Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 10

• 81 792
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, а как се справяте с бръчките на челото? Моите са ужасни! А ги клепам постоянно с какво ли не.

# 556
Момичета, а как се справяте с бръчките на челото? Моите са ужасни! А ги клепам постоянно с какво ли не.

С моите си живеем добре Blush Подобни на Вашите са.
Единствено гневната ме дразнеше много, доста дълбока е и я коригирам с ботокс на всеки 6 месеца. Започнах на 45 години.
С козметика просто няма как да стане.
Много се въздържах от процедури, аз дори на козметик не съм ходила в живота си, но бръчките около очите и гневната много ме тормозеха. Е, предадох се, ходя си на ботокс и съм много доволна.

# 557
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Страхотни сте, момичета! Браво на вас! Сиска, супер ти е кожата!

# 558
Е, с бръчките без ботокс няма как да стане. Кремовете не могат да ги заличат, просто при добре хидратирана кожа личат по-малко. Гневна нямам, но такива напречни се виждат и при мен, когато гримаснича. Ще си ги нося с достойнство, какво да ги правя.... Поне засега съм на това мнение.
Копче, права си. Козметиката си е инвестиция, аз също най-много за нея давам. Но, чудеса не очаквам все пак. Достатъчно ми е да не се притеснявам да се покажа без грим. ЕГН-то и гравитацията си вземат своето, естествено. Но, аз не си и крия възрастта.
За капилярите да питам пак - има ли как да намаля появата на нови?

Торбичките и кръговете около очите не мога да преодолея. Моля, не ме цитирате. Ще я махна след малко.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 08:07 от Light Beam

# 559
  • София
Light Beam чудесна си! Ако това е без грим е екстра!
Аз също с торбичките водя най-голяма  борба!
Като се замисля, без да правя реклама на никого, от както включих в грижата за лице продуктите на Алтея ми започна подобряването на състоянието на кожата. Но пак казвам, съвпада и с хоум офиса пак, та колко обективно да е това, не съм сигурна.
Ползвам задължително розовата им вода преди грижа за кожата -Био Розова Вода - Роза Алба. От март месец досега измазах едно бурканче Био Овлажняващ Крем Роза и Лопен, Био Масло Шипка, Био Дневен крем за лице Bio Damascena, а сега започнах и Био серум за лице - Роза и Жасмин.
От всички кремове, които мажа паралелно (без фактор) -Клиник, Нюкс, Филорга Хидро Филър от комплекта им от Нотино, с който повечето се обзаведохме, най-доволна съм си от Алтеята!! Hug
Дебна ги само сега за намаление! От 18.04, не са правили такова за бялата си козметика. Ами айде, де! Hands Pray

Само да допълня, че ароматът на Алтея може да не допадне на всеки. Аз знам как мирише истинският гюл и точно така трябва да си мирише, всичко е натурално и био сертифицирано. Бих се притеснила, ако миришеха на ванилия и нещо друго...

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 20:07 от kopche

# 560
Да, без грим е. През уикендите не слагам.
Иначе - озаряващи база и малко фдт или СС крем през лятото.
Торбичките и капилярите се забелязват, но това е положението.

# 561
Light beam, аз съм 2 години по млада от теб, само че с бебе и нощни смени също и моите очи изглеждаха доста по- зле. Кожата ти ми изглежда подхранена и здрава, капилярите не ги виждам, бръчки нямаш, абе хубава жена си!
Слагай малко коректор под очите и си готова!

