Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 294
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,
Поръчахме си легло Malm , но никъде не открих колко му е гаранцията .гардеробът РАХ има 10 години , но ни казаха, че за да важи трябва да се фиксира за стената.

# 376
Привет,някой има ли от металните шкафове Lixhult
Стават ли за открита тераса и ако ги натъпча с буркани дали ще им се огънат грацилните краченца ?
Благодаря!

# 377
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Някой има ли път към софийската ИКЕА тези дни? Интересувам се от цената на една кухня, но за съжаление съм я снимала по-далеч, отколкото увеличението на телефон и компютър би могло да позволи да се разчете. Не я намирам в каталога им.

# 378
Здравейте. Някой има ли път към софийската ИКЕА тези дни? Интересувам се от цената на една кухня, но за съжаление съм я снимала по-далеч, отколкото увеличението на телефон и компютър би могло да позволи да се разчете. Не я намирам в каталога им.
По телефона пробва ли да питаш? Аз нямам път, но се сетих за този вариант

# 379
Изобщо не съм се сетила за този вариант.

Обадих се. Момчето ме кара да пиша писмо до ел.пощата Simple Smile Става въпрос за кухня Savedal.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 11:57 от Miriel

# 380
Не знам дали ще помогне поне приблизително, тук намерих някаква цена/£700/ , а на бг сайта само цени на отделните части.

# 381
  • София
Savedal са вратите.
просто си видяла някаква готова комбинация с такива врати.
тази на телефона не знае какво точно си видяла и затова те е отпратила.

# 382
  • София

Харесали сте си мостра на кухня Savedal в шоурума ли? И искате да знаете цената й в тази конфигурация, която е направена там, в магазина? Така разбирам аз въпроса. Защото иначе няма как да се каже каква е цената на кухня Икеа без да се направи груб проект поне. Savedal я има в сайта, но не като цели кухни, а като отделни вратички, чела и пр. Шкафовете/корпусът са еднакви за всички видове кухни. В хартиения каталог на кухните има една примерна кухня 1.80м и там има цена на Savedal за тази конфигурация около 900лв.
Има го и в онлайн каталога в сайта. Най долу има брошури и намирате кухни пак в края на страницата.
Дано съм била полезна.

# 383

Да, ето за тази кухня става въпрос. Ще погледна и започна да смятам. Така и не успях да подкарам както трябва програмата им.

# 384
Срокът за връщане на продукт купен по време на ИП 100 дена ли беше?

# 385

Да, ето за тази кухня става въпрос. Ще погледна и започна да смятам. Така и не успях да подкарам както трябва програмата им.
Тоест, трябва ти някой да снима двата висящи листа до тигана в дясно на снимката Simple Smile, където са описани вложените в мострената кухня елементи и съответно цени.
          Аз няма да съм ти полезна, но напиши им мейл с прикачена тази снимка и съм сигурна, че ще ти отговорят.
Пп - комбинацията е чудесна, харесвам шкафове с вградено осветление.

# 386
Да, просто ориентировъчно. Но ще се заровя в сайта и ще се опитам да пресметна нещо.

# 387
според мен ще ти отговорят на имейл, ако не - аз бих си я нацъкала на програмата за моделиране, от снимката добре се вижда какви елементи са изпозлвани. Там ще ти покаже цена.

# 388
Здравейте, как и времето на доставките. Искам да поръчам протектори за матрак, на не ми се чака месец.

# 389
15 работни дни е официалният срок. Моята доставка от този месец дойде на 11-тия ден.

Общи условия

Активация на акаунт