Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 639
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 765
Anyyyone, ти от къде си Trollface

Walnuss, виж как ви привлЕкох вниманието Joy

Кроте, ш го бахтаме тоя господин...

Ако не, имам и бухалка, казва се Веселия Роджър... Hands V

# 766
  • софия
Значи бъдете в готовност тия дни да ви привикам, дрийм лъскай бухалката да е по-красив удара после.

# 767
Нещо изпуснах заради кой се сформира ударна група?
Сега ще чета назад.

# 768
  • София
Преди два дни чух фразата " ще те разсуча".........в рамките на майтапите, които си подвикваха комшията с комшийката.
Та, да разсучеш, е да сложиш бебето на гърдата, да засуче, че да "слезе" млякото на майката.
Разсукалката е цицата.

# 769
  • France
Веселия Роджър Joy имаше едно време един лаф - така ще те насиня, че и фотошоп не може те оправи.
Ени, преди ИП имах и аз такъв период. Толкова гнусни и кървави сънища имах, чак ми беше не удобно да знам, че аз ги измислям.

# 770
Блу,нямаш грижи,само дай знак.С Дриймата много бързо ще се координираме.Момичетата тук,ще потвърдят,че сме били заедно на купон.

# 771
Тук все някой мъж го отнася..
Сутринта Витиния, но той бързо успя вече да влезе в крачка. Вечерта друг доброволец чака хокане..

# 772
Това е щото за свекървите има друга тема.Иначе все на мотиките и лопатите ще стоим подпрени.

# 773
Веселия Роджър Joy имаше едно време един лаф - така ще те насиня, че и фотошоп не може те оправи.
Ени, преди ИП имах и аз такъв период. Толкова гнусни и кървави сънища имах, чак ми беше не удобно да знам, че аз ги измислям.

Филоменка, ти още си будна .. Не ти ли се спи?
Час назад ли сте от Бг? Ама пак си е късно за дами в особено положение.

# 774
АбсурТ, по-скоро е от "разточвам" Stuck Out Tongue Winking Eye
Може да са имали в предвид, да се размачкат... Лелееей Joy Къде се мачкат тия твои комшии Joy

Хахаха, дали... Мотиките... То, освен у двора, вече ниви нЕма... Всичко е моторизирано... Ти дек ше копаш, Кроте? Joy
Оооо, и гробарите добре си покопват.... Joy егати хумора ме сполетЕ...
Каза Филчето за кървави и Те Joy

# 775
Гюзум ще садим,виж как хубаво те насочи един филм.И като казах филм,ай.Лека и умната,ако нещо се обърка,свиркайте.

# 776
Поокапа компанията, май е време да раздигаме софрата и ние.
Лека на заходващите съм спалните.

# 777
Ааййде седи, де Hug може още нЕкой да посака професионални килъри Joy

# 778
Бухалки,точилки, белезници, кой каквото има ще влезне в употреба, като не разбират от дума тея мъже, ще събираме групировката на Бг мамите.

# 779
  • Оптимист по принуда
Тънка дряновица по петичките.

Общи условия

Активация на акаунт