Паническо разстройство - 43

• 29 379
  • 785
  •   1
Отговори
# 300
Да Георги и аз не знаех че това кафе помагало за нашите неща, сега прочетох, просто ми е ок на стомаха от него. На нервите все тая но поне не ме разтреперва.
Джери аз клонарекса го пиех по 1/4 от 2 мг но ми сгрешиха дозата и покрай коронавируса го спрях а нямаше как да ходя на лекар за моята доза. Като ми стана зле почнах на моя преценка да пия 1/4 от 0.5 е не става. Това е нищо само се залъгваш, пия толкова в добрите моменти, когато ми е ок хаха. Аз от години си пия малки дози клонарекс само преди година се сринах много и пих есцитил съжалявам че го почнах то сън то качих кг не повече такива хапове не. тук повечето комбинират, може би затова им дават малка доза от клонарекса. Идеята на психиатрите е да комбинират в началото и да махнат клонарекса, но на мен точно той много ми помага.
Уф Георги ходих на йога преди време, не е моето май но релаксации не са супер. Абе като ми е ок и йога и фитнес и колело карам. Като не- нищо. Само лежа.
А ти по принцип как пиеш клонарекс колко често и по колко
Препоръчайте ми нещо билкови за тревожност...поне да знам,че съм пробвала всичко преди да мина на АД...препоръчаха ми симпатил или някаква хранителна добавка на бланд..
Също и 5 HTP...не съм пробвала нито едното

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 10:38 от Надежда Х

# 301
Надежда Пила съм алора, мента, глог и валериана, аз лично не понасям валидола, но валериан на капки ми понася. В тежките ми фази изобщо не помагат. Много дълго си пиех 1/4 от 0.5 вечер и ми беше ок, но това е в по-спокойните ми дни. Като направя криза като тези последните започнах да пия 0.5 малко се по освестих след 3 дни прием и много лежане.
Вече имам ден и час за 20.05. Да ме преспиват и да минава, че ще изгоня домочадието ако още трябваше да чакам.

# 302
Страх ме е от всичко. Не знам какво да правя. Страх ме е да заспя. Страх ме е да ходя. Страх ме е да лежа. Нищо не ми се иска - и от любимите ми неща дори. Депресия - добре, но защо ме е страх от дишането и всичко, всичко....? Пия Лексотан, малко ме отпуска, но е много малко, привикнал ли съм, не знам, възможно е. Нали по три на ден е дадено, че може... пестя си ги. А май не бива. В пълен ужас съм. Замислих се за клиника, но сигурно там те скапват яката. Не знам какво да правя.

# 303
Анонимен явно хапчето не помага, търси други лекарства и нов преглед от лекар.
 На мен също лексотан не ми влияе и да го пия и да не го пия все тая.

# 304
Препоръчайте някакво друго успокоително. Пих и два деанксита днес.

# 305
Не може така на своя глава, нека лекар те види и то го смени и определи дозата.

# 306
Аз се чудя, дали АД не разбутва хормоните и не води до ИР, а  оттам до пълнеене. Кг се качват ли качват.Disappointed

Последна опаковка Аритави (1х30мг) и освен да се преминава към спиране.
Повечето АД разбутват нещата с хормоните, така е. И ИР се проявява. Това е общ ефект на всички SSRI, на SNRI e към сърдечната система удара. Лошо е, че и почти няма друго решение.

# 307
Аз се чудя, дали АД не разбутва хормоните и не води до ИР, а  оттам до пълнеене. Кг се качват ли качват.Disappointed

Последна опаковка Аритави (1х30мг) и освен да се преминава към спиране.
Повечето АД разбутват нещата с хормоните, така е. И ИР се проявява. Това е общ ефект на всички SSRI, на SNRI e към сърдечната система удара. Лошо е, че и почти няма друго решение.
А на мен ендокринолога ми каза,че с този базед и без това са ми разбутани хормоните и че АД трябва да ми е като последен вариант

# 308
Аз започнах АД преди да ми открият Базеда. Ходих по доктори и само ми изписваха лекарства за високо кръвно, за висок пулс, за нерви. Истината е че чувствително се подобрих едва когато започнах истинското лечение на ЩЗ с тирозол, в последствие с пропицил. Но си пих АД цяла година, до преди месец. Базеда си е гадна работа и нервите никога няма да са ни наред, но в моменти на трудност и АД помага.

# 309
Аз започнах АД преди да ми открият Базеда. Ходих по доктори и само ми изписваха лекарства за високо кръвно, за висок пулс, за нерви. Истината е че чувствително се подобрих едва когато започнах истинското лечение на ЩЗ с тирозол, в последствие с пропицил. Но си пих АД цяла година, до преди месец. Базеда си е гадна работа и нервите никога няма да са ни наред, но в моменти на трудност и АД помага.
Аз базеда съм си го открила още преди 11 години и винаги съм се лекувала...всички гадости започнаха преди 1 месец,.въпреки,че хормоните са добре...до преди това не съм имала никакви проблеми..

# 310
Тогава може би наистина причината не е в Базеда, а в нещо друго , стрес напрежение, проблеми...ти си знаеш. А може би е просто от създалата се ситуация на социална изолация, финансова криза и т.н. на всички ни се отразява 🙂. Дано да се оправиш, да се стабилизираш бързо.

# 311
Тогава може би наистина причината не е в Базеда, а в нещо друго , стрес напрежение, проблеми...ти си знаеш. А може би е просто от създалата се ситуация на социална изолация, финансова криза и т.н. на всички ни се отразява 🙂. Дано да се оправиш, да се стабилизираш бързо.
Благодаря много

# 312
Абе щом и аз дадох фира тия дни, начи нещо има в околната среда. Жегата много ме троши, като добавя диетата и прекаляването със спорта и нещата си се нареждат. Обмислям сериозно пак да си почна АД и да откарам 5-6 години.

# 313
И аз давам фира напоследък и то яка. Имам дни направо не ми се мърда. Хем ми тревожно, хем съм парцал. И това на фона на лекарства, не ми се мисли без тях какво ще е.

Добре, че на работа не ходя. Аз не знам кой ден как ще съм.

# 314
  • София
Оф, бодежите ми се завърнаха. От час са в гърлото, в ляво, нагоре ме ръчка. Какво пък е това?
Снощи си легнах с пулс 118. Валидол не ми помогна. Поне кръвното беше ок. Сутринта бях добре.

Общи условия

Активация на акаунт