Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 357
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Е чак, боклук, на всеки са му удобни различни. На мен пък показаните от Лабрекс са ми неудобни и не мога да беля с тях.
Дидка, само показаните от мен предлагат онлайн, като твоите са изчерпани в онлайн магазина. Аз първо тях бях видяла и, ако ги имаше, такава щях да поръчам. После потърсих, видях другите и затова питах. Индивидуално е, вярно, как ще пасне на ръката, ама хайде сега, да не ми бели всеки ден картофи ММ? Аз си работя с ония хоризонталните и се чудя как той не разбира, че са най-удобни и за нула време съм обелила картофите с тях. Аз с такава вертикална, като показаните, не мога, нервите ме ловят. За него пък те били удобните. Та кой как свикнал! Simple Smile

# 256
Е чак, боклук, на всеки са му удобни различни. На мен пък показаните от Лабрекс са ми неудобни и не мога да беля с тях.
Дидка, само показаните от мен предлагат онлайн, като твоите са изчерпани в онлайн магазина. Аз първо тях бях видяла и, ако ги имаше, такава щях да поръчам. После потърсих, видях другите и затова питах. Индивидуално е, вярно, как ще пасне на ръката, ама хайде сега, да не ми бели всеки ден картофи ММ? Аз си работя с ония хоризонталните и се чудя как той не разбира, че са най-удобни и за нула време съм обелила картофите с тях. Аз с такава вертикална, като показаните, не мога, нервите ме ловят. За него пък те били удобните. Та кой как свикнал! Simple Smile

Явно всеки има различен захват! Аз пък ще си срежа вените направо с хоризонтална белачка Simple Smile Само вертикалните признавам. Имам една керамична (част от комплект ножове), която така си лежи в шкафа. Тъкмо се оглеждах за нова, та ще послушам мненията на споделящите. Kissing Heart

Аз пък разглеждам пресите за картофи и ще съм благодарна на нечие мнение Wink

# 257
Не знам, обаче през целия си живот не съм мислила, че дискусия да белачки, може да е такава задълбочена и продължителна, и че различните хора са им важни такива и онакива качества на въпросния уред Grinning Свежо е на фона на цялата ежедневна лудница

# 258

Първата е страшно стабилна и удобна. Имаме и една друга икейска - с шарена пластмасова дръжка - ня е по афиф, но за резервна става.

Сигурно вече си купила, но не можах да се спра да си кажа.

# 259
  • БГ
Идвам да споделя, че вчера получих мейл, че поръчката ми от 04 Май вече е предадена за доставка даже и точките ми са начислени Simple Smile Вече чакам куриер...

# 260
Ами дискусия.......просто, като поръчваш нещо онлайн без да си го видял/пипнал, ти се ще някакво мнение все пак и добре, че момичетата са отзивчиви. Не че, като не ми хареса или не ми е удобна няма да я захвърля, но нали ми трябва работа да върши.

EmmaT, благодаря! Вчера пуснах поръчка, само да смее да измрънка нещо ММ различно от " по-хубава и удобна не съм виждал в живота си"! Joy Я що народ ангажирах да ми обяснява и препоръчва! Simple Smile

Тая преса за картофи сигурно ще върши работа. Когато децата бяха малки имах точно такава /не от ИКЕА/ и я използвах, после минах на подобна на тая от снимката заради по-лесното миене.
Скрит текст:
А съм страшно доволна от пресичката за чесън, поръчах я, защото попаднах на едни похвали за нея в една от икейските теми във форума и най-вече, защото пресовала небелени скилидки чесън. Е, верно го прави! Simple Smile

# 261
Имаме тази преса за картофи - https://www.ikea.bg/products/cookware/kitchen-utensils/idealisk- … -stomana/76114285
Удобна и стабилна е, лесно се работи с нея, лесно се мие. Препоръчвам.

# 262
Ами дискусия.......просто, като поръчваш нещо онлайн без да си го видял/пипнал, ти се ще някакво мнение все пак и добре, че момичетата са отзивчиви. Не че, като не ми хареса или не ми е удобна няма да я захвърля, но нали ми трябва работа да върши.

EmmaT, благодаря! Вчера пуснах поръчка, само да смее да измрънка нещо ММ различно от " по-хубава и удобна не съм виждал в живота си"! Joy Я що народ ангажирах да ми обяснява и препоръчва! Simple Smile

Тая преса за картофи сигурно ще върши работа. Когато децата бяха малки имах точно такава /не от ИКЕА/ и я използвах, после минах на подобна на тая от снимката заради по-лесното миене.
Скрит текст:
А съм страшно доволна от пресичката за чесън, поръчах я, защото попаднах на едни похвали за нея в една от икейските теми във форума и най-вече, защото пресовала небелени скилидки чесън. Е, верно го прави! Simple Smile

Жива да не бях! Ползвам пресата за чесън от не знам си кога, но до сега все си беля скилидките! Rolling Eyes
Ето, дойде денят на просветлението ми! Благодаря за споделеното!:kissing_heart:Hug

# 263
Преди малко ми се обадиха, дали ще съм вкъщи утре. Приятно изненадана съм ))).

# 264
Скрит текст:

Скрит текст:

Жива да не бях! Ползвам пресата за чесън от не знам си кога, но до сега все си беля скилидките! Rolling Eyes
Ето, дойде денят на просветлението ми! Благодаря за споделеното!:kissing_heart:Hug

Аз, като единия Тома Неверни два пъти четох поста, да не би да е шега, абе насериозно си пишеше съфорумката. И само по тая причина я поръчах, не че ми беше притрябвала преса, сега ми се мотаят 4 броя в чекмеджето с икейската, но ползваме само нея. С белени, като бързам и с небелени скилидки, тя ми е най удобна и най-бързо и лесно се мие. Другите ги ръчках с клечки за зъби, едната уж си има нещо като четка, ама и то не ми върши кой знае каква работа. С една дума, зарязахме останалите, икейската е в действие. Simple Smile

# 265
  • In transit
Имам и пресата за чесън ( и аз не знаех, че може и небелени скилидки да пресовам. Благодаря, научих нещо ново.) и пресата за картофи. И двата уреда + белачката не ги заменям с други!

# 266
  • София
Здравейте ☺️ Някой има ли това универсално зарядно? Става ли за всички смартфони?

# 267
Имам и пресата за чесън ( и аз не знаех, че може и небелени скилидки да пресовам. Благодаря, научих нещо ново.) и пресата за картофи. И двата уреда + белачката не ги заменям с други!

Черно на бяло, че пресоват небелени скилидки.Simple Smile И двете го правят, но, когато купувах моята, момичетата нея хвалеха. Със сигурност и другата е добра. Най-много и с нея да се снабдя в някоя следваща поръчка.Joy

# 268
И аз имам от пресичката за чесън и съм много доволна, също и от https://www.ikea.bg/products/cookware/kitchen-utensils/ikea-365- … -za-meso/70152740 и https://www.ikea.bg/products/cookware/kitchen-utensils/idealisk- … -stomana/66916200, преди това каквито и рендета да съм купувала все ръждясваха, а това пета година не е мръднало.

# 269
Здравейте,Този шкаф на KNOXHULT ,дали има възможност за рафтчета и отгоре това дупки ли са ( прилича ми на болтове от сглобката)  ? Нали не е за вграждане,не мога да разбера от една снимка.
Като качество бива ли го ?
Благодаря!

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 21:57 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт