Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 778
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 270
Днес в магазина продавачките бяха без маски, че и коментираха с ирония носещите такива.

# 271
Не мога да заспя. Гледам един филм от преди 100 г. "Знам какво направи миналото лято"

# 272
  • SF
Ех, стана ми гадно за жената.
300 лева ли е глобата?

Ядосват ме, дразнят ме, намирам ги за тъпи и ниско интелигентни, а като им се случи нещо такова и ми става мъчно.
И пак за двете жени от градинката - не им казвам нищо, не защото нямам позиция, а защото ми е гадно да  да им кажа "Айде по домовете, да не викна полиция!"

# 273
  • Варна
От глупавите си комшии се оплаквам аз. Години наред се стискаха и отказваха на събранията да гласуваме и да отмятаме едно по едно неща, които беше ясно, че ще се правят - гръмоотвод, паспорт на входа, нататък входна врата с пощенски кутии и чип и т.н. Обяснявах до откат, че за някои неща има срок (паспорта) ама не, не им се дават пари и толкоз. Половината са пенсионери, знам, че им е трудно и непосилно, затова опитахме да започнем отдалече събиране на пари, да слагаме по малко на месец за да не ни притиска времето. Не щат бе. Е, сега вече ножа опря до кокала, а за капак и покрива протече. Ще даваме в кратък срок и ударно. Аз и другите работещи ще се оправим някак ама точно пенсиите как ще дадат, не знам. Хак да им е.

# 274
  • София
Ох, мен ако ме глобят ще умра от притеснение и неудобство. Много обичам да съм изрядна и с чиста съвест. Парите ще ги прежаля и отладувам с кеф даже. Голяма съм връзка.
Изключително рядко на спазвам някое правило, ама то защото тогава съм убедена, че някакъв по-висш закон е на моя страна. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 275
  • SF
Какъв е този паспорт на входа?

# 276
  • Ланкър, планините Овнерог
Добри, тази ли?
Скрит текст:
Ха, това е дело на съученик на дъщеря ми. Нахвърлял го по повод първата им комисия за дипломните им работи (която си остана и последна). Много се смях, като ми го показа (май ноември беше) и много описва действията им. Спане, спане и на края зор.

Това съм го сваляла преди 4-5 години от нета.
Аз го пуснах в другата тема, но е много старо.
Значи не го е измислил тоз младеж. Извинявам се.

# 277
Дариела, ще ти препоръчам едно кремче за ръце, оплака се в другата тема, /Боже, крайно време е да се отпиша от там и да не влизам повече/, което го научих от tetka_the_best. Хубаво и евтино. На Лавена Шумен е производство.
Скрит текст:
И двата са добри, има и други от същата марка, но sos крема е най-добър. Чак не мога да си позная вечно наранените, нацепени и кървящи чак ръце. Особено след спирта в началото на ИП, и всичките гелове за дезинфекция, които до този момент не бях ползвала въобще. Тържествено обещавам, отписвам се от темата в клюкарника още сега.

# 278
И кой ще я снабдява? Пак до селския магазин ще опре, а за да отиде до там ѝ трябва автобус поне, а даже не съм сигурна, че в това положение има обществен транспорт. Точно защото е възрастна и изключително рискова е по-добре да си трае според мен. Въпреки, че душата ѝ се пръска. Друго си е на двора.

Самичка е, роднини няма, съседите, които по това време на годината са обикновено там, сега са в нейното положение. Иначе е на крака, макар и с една торба лекарства.
Разбирам. Иначе обществен (ако имаш предвид междуселски/междуградски) транспорт има, при нас е и почти празен и с маска и дезинфектант съм спокойна за моите родители. Веднъж седмично ходи баща ми на магазин, лекарствата аз им ги нося месец за месец (майка е с инсулт). Определено ми е по-леко че не са в града. Има двор, простор, какво да се свърши. В апартамента ще изчетка баща ми..

# 279
Момичета, я да питам. На синкото му излезе на лицето нещо, което някога майка ми го наричаше лишей. Хич не ми се ще да го водя по доктори сега. Някаква идея за мазило?
И се оплаквам, че не иска да ляга гадинчето.

# 280
Мongolia, поне са двамата заедно и се подкрепят. Моите са разделени, аз да му мисля.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 23:47 от Анонимен

# 281
  • софия
Дариела, ще ти препоръчам едно кремче за ръце, оплака се в другата тема, /Боже, крайно време е да се отпиша от там и да не влизам повече/, което го научих от tetka_the_best. Хубаво и евтино.
Много ти благодаря. Ще намеря къде го има и ще си го купя, защото верно не мога да си позная ръцете на какво са станали от дезинфектантите и спирта.

# 282
Лишеи се третират с кортикостероидна паста

# 283
Много ти благодаря. Ще намеря къде го има и ще си го купя, защото верно не мога да си позная ръцете на какво са станали от дезинфектантите и спирта.
В Метро със сигурност го има, аз от там го купувам.

# 284
Момичета, я да питам. На синкото му излезе на лицето нещо, което някога майка ми го наричаше лишей. Хич не ми се ще да го водя по доктори сега. Някаква идея за мазило?
И се оплаквам, че не иска да ляга гадинчето.
Nanobase

Общи условия

Активация на акаунт