Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 770
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 285
Лишеи се третират с кортикостероидна паста
благодаря ти! Даже сега се сещам, че като бебе пак имаше и мазилката беше кортикостероидно.
Една усмивка, благодаря!

# 286
  • Бургас
Аз не бих глобила възрастна жена.По-скоро нещо от сорта "Госпожо,веднага си сложете маската,че следващият път ще има глоба.

Тюх,с тия две теми.Предлагам,като стане лЮкарствено време,да се местим тук,че Бубанка и тя е човек,да дишне малко.

# 287
Лелеее, много изпуснах... Да не кажа, цял ден.... Много писахте...
Да кажа за полицията, при нас у село, си обикалят още от началото... Даже тогава като го написах и една съфорумка, ме обвини, че съм трол Persevere
А събота и неделя, ела да видиш... Спират ги "екскурзиантите", тръгнали към гората... Дето ви писах, че чистим след тях...
И малката не спи още Tired Face

Относно темата, аз също съм си избрала тази!... Но другата още ми свети... Не можах да я махна... Кво стана, не знам....

# 288
  • София
В нашия квартал само минават и приканват да се разпръснат хората. Не съм видяла акция по глобяване.

# 289
  • Mediterraneo
При нас маските не са задължителни, но скоро не съм виждала човек без маска, нито навън, нито в магазина( веднъж седмично пазарувам, това ми е излизането, де).

# 290
Аз пък от началото на ИП не съм видяла жив полицай у наше село. Камо ли да глобят някой. За прекрасния Северозапад става на въпрос.

# 291
  • софия
Славче, аз пък смятам, че въпреки че са възрастни трябва и те да бъдат глобявани. Възрастта не ги освобождава от спазване на закони или мерки. Да, тъжно е да видиш как глобяват възрастен човек, на когото повече ще му коства да си плати глобата. Ама очевидно няма да му коства чак толкова, щом е решил да не спазва въдените правила въпреки глобите. А и  ако се замислим тази жена ходеща без маска може да е болна и в магазина да зарази някой. Така че това, че е възрастна не я прави по-малка опасност за другите, както и за самата себе си разбира се. А и хубаво сега ще я предупредят само, ама каква гаранция има, че следващия път няма да излезе пак без маска , разчитайки на това, че е евъзрастна и пак ще й се размине глобата. Аз съм на мнение, че правилата или трябва да са за всички или за никой.

# 292
  • Mediterraneo
Всъщност, като знам колко са събираеми глобите в Бг, разбирам защо никой не спазва нищо.

# 293
  • Бургас
Дари,така е! За всички са правилата!
Просто много ми е жал за възрастните хора.Видях снимка на мъж с найлонова торбичка на лицето и скъсани обувки.Ние що-годе млади и с някакви доходи ревем,а старите хора?
Иначе съм съгласна с теб! Тя може да е тази,която да понесе заразата.
гадна ситуация за всички!

# 294
  • Euskal Herria
Вече почнах да се чувствам като напомпана, сигурно задържам вода. Откакто сме затворени, съвсем се обездвижих. Пазаруването и извеждането на кучето са нищо. И преди не съм спортувала, но всеки ден ходех километри пеша, а сега...

# 295
Аз съм на мнение, че правилата или трябва да са за всички или за никой.

И аз така мисля.
Понеже все се правят компромиси за този или онзи за това всеки си прави, каквото иска.
Правила има ама само на хартия. И на мен ми се излиза и лудвам вкъщи, ама си налягам парцалите и си стоя вкъщи с идеята, че така това ще отмине по-бързо.

# 296
Да се запиша в новата темичка. Много добра идея, благодаря на Тони.

Филоменка, честита ти бременност, пожелавам ти леко и безпроблемно да я изкараш.

И да се оплача, че бая люкарство приех снощи и то два вида и днес естествено ме цепи кратуната. А, и 3 цигари изпуших, а не бях пушила от едно 20 години. Как пък нито ми стана зле, нито се закашлях, така добре ми влязоха, все едно никога не съм ги спирала.

Трябваше да работя днес, даже до офиса мислех да отида, че повече щях да отхвърля, няма да е днес като гледам.

# 297
Вграденият крачкомер в телефона ми сигурно си мисли, че съм умрЕла. Преди правех между 9 и 12 хиляди крачки в работни дни и около 6 хиляди в почивните. Днес съм на 2250. Все пак излизах до магазина, останалото е по паркета.

# 298
Душици, наздраве!!! Beers Щом почнах и да хълцам, нещата отиват към препиване... SaxophoneBeers

Тони... И аз за моя съм умрела... Вече не ми се и появяват броя крачки Joy

# 299
  • софия
Пийни, пийни, наздраве! Мен така от винцето вече ми се доспива. След малко ще се катурвам в легълцето.

Общи условия

Активация на акаунт