Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 667
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Честита рожба на Мария!
Да е здрава и честита новата млада бургазлийка Вики!
Мария,много се радвам и те прегръщам!

Джоли,радвам се и за теб!

Аз да се похваля,че направихме голяма разходка с малката в отворената Морска.Спасвахме указания,стрелки и дистанция. Детето не можеше да се нарадва на морето и градината.

# 691
  • Варна
Честита Виктория,да е здрава и много щастлива.

# 692
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!
Още асимилирам какво се случи! Толкова я исках и я чаках. Прекрасно е да имаш дъщеря! ❤️
А мъжа ми колко е поср@н! 😁

# 693
Честито бебче и от мен! Да е жива и здрава, безгрижно и весело детство  желая на малката Вики! И да, телетата сме най-хубавата зодия 😁 (и скромна, както се вижда) 😁
Честит рожден ден и на детенцето на yovanka (надявам се не съм сгрешила името)

# 694
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!
Още асимилирам какво се случи! Толкова я исках и я чаках. Прекрасно е да имаш дъщеря! ❤️
А мъжа ми колко е поср@н! 😁

Върна ме години назад!Разплака ме!
Толкова силна емоция беше за всички!Мъжът ми и момчетата целите трепереха при срещата си нея.Досега е принцесата на тати и батковците!

# 695
  • софия
Срало мече, как върви режима, аз цял ден на салатка, нещо с водата не се разбирам и мъчно я пия, от това се оплаквам. Щяхме да хапнем риба довечера обаче свекъра май не е взел та...пак салата ще е май, пълнозърнест хляб позволяваш ли си?

# 696
Grinning Мария, да ти е жива и здрава Виктория!

# 697
Гледам новините..само за София сказват. За парковете. Ама в София.
Ами не живеем всички в София пък...дразня се някак.

# 698
Не ги и гледам, само ме напрягат.
Боли ме глава, не мога да стана от леглото.

# 699
  • France
Вита HugHugKissing Heart горе главата. Сега с това ИП на всички ни се поразкърца дюшемето, но и това ще мине.
Мария, толкова съм щастлива за теб. Има да купуваш розови фру-фрута, колкото си искаш. Пък и да имаш дете пролетта сигурно е страхотно.
Имам цигарен вкус в устата, ще кажеш, че съм си палнала една, а не съм пушила от 10 години. Бляк!

# 700
Така ми измръзна устата, че чак ме заболя. Половин кутия сладолед изядох. Овеса утре.

# 701
ММ се усети и ми се извинява, но не съм му приела извиненията. Друг път да си мери приказките.

И с щерката нерви набирам. Има 2 зад. по математика за д. р., не може да ги реши, помогнах ѝ. Сега я накарах да реши още две, все едно я накарах да яде жаби и гущери. Ядосах се, да си получава двойките....

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 19:39 от vita

# 702
Хора, мисля че полудявам. Sob
Тази сутрин колегите ми казаха, че вървейки от колата към офиса съм си говорела сама Open Mouth.  Бяха съвсем сериозни.
Снощи ММ много ме засегна, та нищо чудно....
Препоръчайте ми какво да пия за успокоение. Нещо на билкова основа.
То, като не си отговаряш сама, не е проблем! 😀Майтапът настрана, ама и аз като се ядосан, редовно си говоря сама и по някакъв начин се успокоява! А за успокоение на билкова основа валериан, мента и глог таблетки!

# 703
  • София
Стигнах до заключението, че говоренето сам, понякога е нещо като самоиздърпването за косата.
Като оплескам едно и също нещо 2 пъти, на третия, ядосана изстрелвам "а, спри се, де" или " а, стига, де".
По-добре аз да си го кажа, отколкото някой да ми го издудне.....
Сега слушам, че всеки самоосигуряващ се, останал без работа, може да получи 3 месеца по 1500лв. безлихвен кредит.
При тези условия, направо съжалявам, че вече не съм в категорията.

# 704
Оплаквам се от служителка на А1.. Звънна да ми предлага нещо, не спря да говори едно и също в рамките на 5мин.,казах,че нямам интерес, при което ме прекъсна и продължи да говори.. Затворих и и ми звъня 3 пъти след това.. Несериозно. 🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт