Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 677
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 570
Ако искаш може да и кажеш.
Да, твърде вероятно е да знае, след като се чете свободно темата.

# 571
  • Бургас
Деми е права!Все пак тя не го е споделила лично тук,но аз мнооого се радвам за нея!

# 572
  • Варна
Чудесна новина за Пийк. И за Филомена също. Лека бременност и на двете.
За мен нещата с куклите са ясни. Просто си търся по-сериозни аргументи, за да се преборя с компетентното мъжко тяло.

# 573
Абе инфантилно било осемгодишното...Да ви покажа снимка от днес моето, което август ще стане 12-годишно, как награби всичките си играчки, които не беше поглеждала от години, но реших най-накрая да разчистя. И познайте кой отваря новите играчки на сестра ѝ, да ѝ помогне, разбира се, да не си помислите нещо друго.

# 574
Вкъщи е същото. Безумно много играчки, които не се поглеждат. Като тръгна да ги сортирам да ги разчистя- това не може, онова не може. Както казах никога не е играла с кукли. Има няколко в наследство или подарък. И кукленска къща кована специално за нея- ръчна направа. Ако дойде приятелка се играе, инак виси на секцията. И нея не я дава. И плюшки, плюшки, плюшки. Периодично ги пера, бая прах събират. Най обичам да каже- е ся с какво да си играя.

# 575
Аз хем си я знам и досега играчки разчиствах, когато я няма. Ама сега трудна работа, че нали всички сме вкъщи, а и си викам, че е голяма ‘се пак. Явно няма възраст, или си плюшкин, или не си. На малкото само ѝ казах, че ще вземем бебешките играчки, за да ги подарим на едно бебе, мрън не каза.

# 576
Добро утро!
Легнах си с главоболие и се събуждам с такова, и то силно при това.

# 577
Не мога да смогна да ви изчета.  И спор е имало   ,и него съм изпуснала.

Легнах рано, викам си да гледам нещо в нетфликс,  хоп "Приятели "  тамън да си разтоваря  , ама гадния интернет бавен. Пералнята изпра. Отивам да простирам.

За Пийк и аз много се радвам .

А Нарру къде се изгуби?

# 578
Радвам се за Пийк, то нали в тема за оплакване все се срещаме, не се е похвалила. И за Филомена също, лека бременност, момичета.
 Ех, мина ми на мен времето, иначе бих казала, че и аз искам.
Днес съм на работа, а така не ми се иска. И на зъболекарката трябва да се обадя, да видим дали е започнала да работи вече, че бяха ударили кепенците на кабинета последно, когато се чухме.

# 579
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Скрит текст:
Въртим един локален скандал тука с мъжа ми и реших да се консултирам с вас. Малката е на 8 години и е решила, че иска да и купим две кукли с малки животинки. Мъжът ми обаче е абсолютно против. След неколкодневни дебати днес ми връчи няколко листа с това на каква възраст какви играчки трябвало и ми обясни как искам да отглеждам инфантилни идиоти като мене. Признавам си, че аз харесвам всякакви джунджурии, което него страшно го дразни.
Кажете неправилно ли е да се подаряват кукли на 8 годишно? Или трябва само книжки или спортни принадлежности и други спомагащи развитието му неща.
Според мен и двамата сте прави Simple Smile Едното не пречи на другото. Утре чакам да пристигнат от Озон книжки за 6 и 10 годишната по 6 броя - лабиринти, менса кидс, още тестове за интелигентност, за развитие на фината моторика, мандали - обожават ги Simple Smile . НО - това не пречи да купувам и кукли и плюшковци, които влизат във всякакви ролеви игри и развиват въображението им - утре опъвам и "принцеската" палатка на терасата. Даже, понеже аз не мога да шия ... снощи мъжОто, коскоджамити (не се сърдете, ама диалект Simple Smile) инДЖЕнер-химик, ши на машината рокли за куклите Simple Smile

Скрит текст:

Иначе ... Добро утро Simple Smile Оплаквам се, че минат се, не минат 7 дни и пак е понеделник ... Докато вляза в ритъм днес ще ми трябват 2 кафета ...

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 07:08 от Почти безобидн@

# 580
Днес ми е ден първи, в който не ям нищо тестено, нищо в шумкащи опаковки и сладко, също и картофи. Чудя се дали мога да хапна пълнени чушки с кайма и ориз, вие как мислите? Мм вика, че може ама дали не ме пуска по пързалката за да си остана кръгла?
Започни да правиш чушките не с ориз, а с карфиол. Какъвто намериш, пресен или замразен-в блендер го надробяваш на ситно до получаване на зрънца с големината на зърно ориз. Вместо ориз, слагаш този карфиол и чушките ти са готови, нисковъглехидратни и прекрасни.

# 581
  • софия
Срало мече, мерси за съвета, звучи интересно, стадо мечки сме се събрали тук ( за никнейма става дума) малкото е будно вече, нещо е неспокоен пак, вече проявява характер, като не стане на неговото и почва едно кривене и мрънкане, мислех, че тоз период е малко по-късно ..едва на 10 месеца е

# 582
Мм опита да ме прилъже да хапна поне една чушка, поне една хапка, ама аз гордо отказах, хапнах си салатката и ми е добре, ама сутрините за закуска се чудя какво да ям, досега все филийка с нещо, мюсли с мляко не може...тъмна Индия, ако имате някоя идея ще се радвам да я чуя, много съм боса в материята с храните, преди да забременея и родя нямах такъв проблем.
Сварено яйце, малко шунка, малко моцарелка, едно кафенце с тези неща и си готова да не ти стърже до обяд.
Крастевица яж, тя е само вода (е, има малко въглехидрат, но пренебрежимо малко).
Без филийки, млечни и мюслита сутрин на този етап.
Хайде, и аз с теб, въпреки, че не е диетичния подфорум, оплаквам се от качени за месец килограми и вечното гласене да започна да НЕ ям.

# 583
Спи ми се. Добро утро!

# 584
  • софия
Айде мече, заедно добре! Не съм качила кг откак сме в пандемия ама пък и си седят... гледам си корема и се чудя колко съм яла през бременността, няма шанс да не се е прибрала матката нали...

Общи условия

Активация на акаунт