Паническо разстройство - 43

• 29 413
  • 785
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви група за подкрепата. Взех 0.5 гр вчера на части и тази нощ, макар и с много будене и пак малко нерви гадене и треска мога да кажа че проспах. Зарязах мъжа и децата и се отделих на долния етаж, мислех че няма да мога там да заспя, но беше по-хладно и съм заспала, то като ги чувам се стряскам по 100 пъти ставам, притеснявам се че тропам и вдигам шум и явно така ми е по-добре през нощта. Малкият вчера не си научи, това ме изнервя, но просто нямам сили за нищо. Едва пуснах прахосмукачка в една стая че вървим по какво ли не.  Спокоен ден, аз пак ще лежа, много ми се спи, но макар да се изнервям че нищо не правя, приемам че една седмица ще е така. Другата ще се наваксо. Имайте хубав съботен ден и се разходете и заради мен, аз правя малка обиколка на къщите около нас.

# 256
Сали, и на хубавите Simple Smile

Опелче, хубаво е спокойствието. Аз съм сама на етаж и съм много по-добре, от колкото като бях в София с 1000 човека комшии.
Аз и снимка ще ти пратя от разходката Heartpulse

В 4 и нещо винаги се събуждам с ужасна депресия, тревожност, страх... Става се за тренировка,  ендрофина да разсее страховете малко.

Приятен съботен ден!

# 257
Jerry много благодаря предварително за снимката. Приятна разходка.

# 258
Закъснях за излизане, натиках се в едно блато Simple Smile Да има екшън малко!
Много е задушно и май от това ми хлопа сърцето.

# 259
Аз също съм чела, че от депресия страдат най-често хора с високо интелектуално ниво и образование

# 260
Щото много ги мислят нещата и се натоварват. Ама пусто, как да я изключиш тази мисъл!?

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 11:08 от Gunhilda

# 261
Абе да ви кажа аз работя много с цигани и доста необразовани хора от селата. Има много добри хорица и те страдат. Животът е такъв. На никой не му е лесно, болест на нашето време, но преди много години е била основно болест на богаташите на аристокрацията. Какви аристократи сме,а! Да ни се повдигне самочувствието. Джери при нас е хладно, бих се разходила, но стигнах до масата на двора одуха ме вятъра. Приятно е!
Много хубава снимка. Ние с децата предната пролет ходихме в една кал, ей стана тя една, ама блато не сме виждали.

# 262
Такава, ето ме, завърнах се. Ливрена е с бан за неопределено време. Дано се върне с друг Ник. Чета и следя какви ги вършите, има и нови попълнения гледам. Сега е много особен период, от около 21 дена насам народа масово психяса. Не сме само ние, ами и нови свежи сили имаме в редиците, и все повече стават. Може да се дължи на всичко ставащо и целия стрес в последно време. При мен нещата са на епизоди, откак не пия нищо, ми е едно смотано и невралгично, особено вечер. Но от 10 дена насам си взех капки CBD и ползвам, определено има ефект. От Амазон ги поръчах 20% концентрация. Като цяло усещането е все едно съм си взел ксанакс, но не ме мачка. Ще видим как ще върви. Все пак е добавка.
Видях на Анонимен страха от заспиването, от самия процес. Това е много популярно, и хората без повреди като нас го имат, при тях просто се проявява с мускулни трептения, крампи, схващания и мозъка не го регистрира като опасност. И е не само психика, а биохимична реакция от забавянето на дейността на мозъчните вълни, но тялото все още изпраща интензивни електрически сигнали. Самото влизане в синхрон е процеса, който много хора ги как да кажа. Стряска точно като заспиват. При нас повдига всички показатели, при неувредения мозък просто мускулите правят неволни движения.
Депресии, неврози и тревожности са следствие от информацията - пряко и косвено. Това е причината. Не е нужно да си обрязован и умен. Познавам Моника Валериева, та затова го казвам. Просто ако твърде много е информационния поток по много канали постоянно, е видно как прегаряме. Синия спектър от екраните на тв , телефони , таблети и т.н. също много силно допринася за повреждането на биохимията в мозъка.

# 263
Ами аз мисля че простия човек не се влияе от многото информация. Той си има самочувствие, мисли си че всичко знае и може и света е негов. Колкото по-интелиген и умен е човек толкова по-ясно вижда нещата и по-несигурен и уплашен се чувства.

Георги, радвам се че се върна. Какви са тези капки, водят ли до зависимост, могат ли да се вземат с алкохол? Моля за извинение трезвениците, които не искат да четат в темата за алкохол, но ми е важно 😀. Освен това ми е интересно да чуя мнението на Георги за идващите месеци, за кризата, за липсата на работа. Аз все си мисля че ще има някакво преразпределение и ще има работа, особено за квалифицира кадри. Георги какво мислиш? Такива като мен,дето си отрязаха сами главите в размирно време да не реват после 😀.

Аз излизах, ходих доста, времето в сравнение с вчера е добро. Излизайте, хубав ден на всички!
Жалко за Ливи, дано се появи все пак. Имахме си адвокат ♥️

# 264
Ами аз мисля че простия човек не се влияе от многото информация. Той си има самочувствие, мисли си че всичко знае и може и света е негов. Колкото по-интелиген и умен е човек толкова по-ясно вижда нещата и по-несигурен и уплашен се чувства.

Георги, радвам се че се върна. Какви са тези капки, водят ли до зависимост, могат ли да се вземат с алкохол? Моля за извинение трезвениците, които не искат да четат в темата за алкохол, но ми е важно 😀. Освен това ми е интересно да чуя мнението на Георги за идващите месеци, за кризата, за липсата на работа. Аз все си мисля че ще има някакво преразпределение и ще има работа, особено за квалифицира кадри. Георги какво мислиш? Такива като мен,дето си отрязаха сами главите в размирно време да не реват после 😀.

Аз излизах, ходих доста, времето в сравнение с вчера е добро. Излизайте, хубав ден на всички!
Жалко за Ливи, дано се появи все пак. Имахме си адвокат ♥️

Знаеш ли, очаквам нещата да се раздвижат в положителна насока в икономиките, обаче има твърде много променливи. Като цяло не бих се хванал да предвиждам нищо, преди автомобилния сектор да е задвижен като мощности. Той определя всичко останало. Като цяло го виждам много сътресения и рязко намаляне на потреблението на много "излишни" стоки. А това си е верижна реакция. Може би след 2-3 месеца ще е по ясно кое как ще е.

CBD водят до лека зависимост при ползване повече от 6 месеца, то е добавка все пак. Но говорим за CBD Oil. Може с алкохол, то няма проблем, много ще ти се доспи вероятно.

# 265
  • София
Ох, и аз се радвам, че Георги се завърна. Дано и Ливрена скоро.
Аз съм доволна от Магнезий, доста време стана да го пия, но пак имам епизоди. Напоследък повече с висок пулс, по-рядко с високо кръвно. Ще пробвам последно да видя дали не съм с инсулинова резистентност, само това не съм изследвала, и ако не е това, продължавам си с лекарствата. Деанксит реших да си взема също, да попия някой и друг месец.
А, да кажа, че бодежи не съм имала откак съм с магнезия.