# 562
  • Велико Търново
Момичета, ще ви помоля да махнете от цитатите снимката ми, не, че е фатално някой да види, че нямам грам бюст де...
Утре ще се снимам като Лайт, и бръчки имам, и торби, и тъмни кръгове, и гневна и за кахак един капиляр под едното око.
Като миене на зъбите, слагам всеки Божи ден Сънсимед на Авен.
Една приятелка, която работи за една от нашите фирми, всеки път като идваше в аптеката и ме гримираше.С всички кремове кир ефект, докато накрая й казах, абе я пробвай малко по пестеливо да слагаш и воала.Няма кир!
При моята ужасно суха кожа, преди крема имам минимум два продукта, иначе размазване няма.
За Сисли май само една спирала съм имала през годините, но като един истински ценител на хубавото ми стига, че опаковката ми радва окото. По този повод -поръчвам си един портфейл, показвам го на мъжа ми на снимка и той пита дали съм сигурна, че не е визитник.След няколко дни се връщам от работа и той иска да му го покажа.Вадя го аз, мъжа ми на дивана, хваща го и почва един монолог:Аааа..ми той мъничък, монетник....малък, не ми се вижда това да ти е удобно, ъъъ....една преградка, приближава го към носа си.....може би кожата...
Не се стърпях и му казах...ей тия буквички отпред струват толкова и знам колко подигравка ще отнеса, ако вземе, че падне някоя.Та така и с красивите опаковки, лично мен много ми радват окото, като не казвам, че не са хубави де.
За себе си съм решила, че никакви интервенции няма да си правя, каквото такова.Бръчки, торбички, сланини...

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 21:36 от siska79

# 563
На Сисли съм ползвала само 4д спиралата. Не беше никак лоша, не слепваше мигли, стоеше меко и имаше нещо подхранващи май. В добро състояние бяха, когато я ползвах.
Кремовете не съм пробвала - какво им е? За маските съм чувала много добри отзиви.
Кир ефект при мен правят почти всички хидратиращи. Кожата ми изобщо не ги попива, остават отгоре като филм.

# 564
Здравейте, красавици!
Light Beam, когато бях на по 20+ години и пиех алкохол /силно казано де/, но винаги когато пиех чаша две вино и на другата сутрин лицето ми бе зачервено от спукани капилярчета. Някои се скриваха, други си оставаха. И още тогава се реших на лазерно премахване. С три-четири посещения и помен няма от тях. Само един не посмяха да махнат, тъй като бе твърде близо до очите. Но с коректор или ФДТ не се забелязваше в годините, а сега вече толкова съм свикнала с него, че почти не го забелязвам.
И аз в момента съм без никакви кремове и серуми. Ослушвам се за черен петък, но и съм в дилема. Хвърлила съм око на Алтея  и Phytoessence.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 15:42 от Pink Dress

# 565
  • France
И аз чакам Черния петък, но за Neostrata. Отзивите, уж, са добри. И цената е приемлива в Нотино.

# 566
От къде онлайн купувате козметика? Аз от feeluniquе, миналата година бях доволна. Засега доволно си напазарих от Deciem, но имам нужда от нещо за почистване, дневен и нощен крем и т.н. Аз боря разширени пори, като портокалови ми са бузите и много рядко фдт или сс крем не ми прави още по-видими дупчици. На Eucerin хубави ли са, гледам хвалят ги в другата тема?

# 567
  • Велико Търново
писи-миси, аз ползвам предимно козметика на Неостарата над 2 години и съм много доволна - дотолкова, че рядко експериментирам с друга марка, по изключение само някой продукт - измивен, или серум. Но кремовете - дневни, нощни, слънцезащитни са на Неострата.

# 568
От къде онлайн купувате козметика?
От Дъглас, Нотино и Apteka24.gr пазарувам онлайн. Първите са най-скъпи, но никога не съм имала проблеми с продукти от тях, а и с отстъпките за лоялни клиенти се ядват. Пък и нови продукти най-бързо излизатпри тях. Нотино ги гонят, но те също са коректни и не съм имала никакви проблеми с продукти от тях. Apteka24.gr ползвам основно за продукти на Корес и Апивита, но също имат голямо разнообразие. И от тях съм доволна - много любезни, отзивчиви и експедитивни, цените им са добри.

# 569
  • France
писи-миси, аз ползвам предимно козметика на Неостарата над 2 години и съм много доволна - дотолкова, че рядко експериментирам с друга марка, по изключение само някой продукт - измивен, или серум. Но кремовете - дневни, нощни, слънцезащитни са на Неострата.

Мислих да пробвам с един хидратиращ за суха и чувствителна кожа, един за чувствителна с 15 АНА, един серум Корект и крем за тяло.
Би ли споделила твоите "фаворити", и дали ще са подходящи за моята многа суха и чувствителна кожа. Също така, очите ми са още по фражилни и сълзят, дори от Шанел, Диор...

Общи условия

Активация на акаунт