Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 564
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 050
Някой някъде да е казал че нЕкой не може да пише?
Не е.
Ама в правилата пише да не ме коментираш...кротик ли си, кротка ли си..та недей. Спазвай добрия тон.

# 1 051
  • Mediterraneo
А едно време какви форумни дефлорации имаше...

# 1 052
  • София
Моят мъж, за да стане 64 кила, трябва да му орежа глава, ръка и крак. Тежи му кокала. Виж, аз го докарвам до толкова.
Броим зомбитата ли? Изгонени, ама все пак присъстващи?

# 1 053
И тема имаше...от нея научавах кой кой е.

Всеки може да бъде когото си поиска. Мен що не ме набедяват че съм преродена мома, или Тарталета  😉

# 1 054
  • Euskal Herria
Тето, то и ти си съмнителна с твоя гардероб - влизаш една, па излизаш друга. И си скръндза - не даваш никой да припари до него. Wink

# 1 055
  • Mediterraneo
Бърльо, нищо не броя, аз поне. Ни зомбита, ни липсващи, ни присъстващи. Просто споделих/ оплаках, нали затова е темата.

# 1 056
Тето, ти пък къде у момите се буташ? Дете има, мома ѝ се приискало да е, преродена при това. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 057
  • Fairbanks, Alaska
Сигурен съм, че teta75, чака да свърши ИП и ще почне да го предлага на съфорумките срещу почасова ставка.

# 1 058
  • Mediterraneo
Тя и преди ИП на никого не го отстъпваше!

# 1 059
Оплаквам се, че опуках 2 сладоледа. И с мъжа се скарах, ама това е ежедневие и ми писна за това да се оплаквам. Всеки ден си казвам, че ще ям малко и какво става после, не знам..мъгла..

# 1 060
  • София
Тарти, аз пък се съмнявам в една всеобща любимка тук, ама си мълча и гледам сеир.Не е Тетата.

# 1 061
Тета,искрено ме развесели.Няма как да обвиниш някого,който е живял години в форум.Легенда си.Не те коментирам,отговарям на безпочвеното ти обвинение.
Лека нощ.

# 1 062
Лягай, лягай..легнал трудно се яде. Лягай ранХо....😆

# 1 063
Тарти, аз пък се съмнявам в една всеобща любимка тук, ама си мълча и гледам сеир.Не е Тетата.
Ай ся. Ще мълчиш, а аз да умирам от любопитство коя е любимката

# 1 064
Аа, Язе съм професионалист. СеднАла, легнАла, нИ мож ме затрудниш. Ей сЯ, както си лежа и ви чета (три в едно) сгънах две парчета пица.

И мен ме гризе коя е любимката. Коя е, коя е?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт