Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 10

• 82 777
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Bria, аз съм с този серум
Скрит текст:
може би той, в комбинация с крема прави проблем.

преди него - това:
Скрит текст:

За хидратиращите маски на Кларанс и аз мога да кажа само хубави неща. Поддържам ги в постоянна наличност.
Ексфолиантът с твърди частици мъча от много време, защото почти не използвам. По-често правя пилинг с AHA+BHA, но от време на време и физически.

Маските на Апивита са ми много любими, особено тази с портокал Yellow Heart

Ретиноловите пачове на Шисейдо не са за всеки. Имат хубав изглаждащ ефект за околоочната зона, но при мен предизвикват страхотно зачервяване и подпухване на очите.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 22:50 от Light Beam

# 106
Пилинг само при козметик и то съвсем за кратко го прави тя, тк аз не търпя дискомфорта.

# 107
... неправилна дума употребих Rolling Eyes за обикновено домашно ексфолиране говорех. Киселините в магазините за селективна козметика не са силни и при спазване на инструкциите на производителя не съдзават дискомфорт или проблеми. Дерматолозите ползват продукти с доста по-висока концентрация.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 23:00 от Light Beam

# 108
Самодива, ти сподели че пиеш Вечерна Иглика. Тя какво точно влияние оказва? По препоръка на момичета от този форум, аз също почнах да я пия, но заради мигрената ми. Не знаех, че може да има и други действия.

# 109
Най-вече се препоръчва за хормонални смущения - при нередовен и/или болезнен цикъл, поликистоза, при пременопауза, но повлиява добре цялостно организма и кожата също.

Аз я пия профилактично за яйчниците, но на мен ми е слаба като действие, тъй като имам по-сериозни проблеми.
Писах, че понякога разпуквам по една капсулка и мажа с нея лицето си.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 11:32 от SamoDiva

# 110
Някой лазерно подмладяване на лицето? Как му се е отразила процедурата и струва ли си?

# 111
Някой лазерно подмладяване на лицето? Как му се е отразила процедурата и струва ли си?
Аз правих преди няколко дни СО2 лазер(рисърфейсинг ) за третиране на пигментни петна,белези от пъпки и широки пори.
Ще дам отзиви скоро.

# 112
Интересува ме има ли подобрение при бръчки?

# 113
  • Варна
Момичета, кой беше крема, който е само за шия и деколте? Имаше такъв, но не мога да си спомня марката.

# 114
  • Велико Търново
Момичета, кой беше крема, който е само за шия и деколте? Имаше такъв, но не мога да си спомня марката.

Скинкод е единия, а другия е на Виши, първия е много добър.

# 115
  • Варна

Скинкод е единия, а другия е на Виши, първия е много добър.
Много благодаря 😘

# 116
Clarins също имат крем за тези зони. Аз ползвам същата козметика, която слагам и на лицето.

# 117

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 10:27 от Bria

# 118
  • Велико Търново
Clarins също имат крем за тези зони. Аз ползвам същата козметика, която слагам и на лицето.

Вероятно така е най-добре, но аз не мога чисто финансово да си го позволявам. Гледам дермо-козметиката да ми е долната граница, за серуми и кремове за лицце успявям все още да купувам селективна.

Аз използвам крема на Кларанс зс шия и деколте в червена тубичка. Някакви свръх резултати не съм видяла ..

Както казвам на моите клиентки, че свръх резултат аз не очаквам и е хубаво, и те да не очакват чудеса на момента, но след години искрено вярвам, че ще има резултат от грижата и усилията, които полагам. В това число включвам спорта и храната.

# 119
  • София
Здравейте!

От България ли купувате/поръчвате козметиката си или предпочитате да е от чужди сайтове? Питам за тези от вас, които живеят в България.

Общи условия

Активация на акаунт