Астрология - 17 тема

• 32 801
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Solly, ако сте майка на това детенце и се притеснявате, че Слънцето "отива" в 12-ти дом, по-добре насочете енерията си в по-положителни занимания. Казвам ви го от позицията на майка с дете с 5 планети в 12 дом (уж, но не точно). Няма какво да промените по хороскопа, ако чоплите и задълбавате, минала съм от там. Детето е такова, каквото е, съдбата си е негова. Нашата работа е друга. Heart

# 616
Solly, след като по ведическата карта Слънцето се измества в 12 дом, няма особен смисъл да се дискутира граничното му положение по тропическата система. Ведическата е в пъти по- точна.
На моя син по западната Луната се падаше на 12 К , но по ведическата се измества в 1 дом.
При теб ведическа карта не съм видяла.

# 617
Solly, след като по ведическата карта Слънцето се измества в 12 дом, няма особен смисъл да се дискутира граничното му положение по тропическата система. Ведическата е в пъти по- точна.
На моя син по западната Луната се падаше на 12 К , но по ведическата се измества в 1 дом.
Аз от ведическа хептен нищо не разбирам..., виждам и че Слънцето по нея е в Скорпион, а Луната във Везни, на кой да вярвам 😫

# 618
Сама си реши коя система ти приляга.
Аз започнах в края на 2015 да чета задълбочено ведическа астрология и в нея видях много повече яснота. Получих неподозирани отговори, в дълбочина.
Неусетно западната  астрология ми остана на втори план. : -) Ако разглеждам някаква карта, първо я гледам по сидералната система, а после, евентуално, поглеждам и съвременният вариант.
Скрит текст:
Скрит текст:
не съм астролог и не специализирам астрология. Правя го само за свое лично развитие, в контекста на духовните ми интереси и търсения. ☺ 

# 619
Аз от ведическа хептен нищо не разбирам..., виждам и че Слънцето по нея е в Скорпион, а Луната във Везни, на кой да вярвам 😫

Здравейте! Може ли да ми кажете с кой сайт или програма направихте тази натална карта? Благодаря предварително!

# 620

Здравейте! Може ли да ми кажете с кой сайт или програма направихте тази натална карта? Благодаря предварително!
http://indianastrology.horosoft.net/onlineastrology.aspx

# 621

http://indianastrology.horosoft.net/onlineastrology.aspx

Благодаря!

# 622
Здравейте Simple Smile Искам да помоля за мнение. С опозиция в първи дом на асцедента ми съм с Юпитер и Сатурн. Зодия рак, родена в десети дом. Трябва ли да се притеснявам за съвпада ,който идва на Сатурн и Юпитер. Ако е нужно съм родена на 24.06.1981 г. 13:20 в София. Моля,ако някой има възможност да погледне,защото последните няколко години са много динамични за мен и не знам в каква посока ще се отрази този съвпад. Сърдечно ви благодаря предварително :*

# 623

Може ли които разбира от ведическа астрология да каже 2-3 думи за тази карта. Благодаря предварително!

# 624
Кои планети и домове се гледат в наталната карта дали мъжа ще е по-възрастен или по-млад?

# 625
  • SF
Няма еднозначен отговор.
Една от индикациите е Сатурн в 7-и дом. Колко по-голям и по-малък? За разлика във възрастта от 2-3-4 години може и да няма указания в картата.
Аспекти на Слънцето със Сатурн, на Луната със Сатурн в картата на мъжа. Още повече, ако и двете светила имат връзка със Сатурн.
Управителят на 7-и дом може да е в знака на Сатурн или отново в твърд аспект с него.
При така поставени общо въпросите, може дълго да се "гадае". Картата на мъж или на жена е? Венера в Козирог също може да даде указания, че човекът "си пада" по по-зрели момчета или момичета. Ако се добави и наличие на някои от гореизброените примери, които са само примери, това подсилва влиянието на Козирога върху това, което наистина харесваме.
Някои положения и аспекти на Меркурий, пък могат да показват, че партньорът би могъл да е по-млад.
Или по-незрял.
Но не може по един аспект на Меркурий или която и да е друга планета да се правят генерални заключения.

# 626
Няма еднозначен отговор.
Една от индикациите е Сатурн в 7-и дом. Колко по-голям и по-малък? За разлика във възрастта от 2-3-4 години може и да няма указания в картата.
Аспекти на Слънцето със Сатурн, на Луната със Сатурн в картата на мъжа. Още повече, ако и двете светила имат връзка със Сатурн.
Управителят на 7-и дом може да е в знака на Сатурн или отново в твърд аспект с него.
При така поставени общо въпросите, може дълго да се "гадае". Картата на мъж или на жена е? Венера в Козирог също може да даде указания, че човекът "си пада" по по-зрели момчета или момичета. Ако се добави и наличие на някои от гореизброените примери, които са само примери, това подсилва влиянието на Козирога върху това, което наистина харесваме.
Някои положения и аспекти на Меркурий, пък могат да показват, че партньорът би могъл да е по-млад.
Или по-незрял.
Но не може по един аспект на Меркурий или която и да е друга планета да се правят генерални заключения.

Картата е на дъщеря ми, която е на 7год.8мес.

# 627
  • в 1001-та нощ
Утре послдно затъмнение от тази серия. При мен върху нат.Меркурий, на К11, връх на таото с Юпитер и Плутон. За разлика от последното - което беше в съвпад със Слънцето ми и беше физически много тежко, вкл. разболяване ....това ми носи много прилив на енергия - за двърша редица започнати неща.

Как го усещате?

# 628
зле Sad
при мен е в съвпад с натален сатурн
потънали са ми гемииките Sad

# 629
Утре послдно затъмнение от тази серия. При мен върху нат.Меркурий, на К11, връх на таото с Юпитер и Плутон. За разлика от последното - което беше в съвпад със Слънцето ми и беше физически много тежко, вкл. разболяване ....това ми носи много прилив на енергия - за двърша редица започнати неща.

Как го усещате?
Чакам с нетърпение да мине. Да се пречистим от ненужни емоции, страхове, напрегнати моменти.
Много неща ми се случиха- в личен и служебен план.
Пожелавам на всички здраве и радостни реализации! Hug  Green Heart Yellow Heart Purple Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт