Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 686
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 480
Вита, баба казваше, че мъжът трябва да знае само от кръста надолу. Смеех се. Виках бабо, да не сме в памтивека?  Е, посмях се. Баба излезе права. Хеле ако ти вземаш решенията, па някой е мъж за пред хората. Хеле като критикува взети решения, за които дупе е нямал.

# 481
Момичета, спокойно!
ММ се разболя лошо през септември, до февруари не беше добре.
Мен ме съкратиха предколедно, така че от четири месеца сме си заедно вкъщи. Кога се дърляме, кога се обичаме, от всичко по малко. Чудя се как ще се оправяме занапред, и финансово, и психически.

# 482
Новинка, ще се оправите! Здрави да сте и всичко ще се нареди!

# 483
Добре стана тази кавга и нараняване, да си припомня че с ММ не сме в един отбор и никога не сме били. Бях готова за него да направя големи жертви, но той не заслужава. Кой каквото повикал... това и ще получи.

# 484
  • софия
Новинка, надявам се нещата да ви се наредят занапред Hug

# 485
  • Бургас
Вита, прегръдки! 🤗
Ти си знаеш човека най-добре, но дали го казал нарочно?
Аз понякога в яда си съм изричала страшни простотии, за които после съжалявам, ама...

# 486
И аз да се присъединя към пожеланията нещата ви да се оправят. Има такива моменти, продължаващи повече от един-два-три месеца. Гадно е, но има. Добрата новина е, че минават.
Няма да е все така. 💞
Мария, и аз съм така понякога. Ама тази приказка и майка ми я е казвала за кръста надолу.
Кофти е, ама...
Мъжете рядко са от нашият отбор....мамка му.

# 487
  • софия
Днес ми е ден първи, в който не ям нищо тестено, нищо в шумкащи опаковки и сладко, също и картофи. Чудя се дали мога да хапна пълнени чушки с кайма и ориз, вие как мислите? Мм вика, че може ама дали не ме пуска по пързалката за да си остана кръгла?

# 488
Оризът е въглехидрат.
Това дете днес адски ме изнервя.

# 489
  • софия
Оризът е въглехидрат.
Това дете днес адски ме изнервя.

Да пасувам и само на зелена салатка, тъй ли..ех.. Sad

# 490
Оризчето е като хлебчето - въглехидратно.

# 491
Ако някой минава на нисковъглехидратно хранене, изключва ориз и картофи. Както и хляб, сладко и т.н. Чушките без ориза.

# 492
  • софия
Днес ми е ден първи, в който не ям нищо тестено, нищо в шумкащи опаковки и сладко, също и картофи. Чудя се дали мога да хапна пълнени чушки с кайма и ориз, вие как мислите? Мм вика, че може ама дали не ме пуска по пързалката за да си остана кръгла?
Блу, и аз от днес съм решила да не ям тестяно и сладко. Сега хапнах пълнени чушки, от тях чак не мога да се лиша. Трябва да не ям много въглехидрати, преди го бях правила, ама после си развалих режима и сега ще видим дали ще успея пак да се вкарам в ред.
Сега гледах списъка с десетте парка в София - този до нас не е в тях, та си отдъхнах, че няма да е фул там. Притеснявам се обаче, че ако наистина края на май месец отворят училищата майка ми ще трябва да ходи на работа. Ама то дотогава има доста време де, ще видим какво ще измислят.

# 493
  • Бургас
bluebear, към зелената датата добави две яйца и си готова. 🙂

# 494
  • София
Вита, всичко ще се оправи. Не си го слагай толкова на сърце.

Общи условия

Активация на акаунт