Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 714
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 630
Аз имам една колежка, на която си позволявам, да се измрънкам... Тя ме гледа тъпо, почти винаги, но и първосигнални изречения от нея, са ме връщали на земята... А най-често, искам просто да го чуя, изказано, това което ми тежи, за да мога за себе си да го осмисля... Тогава ми идват просветления... Кат се чуя, кво съм казала... Rolling Eyes бога ми, кво написах Joy

# 631
Вита, сега да кажа нещо и аз.
Моят скъп, прескъп половин, знае че не мога да гледам тежки филми. Говоря за онези филми, където преживописно дават как злодеят коси жертвата с машината за трева ( сега е времето да се смеете, не се сещам думата:( ).
Мога да ги гледам само сутрин рано, когато все още ми е сънено, и не остават спомени.
Само, че МП иска да ги гледаме - познайте кога - точно така, вечерта преди да заспим.
Сега, със сигурност знам, че той ме обича. Направил е не  един и два жеста, къде морално, къде физически и финансови спрямо мен да ми го докаже.
Но! Бога ми, всеки път когато избере филм вечерта, то ще сс ужаси. Един ден след голям скандал ( реално ние рядко имаме скандали) той изплю камъчето.
Милият, на времето, като малко момченце, така се излекувал от кошмарите си. Сега се опитвал и на мен да ми помогне. Е, когато се успокоих му обясних, че няма как да стане при мен. Че не искам да продължава това "обучение" и не ми действа добре на нервите. Е, спря с откачените си филми. Вече уикенда рано се събуждаме за да гледаме любимите му филми, а вечер гледам по-леките като сериалите "Кости", " От Местопрестаплението" и т.н.
Та, моят съвет е да поговориш с него спокойно. Наблегни на това, как се чувстваш, как не може да разбереш защо той прави така. Накарай го да ти обясни целта. Може да има разумно обяснение зад поведението му. Но за целта трябва разговор. Успех Simple Smile

# 632
Вита, искам да ти вдъхна кураж! Моят баща е с параноидна шизофрения, три пъти е влизал в психиатрия. Разбирам те, защото постоянно се замислям дали може да съм го наследила, дали не се държа по-странно от другите хора. Много съм емоционална, имам много страхове и понякога ММ не може да ме разбере и ме боли.
Искам да се оплача от майка ми, не иска да спазва никакви мерки, ходи без маска, прави се на интересна, мисли се за безсмъртна. Днес ми вдигна нервите, треперя цялата и ми се реве. Подтиска ме и само се заяжда с мен и то за неща, които знае, че не искам да обсъждаме. Изкарва мен виновна за всичко. Злобее срещу всички и всичко. Мисля няколко дни въобще да не се чуваме.

# 633
  • Бургас
Няма да се оплаквам, идвам да ви благодаря за позитивната енергия и да се хваля! Роди се нашата победителка Виктория! Тежи 2590 и е 48 см. Изкарали сме голям късмет, защото е имала истински възел на пъпната връв. Било нещо много рядко и от там всички проблеми. Не мога да опиша щастието с думи!

# 634
Ураааа. Виктория се роди.
Честито момиченце Мария. Да е винаги такъв победител, какъвто го даказа досега. Да е здрава и щастлива.

# 635
Cake Честита рожба, Мария!!! Щастлива да е малката Виктория. Ей го, какъв хубав слънчев ден. Много се радвам! Вадя почерпката за малката душица Cocktail Birthday

# 636
Честито и от мен , Мария !!! Добре дошла на белия свят на Вики...

# 637
Честито на Виктория, добре дошла на бял свят Heart ех, че хубава новина. Бъдете здрави и бързо да се приберете вкъщи!

# 638
Добре дошла на прекрасната принцеса Виктория Heart Exl
Да е орисана от много чичовци с много здраве, любов и късмет!
Бързо възстановяване на Мама Мария!

Оплаквам се че не можах да хвана промоциите на козметичен сайт, все ми показва - Изчерпано!

# 639
Честито! Силно вярвах, че всичко ще е наред! Heart

# 640
  • София
Честита да е Виктория! Жива, здрава и голяма късметлийка в живота!
Мария бързо и леко възстановяване ти желая.

# 641
Няма да се оплаквам, идвам да ви благодаря за позитивната енергия и да се хваля! Роди се нашата победителка Виктория! Тежи 2590 и е 48 см. Изкарали сме голям късмет, защото е имала истински възел на пъпната връв. Било нещо много рядко и от там всички проблеми. Не мога да опиша щастието с думи!

Прекрасна новина има тук днес!
И двете сте победителки с Виктория и нека е двойно щастието ви!
Толкова вдъхновяващо е човек да прочете подобно нещо.

# 642
Честита Виктория! Да сте живи и здрави и много щастливи!!! HeartFlowers Four Leaf CloverHeart Честита радост! Лошото бързо се забравя, остава само хубавото! Kissing Heart

# 643
  • софия
Честито бебче, Мария, да е жива и здрава, весела и засмяна. Последния месец разбрах за 3 колежки, които са бременни, направо бебета валят! Все така да е!

# 644
  • France
Честита щерка HeartHeartHeart
Много се радвам, прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт