Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 554
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 110
Хаха шматки! 🤣 Мерси! 🤗🥰  Изчервих се. 😽 Ма да ви кажа и на вас,че сама си отрязах бретона. 👩🏻💇🏻♀

# 1 111
  • софия
Кайсийке, идва от ника й - peacock означава паун.

# 1 112
Мъж за трепане,  няма ли тая вечер?
Моят е първи в списъка на чакащите тази вечер.
Преди две седмици доставиха съдомиялната, същата вечер я пуснах, НО през разклонител над плота Flushed Тъпанарите решили да променят стандартите и си спестили 60 см кабел. Още на другата сутрин купих подходящ разклонител, от сервиза ме отрязаха категорично за подмяна с по-дълъг. Такъв бил стандарта, никога не се били произвеждали с по-дълъг. (Глупости на търкалета.) Та сега ми заяви, че евентуално щял по Гергьовден да ми включи разклонителя в инсталацията.
Дано не търся алиби за тогава, че утре заминава.
Tonynette, наистина няма как да ти подменят кабела с по-дълъг без да се наруши гаранцията. Щом се налага ползване на удължител (разклонител), поставете свръзката по-високо от пода - при евентуално наводнение /протичане да е изолирано и по-далеч от вода.
Честита нова придобивка!

Оплаквам се, че научих за неприятности на хора, които преди време много ме изтормозиха, но бог ми е свидетел, не съм им пожелавала зло. Не искам никой да изживява такава мъка. Тъжно ми е.

# 1 113
  • Бургас
Много гадно с тези две теми!

# 1 114
  • тук и там
Ха, ха... Не знаех. JoyХвана ме!Решихе че е име, защото съм срещала и  към други  потребители  да се обръщат така.Рядко,но все пак ми е направило впечатление.Към една конкретно, която често си сменя ника, но въпреки това-  пак  се обръщат по име към нея  в много теми..

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 23:12 от Kaisia

# 1 115
  • софия
Ени, и аз да ти кажа, че си много хубава. Бретонът си го направила страхотен.

# 1 116
  • Бургас
Аз пак не разбрах!
Ени,ти ли си на снимката?

# 1 117
Аз пак не разбрах!
Ени,ти ли си на снимката?
Joy поне не съм сама, имам си посестрима.

# 1 118
🤣 Даа,Славче,аз съм. 🙈

# 1 119
Славче, през деня в другата тема пазим поведение, вечер се вихрим тук!
И аз трудно чета някои мнения, особено една сред друга изкелефещени думи....
Пазих поведение няколко дни, обаче одеве ми дойде,  натъпках се със сладки и -Сбогом чиста съвест!😣

# 1 120
  • Бургас
Ени,ти си като първа възлюбена в харем!Пу,машала!

Фроузънче,така трябва да е!Като дойде време за лЮкарство ,да сме тук и да не правим ядове на модовете!

Тета легна ли тази жена?!

# 1 121
Да се оплача уж съм на диета, пък направих баница и изядох 3 големи парчета

# 1 122
Легна,да,тя рано рано се предава. 😃
Славче,🤗 Пак да кажа,че е с филтър снимката,не съм чак такваз убавица. 🤣

# 1 123
Ей я и таз! Баница сега. Бе имайте милост, моля! И аз душа нося и все ми се яде. Една супа тука подмятам.

# 1 124
  • софия
Aз ометох бисквитите и конфитюра. Ама съм невинна - вие говорите за храна и аз затуй си хапвам като послушно прасенце, да не остана по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт