачките просто минаваха по редиците с една кофа и парцал, пооглеждаха и си тръгваха.
Дори и за тези пари - 750 лв за 5 нощувки за двама възрастни не бих повторила.
Нямам голяма база за сравнение с БГ ол инклузив, не сме и търсили нарочно такова, но самата база и обслужване не отговарят изобщо на 4 зв.

# 193
  • София

И аз се интересувам някой бил ли е това лято там и как е храната? Следващата седмица сме там.
Ще помоля да споделите мнение  като отидете!

# 194
Някой с отзиви от Риу хелиос бей от тази година? Заетост, обслужване в предвид слабият сезон и най-вече има ли и ги и тук (Обзор като е на север) стадата щипалки в морето...

Общи условия

Активация на акаунт