Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 681
  • 1 330
  •   2
Отговори
# 555
  • Оптимист по принуда
Кога да е инфантилно едно дете, освен когато е дете..Какво лошо има дете на 8 да иска кукли??
И това доживях да прочета в 'майчински' форум. Оплаквам се.

# 556
То е още дете и щом иска да играе с кукли, не виждам защо да не ги купя. Инфантилни идиоти? Идеята е, че играейки си с кукли на тази възраст, детето се инфантилизира, така ли?
demmy, писали сме заедно.

# 557
  • SF
Аз на осем годинки съм си играла с кукли.
Да й купи и кукли, и спортни принадлежности, и книжки. Всичко, което би я зарадвало. Когато не чете книжките, ще играе с куклите. Няма нито едното, нито другото да прави по 24 часа. Трябва да има баланс.
А и най-мразя да ми подаряват неподходящи подаръци. Ако на мен сега ми подариш кукли... нали... Аз искам четки за грим.
Ако тя не иска четки за грим, подарете й куклите.

# 558
И аз съм за куклите. Щом иска.

# 559
  • Оптимист по принуда
Не, да и' купи Война и Мир и наръчник за ремонтиране на космически совалки. Тамън време и' е.

# 560
  • софия
Че какво му е лошото дете на 8г да играе с кукли? Не мисля че е много голяма за това,на нейните години и аз се радвах на кукли. В следващите години почнах да се радвам пък на плюшени играчки и така.
А Есме направо ми стопли душата с тия четки за грим, последните десетина години голямата ми любов са гримовете.

# 561
  • Бургас
Деспи,моята все още играе с кукли,къпе ги и има една фамилия животни-зайци,мишки и всякакви твари.Обожава да играе с тях!Щом играе и се занимава,вземете ги! Колко малко ще са деца и колко много ще са възрастни!Не я лишавай!Има деца не обичат играчки,а други ,за които играчките за тях са целия свят!

# 562
  • Варна
Според него детето е вече голямо за кукли и угаждайки на това да играе с кукли, вместо да се занимава с развиващи го неща задържам развитието му. Инфантилният идиот съм аз, защото колекционирам разни неща, занимавам се с ръчна изработка и все още си пазя играчките от детските години, въпреки, че моите връстнички са баби вече. Та като подкрепям детето в желанията му искам да го превърна в себе си.

# 563
  • София
Я Паунката била бременна.
Страхотна новина 😁 Браво на всички бъдещи майки.

# 564
  • Бургас
Нашето паунче-пийк ли?Наистина?Къде това?Ох,ще се побъркам с тези две теми!

# 565
Измислете развиващи игри с куклите.
Така и той ще е доволен и малката ще се радва.
Племеницата много обичаше като малка да нареди плюшените играчки на дивана и тя да е госпожата, а те децата. Така с ролева игра се учеха по-лесно стихчета, задачки, песнички.
Радвам се за Пийк. Дано всичко е наред. Blush

# 566
  • Оптимист по принуда
Деспина, играта с кукли не изключва развитието, нали го осъзнавате. Честно, абсурдно ми звучи питането ти.

# 567
Славче, случайно я засекох по последно активните теми. През август ще е бебето.

# 568
  • Бургас
Супер!Верно ще има бейби бум!Много се радвам ,ама много!
Да е здравичка и спокойна!

# 569
  • Оптимист по принуда
Тя знае ли, че я обсъждате?

Общи условия

Активация на акаунт