Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 755
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Благодаря за новата темичка.
Събудих се сутринта и гледам подуло ми се е едното око. Не знам от какво.Дано се оправи скоро.
Донси, и мен ме мързи. Мисля да се излежавам цял ден.

Оправи ли ти се окото?
Есме, почти спадна. Още е леко подуто, но съвсем леко. Не знам от какво се беше подуло толкова, ама беше станало като поничка сутринта. Сега го лекувам с ядене на пържени картофки със сирене и чашка винце на терасата Grinning

# 211
  • софия
Изпих едно самърсби и ме заболя главата, никога не ми е било сила да пия и не съм се опитвала ама чак пък толкова слаба ракия да съм станала не вярвах.

# 212
  • Бургас
Не мога да пусна дъщеря си! Страх ме е много да не се разболея,не заради живота ми мизерен.Добре съм си отживяла даже.Най-големият ми ужас е да оставя малката сама.Тя е като бисквита залепена за мен.По сто пъти ми повтаря колко ме обича и ме кара да обещавам,че няма да умра.
Ще избутам с бележки и си мисля,че като скочат заразените,пак ще затворят всичко.

# 213
Мислят да махнат ИП, но да продължи носенето на маски. Кажете ми как ще стане в ДГ и яслите от децата? Пак недомислица. Еййй...

# 214

Продължавам да сЪ мъча, щоТ няма ракия. 😀

Аххх, Витааа.... Наздраве! Beers

# 215
Вита много се измъчи! Grinning

# 216
  • софия

Продължавам да сЪ мъча, щоТ няма ракия. 😀

Жива да те ожали човек как се мъчиш Grinning
У нас има поне 15 шишета домашна ракия, мога да ти пратя. Не се шегувам.

# 217
И аз гледах Карбовски за Лили Иванова, даже след предаването си пуснах нейни песни на колоната. Огромен талант, но не разбирам за какво си живял, без дете смисълът на всичко какъв е?

# 218
  • SF

Есме, почти спадна. Още е леко подуто, но съвсем леко. Не знам от какво се беше подуло толкова, ама беше станало като поничка сутринта. Сега го лекувам с ядене на пържени картофки със сирене и чашка винце на терасата Grinning

Ей, браво, че се е оправило. Охапало те е нещо през нощта.
Завиждам ти за купона на балкона. На моя нещо ми подухва.
Правих нищо, а много се изморих. 2 пъти ходих до Лидл. Не можах да си занеса нещата от едно ходене и прецених, че ще се върна пак. Цялото нещо ми отне 2 часа. Имаше дълги опашки пред Лидл. Пускат ни по малко, но в крайна сметка всички от опашката сме вътре.
А хората не се пазят от мен. Не се пазят. Не стоят на метър.

# 219
Тъй кат гледам фотоса -щях да изям салатата и после да си омия кунките с течността от шишето Joy
Хич ме няма в пиенето...

# 220
  • Варна
И аз по салатата се загледах. Другото даже не мога да ги различавам едно от друго кое какво е.
Славче, разбирам те. С тебе хем сме наборки, хем си имаме девойки на еднаква възраст и много често се познавам в това, което пишеш.

# 221
  • софия
Ей, браво, че се е оправило. Охапало те е нещо през нощта.
Завиждам ти за купона на балкона. На моя нещо ми подухва.
Правих нищо, а много се изморих. 2 пъти ходих до Лидл. Не можах да си занеса нещата от едно ходене и прецених, че ще се върна пак. Цялото нещо ми отне 2 часа. Имаше дълги опашки пред Лидл. Пускат ни по малко, но в крайна сметка всички от опашката сме вътре.
А хората не се пазят от мен. Не се пазят. Не стоят на метър.
Сигурно така е станало, за да се подуе.
И аз като ходих до Лидл това забелязах-пускат по няколко човека, както би трябвало, но каква е ползата ако вътре са се скупчили 10 човека един до друг на плодовете или зеленчуците. И най не разбирам защо именно бабите и дядовците, които са най-рискови сега, се бутат един до друг сякаш две минути да изчакат ще ги сбъркат. Другата седмица в сряда почивам и мисля да ида и аз на два пъти да си напазарувам за цяла седмица.

# 222
Аз не разбирам какво се случва. При 25 заразени обявиха ИП, при 1250 мислят да отпада. Каква е логиката?
Оплаках се.
Извинявам се, че връхлетях в темата ви.

# 223
  • софия
Аз си мисля, че зорът им да отменят сега ИП е че през ИП са без заплати. Сакън да не останат без пари. Друга логика аз не виждам болните да се увеличават ежедневно, а те да решават да отменят ИП. Не че ББ се слави с логика в решенията си де.

# 224
  • София
Отпускат определени суми от ЕС,ние катп имаме малко заразени,няма да има тиквичко какво да сложи в джобче.

Общи условия

Активация на акаунт