Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 693
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 660
  • Euskal Herria
Честита рожба, Мария! Да расте здрава и силна! На теб пожелавам бързо възстановяване!

Вали при нас, мрачно е и това ми докарва главоболие.

# 661
Мария, честита ви Виктория! Избрали сте най-прекрасното име. Kissing Heart
Нека да расте здрава, умна, красива и много щастлива! Батковците много да я слушат и глезят.
А на теб - бързо възстановяване! Flowers Tulip

# 662
  • Варна
Честито бебче, Мария! Да е жива и здрава малката принцеска Виктория!

# 663
Мария, и аз се присъединявам към прекрасните пожелания Smile
Да е жива и здрава малката Виктория,!
Я виж още с появата си на бял свят колко позитивизъм донесе в темата:smiles:

# 664
Мария, честита рожбичка! Много да ви радва и да сте много здрави цялото семейство! Ей, дочакахме я девойката!

Върна ме назад 2.5г., когато с почти същите мерки (30 гр. разлика) се появи и адашката на новата ти рожбичка.

# 665
Така се ядосах на хоум офиса, че.... врътнах  един кекс. Astonished

# 666
Първо честито бебе. Здрава да е и щастлива.
Прибрах се от работа. Целия град е навънка. Голям процент бяха без маски. Децата тичат. Дано не ни изиграе лоша шега това безхаберие.
И да се похваля - дадоха ни обещаните от ББ пари.

# 667
Ех, че хубава новина !:grinning:
Честита дъщеря, Мария! Да ви е жива и здрава !
Бързо възстановяване на теб !

# 668
  • ново
Честито бебче, Мария! Здрава и щастлива да е ❤️
Оплаквам се, че получавам раздвоение на личността с двете теми 😀

# 669
  • Варна
Браво Мария! Честита ви дъщеричка!

djoleva, браво и за твоята новина. Чудесно, че ви подкрпят по този начин!

И аз днес почивам, от сутринта ми беше нещо не ок, нервно. Взех си маската и отидох до един цветарски магазин, сега си лежа на диванчето с лаптопа, букета е пред мен, поглеждам си го и ми става едно леко на душата. Колко му трябва на човек. Само да си намери патеричката която ще му помогне. Пожелавам ви го! Flowers Hibiscus

# 670
  • France
Качила съм 3 кила от началото на карантината. Б@$и.

# 671
Каталясах. Ама не от чистене и лъскане, да не съм луда. 3ч.обикаляхме с малкото в триколката. А съм спряла и за 2 мин., а се е размрънкал да тръгваме. Как разглежда милото и колко му е интересно всичко. Та, без крака останах, момичета, честно. Че се и гримирах и напарфюмирах, това за мен си е събитие, откак родих чавето. Малко ми се изпотяваше мустака с маската, ама ще го преживея. Обаче, друго си е разходката навън, сега спи като пън 2 часа почти.

# 672
Честито, Мария!
Да е жива и здрава Виктория!

Няма да се оплаквам от ДО-то и от работа днес. Слънце пече, всички сме здрави, голям праз, че нещо не е написано или довършено. И утре е ден.

# 673
Честито бебче, Мария, сутринта си мислех за теб. Да е жива и здрава малката Виктория, адашка е на големия ми син. Права е АбсурТ, телетата сме добри хора. Joy
На Филомена лека бременност, а ние ще стоим тук, да се похвали като му дойде времето. Stuck Out Tongue Winking Eye
ММ ми говори, но сега аз се държа като ледената кралица. Хем това ме натоварва, хем така ме бута отвътре. Rolling Eyes
Иска ми се да направя маслен пай, който по рецепта е с праскови и е ясно, че няма как да са с него. Имам само ябълки. От друга страна планирам да вечерям мляко с овесени ядки, чия и ленено брашно, демек диетично. Но пък паят ще е за останалите, уж... Joy

# 674
  • тук и там
Честита рожба, Мария! Да ти е жива и здрава,много радост да ви носи!:hibiscus:

Аз що не  мога се ядосвам като вас-едната чисти, другата прави кекс...
Филомена и тя да не се оплаква, аз качих 5 и даже не съм бременна..

Общи условия

Активация на акаунт