# 266
Скрит текст:
Аз пак започнах с моите филми (те не че някога са спирали де),но преди 2 месеца някъде си направих съвсем случайно едно изследване на черния дроб,което показва степен на фиброза и ми излезна резултат 5,8 като това се смята граничен резултат ( нормата е до 7).Лекарката тогава доста ме панира и ме гледа на ехограф,отделно преди месец си бях пускала чернодробни ензими и всичко беше наред. Още същия ден започна паника и внушение,чак си внуших че ме боли вдясно.Следващите няколко дни говорих с други лекари гастроентеролози и всички казаха че резултата е наред,отделно едно момиче имаше малко по-висок резултат от моя и тя се панира и си изследва всичко и е добре.Аз обаче не се успокоих и сега съм си внушила,че имам хепатит Б хроничен. Мин седмица разбрах,че баща ми като малък е боледувал от остър хепатит Б,но до колкото разбрах се е изчистил от вируса. Още по-голяма паника. Сега съм решила че имам хепатит и това е.Изпитвам ужасяващ страх да се изследвам,защото ако резултата е положителен ще полудея-общо взето съм в задънена улица.Преди извънредното положение след 100-ното ми ходене при лекар ми изписаха Дулсевиа АД,но още при първия прием получих адско гадене с обилно потене,направо си ми прималя и го спрях. Не знам кога ще успея да отида да го сменя и ще се побъркам 😢 Някой получавал ли е такъв страничен ефект от този АД
мила, аз по същия начин се панирам постоянно и за всичко. Страх ме е да си направя изследвания на половината неща, които си мисля, че ми има 🤔
Като запис да кажа, че имам чувството, че деанксита вече не ми действа като в началото преди ок 2 месеца. Пак ме нападат натрапчивите мисли Sad Възможно ли е да привиквам и ефектът да не е същия?
Аз пиех по таблетка сутрин, в началото ми беше ок, след месец някъде и 2 не ги усещах. Явно си е до организъм. Моя приятелка и действа супер и 1, другата ми го пие поне 5 години по 3 пъти на ден и също твърди, че само си го пие - ефект 0. 🤔

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 09:06 от AnMary

# 267
CBD масло не се ли произвежда от семена на канабис? Фенка съм на всякакви масла. В момента пия ленено. Аз пих 1 година АД и го спрях, та от един канабидиол ще се плаша. Ще си го поръчам. Пък нека ми се доспива.
Тук имаме фирми които са свързани с големи автомобилни компании от Западна Европа, предимно от Германия, които бяха спряли работа , но от скоро започнаха пак. Сглобяват някакви дребни части на автомобили и много хора работят там. Може би ще се съживи сектора. Незнам какво ни чака. Ама кой казваше 😀, да сме живи и здрави!

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 02:02 от Salii

# 268
CBD масло не се ли произвежда от семена на канабис? Фенка съм на всякакви масла. В момента пия лелено. Аз пих 1 година АД и го спрях, та от един канабидиол ще се плаша. Ще си го поръчам. Пък нека ми се доспива.
Тук имаме фирми които са свързани с големи автомобилни компании от Западна Европа, предимно от Германия, които бяха спряли работа , но от скоро започнаха пак. Сглобяват някакви дребни части на автомобили и много хора работят там. Може би ще се съживи сектора. Незнам какво ни чака. Ама кой казваше 😀, да сме живи и здрави!
Tочно така, семена от Cannabis Sativa се използват, като технологията за извличане е такава, че да е под 0.3% THC, a CBD да е в необходимия размер на концентрация. Много особен вид добавка е, и в началото доста разстройва стомаха, но след ден 4 като се натрупа има страхотен ефект върху мен. Лимоновата трева също. Относно деанксид... Все още се чудя какви са тия малоумни психиатри, дето изписват лекарства на 60 години (образно казано). Това е най стария АД (+антипсихотик) и е абсолютно според мен ненужен. При доста хора има специфика на адаптация и след 90 дни не действа медикамента. Не казвам че е лош, просто е стар. Има по нови и ефективни.
От известно време насам тренирам много интензивно с фитнес тракер и всичко + часовник и има прогрес с тревожността. Днес например на бягащата ми пътека докарах пулса до 189 удара за 2 минути и още съм жив и пиша. Значи няма проблем, въпреки интензивните усещания. Може да се сещате за казаното от мен като ви подкара пулса. Аз се водя с високо кръвно (неврогенна хипертония) , и все пак не ми пука. Среден пулс на тренировка ми е 137, и това е поне 40 минути, та щом не съм умрял, значи съм добре със сърцето.

# 269
Когато е учестен пулса от физическо натоварване е нормално. Проблемът и страхът идват като затреска ей така от нищото, особено ако лежи човек.
Аз пих деанксит преди ципралекс за около 2 седмици. Никакъв ефект нямаше при мен. Затова и не го коментирам това лекарство, нямам опит с него. Това което съм чела за него е , че не е точно АД. Действа по различен начин. Не беше моето лекарство обаче.

Общи условия

Активация на акаунт