Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 800
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 255
Тъкмо мислех миналата седмица да предложа да си направим такава тема и Тони се изпъргавила. Flowers Hibiscus
ММ ми се цупи. Не можа да устиска до понеделник, когато е на работа. Тази седмица беше отпуска, можеше да се похвалим, че сме я издържали "геройски". Joy
Обучението на децата ме натоварва. По-точно ме натоварва счетоводството на единия. По останалите предмети се справят сами и не ме търсят, но това счетоводство ми стъжни живота. Поне учебник да имаха, да се ориентирам от него. Начално салдо, крайно салдо, дебитна сметка, мемориален ордер... сънувам ги вече! Не може в час да им даваш да преписват решени задачи, а сега да очакваш да ги решават сами, без да им е обяснено кое как и защо се прави.
Краката (от глезена надолу и предимно левия) ме болят вечер и нямам представа защо. Само оплаквания написах, баш съм си за другата тема, да не ме заметат оттук. Joy

# 256
  • Ланкър, планините Овнерог
Добри, тази ли?
Скрит текст:
Ха, това е дело на съученик на дъщеря ми. Нахвърлял го по повод първата им комисия за дипломните им работи (която си остана и последна). Много се смях, като ми го показа (май ноември беше) и много описва действията им. Спане, спане и на края зор.

# 257
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
поздрави го от мен.
лепнала съм го над бюрото на Горинич. Simple Smile

# 258
Вие се оплаквате от мъжете си, а аз се оплаквам, че моя е в Франция и сега няма как да отида. Поне сте си заедно. Аз давам мило и драго в този период да бяхме заедно, пък ако иска да ме ядосва, само да знам, че е до мен.

# 259
  • София
Да дойда и аз тука, пък се връщам да ви допрочитам и в двете теми, че два дена не влизат много.

# 260
Добри, тази ли?
Скрит текст:
Ха, това е дело на съученик на дъщеря ми. Нахвърлял го по повод първата им комисия за дипломните им работи (която си остана и последна). Много се смях, като ми го показа (май ноември беше) и много описва действията им. Спане, спане и на края зор.

Това съм го сваляла преди 4-5 години от нета.
Аз го пуснах в другата тема, но е много старо.

# 261
  • Оптимист по принуда
Шизофренията ме удари с тези 2 теми.

# 262
Още веднъж да благодаря за темата на Тони! Радвам се, че може да се каже повече от оплакване и то с хора, които ми допадат.
Оплаквам се от оплакващите се от наличието на две теми. Аз си избрах къде да пиша. Не е трудно.
Хепито  я мисля, дано се разпише.

# 263
Дариела, изненада ме много!!! Наистина полиция обикаля и ГЛОБЯВА??? Ами ако това е така, връщам си думите обратно.
Пред очите ми глобиха жена, която без маска беше излязла явно на пазар, само с портмоне и чанта в ръка. До кварталния супермаркет спря цивилна кола, цивилни полицаи, само с един буркан на предното стъкло.
-Госпожо, елате за малко. Покажете си личната карта. Къде Ви е маската....
Бях напълнила торбите и когато излизах от супера още ѝ пишеха акта, а на горката жена ѝ течаха сълзите. Към 60- годишна, в 2 часа по обяд.

# 264
  • софия
Тони, ама какво й текат сълзи-да си е взела маска като всички останали. В крайна сметка въведените мерки и ограничения трябва да са за всички. Тъй че да не ронят сълзи като ги глобяват.

# 265
Ние тези дни сме по цял ден на мрежата и щерката си “играе” с комшийчетата. 😃 Много е забавно,вечер едва ги прибираме.
А пък не знам дали ви казвах за двама дядовци на съседната улица-единия беше седнал от едната страна на улицата на столче,другия-от другата страна и си говорят. Хем ми стана жал,хем пак намират начин да си обменят клюки. 😃
Аз честно си признавам,че нямам търпение да отворят детската градина. Може да ме нахулите и анатемосате,нооо много ми дойде вече това стоене вкъщи с детето. Хем е кротичка,не се оплаквам от нея,но тъкмо бях започнала търсене на работа,тя детска,макар и с боледувания,все пак ходеше поне две седмици в месеца. Сега е доста тегаво. 😣
Жената в магазина ме пита как ми понася карантината. Аз й казвам-каква карантина?! То кажи-речи аз съм под катантина от 4 години вече! Посмяхме се,но някой път направо не издържам. Със сестра ми си пишем и тя се чуди как издържам,без помощ,че и ММ не се включва... Ми нямам избор,издържам. 😆

# 266
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз не се оплаквам от двете теми, а че точно определени хора не могат да решат в коя тема ще пишат.
имаше една песен, "в коя посока си, че аз съм в друга?" Wink

# 267
  • София
Гадно е да видиш някой как плаче, ама да беше помислила жената. И аз това щях да напиша като Дари. Аман! Един шал да беше заметнал на носа! Лошото е, че сума ти младежи също  е носят маски при нас. Дано и тях да ги глобяват.

# 268
Заради парите навярно. И 300 лв. за един навярно пенсионер, може да се окаже че са повече от месечния му доход.

# 269
  • софия
аз не се оплаквам от двете теми, а че точно определени хора не могат да решат в коя тема ще пишат.
имаше една песен, "в коя посока си, че аз съм в друга?" Wink
Ами аз си търча между двете теми, то и в двете ми интересно и приятно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт