Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 610
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 870
  • Fairbanks, Alaska
Писна ми да живея във вход със смръдливци и мизерници... Някой си е включил вентилацията на кухнята в кумина в банята, по цял ден знам какво и кога готви, а и много обича да пържи очевидно. Отварям прозореца да проветря, нахлува миризма на друг манджурляк. Отварям входната врата - миризма  напикан старец. Качвам се в асансьора, клечки за уши вътре. Тая отгоре си тупа ли тупа върху климатиците ни, а тая отдолу си държи боклука пред вратата.
Трябваше да се обадя на госпожата на сестра ми по математика. Питам как се казва госпожата, отговор не знам. Как не знаеш бе, дете. От две години ходиш при нея на уроци Flushed

Пак като някоя съседка, не си хвърля дамските превръзки през терасата е добре. Преди години, една съседка го направи. Всеки ден имаше по 2 използвани превръзки.

# 871
Ако имате бланширани картофи, изсипете ги както са замразени в незалепваща тавичка, полейте с олио, малко сол, разбъркайте с пръсти и метнете в загрята на 200 градуса фурна. Стават горе-долу като в Актифрай.
Гладна съм Confused

# 872
Това е отвратително. Astonished

# 873
Ама той картофът сам по себе си е вреден. Не че е пържен. И суров да го папам...папам въглехидрати.
Ако се лъжете че на пАра като го правите и не ви вдига захарта и не се лепи по задницата...сте в заблуда.

# 874
Ааа, мога да вА ослужа с дамски Joy ако искате 🤣

Ооох, отивам да взема 2 кила.... За убиване сте вие... Не мъжете ви!!!! JoyKissing Heart

# 875
Има и по-големи гнусари... Представям си в тях какво е...
Прияде ми се диня.
Оплаквам се, оня ден ходих до Лидл и взех виолетки....Е, опуках тамън едно цяло пакетче, грух

# 876
Аз, така в тавичка, правя заразените Картофи от Лидл. Но тези селски уеджис лиса.. Нещо такова. Стават супер. Ама сега не ям Картофи.. Уфф мъка, отивам да гриза бекон 😜

# 877
Тете, млък. Картофите са много диетични, мълчи сега. И без това няма да развяваме трътки по плажа.

# 878
Аз, така в тавичка, правя заразените Картофи от Лидл. Но тези селски уеджис лиса.. Нещо такова. Стават супер. Ама сега не ям Картофи.. Уфф мъка, отивам да гриза бекон 😜
знам, че е коректорът, ма ме напуши смях Grinning
Никога ни съм купувала замразени картофи, няма и да купя. Също диня и ягоди сега, не им е времето и гаранция са гадни.

# 879
  • Оптимист по принуда
Аз, така в тавичка, правя заразените Картофи от Лидл. Но тези селски уеджис лиса..  😜
Уу, такива не щА! Mask

# 880
Тета пак уби всичко деЦко в мене! Срам нямаш беее,пуу... Аз нема да ви казвам кЪ съм се надула от МЦ,на балон ми е шкембака. 😓 Ма ако на някой му трЕбЕ превръзка да праи мръсно на комшиите... 🤪🤣 Дрийм развали тона и дисцЕплината! Тя е виновна да ме хване и мене лигнята. 🙈

# 881
Реших да питам и се отчаях просто Joy тия хормони му изпиха мозъка на това дете Confused
Ти па. На моя близка синковеца на снимката от абитуренския  си бал установи, че с едно друго дете са били в един клас. Паднах просто.

# 882
Чакам си крилата я...пекат се. Тараторът го изадох/изпих...не изчаках кат бял чиляк култулно да се нахраня с двете едновременно. Я се храня разделно Начи 😃😆

Чакам мъжовете...няма ги. Заръчах на големия да мине през лидл за компир, мокри кърпи за златната трътка на малкото, за сушеница и туй онуй и да ги занесе при майка като го взема.
Не ми се е обадил да пита кво трябваше да вземе...гложди ме да не е забравил...👀

# 883
JoyJoy
Ич не ме е зор, картофи ще плюскам и кекс ще ям, ако ще да се пръсна.
Дояди ми се маршмелоу, правя мили очички сега, да видим дали ще ме огрее, 2 кила съм отгоре, може и още. Joy

# 884
Ениуан, ич да не чуя Joy аз ехеее, от когИ съм си все така, ти ся се сети да се разлигавяш Hands Raised Hand

Хахаха Джолеееее 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт