Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 142
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Стига да се поберат в асансьора. Че не винаги става...

Ами организирай там посрещачи..няма как.

Звънни на икея за всеки случай. Да няма промяна...

# 631
# 632
Има ли отделна тема във форума за ИКЕА хакове? Вчера цяла вечер гледам в Пинтерест различни оригинални идеи и се запалих по темата Simple Smile))

# 633
  • In transit
Да, вътре има пластмасов контейнер. Отделно може да си купиш и само четката да смениш. Но да знаеш, че след време ръждясва отгоре капака, ако е във влажно помещение. Ако е само тоалетна, няма проблем.

# 634
Аз търся кош за отпадъци към четката.

# 635
  • In transit
Не съм разбрала явно Simple Smile

# 636
Ако това  е с цел печалба ще имат много здраве.  Въпреки че не разбирам как по- скъпата доставка им носи печалба на тях, тъй като тези пари би трябвало да отиват при фирмата доставчик , а не при самите ИКЕа.
Тъпа постъпка- много хора пазаруват онлайн, и много хора ще  се откажат заради тази безумна доставка. Вместо да  печелят, ще стане обратен ефект - ще загубят  клиенти.

Да, и точно сега, когато заради короната повечето искат да пазаруват онлайн...
А може и заради това да са увеличили - понеже онлайн поръчките са се увеличили и те искат да печелят от там повече.

# 637
Има ли отделна тема във форума за ИКЕА хакове? Вчера цяла вечер гледам в Пинтерест различни оригинални идеи и се запалих по темата Simple Smile))
Не знам за такава тема тук, но може ли линк към някой хак в Пентерест, който те е впечатлил?

# 638
  • БГ
уф, Икеа пак забавиха доставките.. от понеделник поръчката ми е със статус "Готова за доставка поръчка"...

# 639
Точно идвах да се оплача, че възглавниците за стол дето ги искам ги има само в магазина. Дали на някой му се върши добрина?

# 640
  • София
Каква е разликата между двата дивана, освен цвета и цената:
https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/sofa-beds-chair-bed … -s-rakla/39216754
https://www.ikea.bg/products/sofas-armchairs/sofa-beds-chair-bed … -s-rakla/19297567
Бях харесала по-евтиния, но естесвено вече не е наличен за поръчка (мислех да се възползвам от безплатната доставка). Има само една бройка в магазина и сигурно е мостра.

# 641
Аз виждам 2 броя в магазина, но пък не може да се поръча он-лайн... В плата е разликата, всички дивани са им така. Различни десени, с различна плътност и текстура на плата - различна цена...

# 642
  • София
А, сега се е появила втора бройка, онзи ден беше една. Явно ще се ходи до магазина.

# 643
  • София
Доста ги гледах тези дивани като избирахме, но размерът не ми пасна. Светлото сиво е една по-груба така да се каже дамаска, с по-дебели и изразени нишки. Самата текстура на мен ми хареса повече.
Другото, тъмното, е съвсем гладко като промазано някак си. Беше нов модел миналата есен.
Ние в крайна сметка взехме Вимле с гладък калъф като тъмно сивото. Не знам дали е 100% същата материя, но нямам забележки.

# 644
  • In transit
Някой знае ли дали новата Икеа във Варна ще е пак мострена зала или истински магазин?
На рекламата пише, че се разширяват и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт