Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 175
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 245
Абе..нямам ръкавици и оставих левчето за билет на седалката до мен, за да не се докосваме с госпожата. Тя пък се обиди и ми викна. И аз й викнах че не искам да й пипам мръсните ръкавици с които е цял ден и е опипала де що види...аз ли съм в грешка?

# 1 246
Така, по половин глава, боли и мигрената.
И в окото бърка, зад очната ябълка чак.
И е на цикли-при мен караше по 3 дни всеки месец.
Това, извън другите предразполагащи фактори, като кръвното, слязло на 80/50 или грешката да изпия чаша бяло вино.
Но, с възрастта, отшумяват нещата.
И аз съм така. Всеки месец, първите 3 дни от цикъла адската мигрена. Какви ли не хапчета съм изпила, ако изобщо успея да ги задържи то облекчават за час и пак се почва.
Аз ходих на невролог за мигрената. Изписа ми точни хапчета и ми минава от тях. Без тях съм труп.

# 1 247
Благодаря ви, душици Heart

Тете, не си в грешка. Всички сме вече толкова изнервени, че и нормалните люде изтърват козите.
Ей ви една дъга от вчера за настроение

# 1 248
  • Бургас
Евче, виртуални прегръдки и от мен! 🤗
Със съвет не мога да помогна, но в темата за Хашимото със сигурност ще те насочат!

# 1 249
Ще пържа тиквички, тоест ще ги панирам. Мразяяя, ама много ги обичам. Пуста лакомия.

# 1 250
Аз ще съм на омлет тая вечер, а утре мусака с тиквички...ако не ме домързи. Ако ме - пак на яйца...ко ко коооо....🐔🐓🐔🐔🐔🐔🐓🐓🐓🐓🐓🐔🐔🐔

Търся стаи за нощувки около св.Марина в Плевен 😩..за близък е, може и на лични да ми пишете. Аз ще търся в нета сега...от здравето по-хубаво няма...

# 1 251
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Eva+, гуш, много!

# 1 252
Тете, доколкото помня, клиниката е на м*йната си, извън града. Питай в плевенската тема, ще помогнат с информация. Успех!

# 1 253
  • София
Много работа имах днес. Закусих към 10, след това нищо не съм хапнала. Което не пречи да съм си дебела, де. Изпуших вече половин кутия цигари, от което пулсът е в небесата. Даже не ми се мери да знам точно колко е. А за кръвното ...... въобще не искам да знам. Усещам, че и то е нагоре.

# 1 254
  • Точно където трябва
Тета, напиши как правиш мусаката с тиквички. Веднъж ядох една, но беше с патладжан в един ресторант, после по спомен я повторих вкъщи и стана мозък. След време, колкото и да се опитвах не ставаше. Беше ми просто като тиквички с ориз.

# 1 255
Режа тиквичките на дребни кубчета, запържвам си каймата с доматки и чесън и хоп..във фурната. Заливка не правя, поливам със заквасена сметана при сервиране. И с патладжанче става, но беше скъп днес и взех тиквици...само аз си я ям. Ама ми е вкусно...☺

Еве..мерси, ще ги видя и там ако не намеря аз.

# 1 256
Искам толкова много неща да променя след ИП. Но незнам как ще стане, като сама съм се поставила в трудна ситуация. От мойто решение ще зависят и други хора и това ме спира да направя каквото всъщност искам аз. Оплаквам се, че не съм егоист. А искам да бъда.

# 1 257
Научи се да бъдеш .

# 1 258
Нямаме вода. От сутринта. Дори не е авариен ремонт. Тъпата Софийска вода си прави каквото си иска. Сменяли спирателен кран. В 22 щели да я пуснат. 😤 Няма ли кой да им свие сърмите на тия. Капка вода нямам. Чинии чисти за вечеря нямам. А тоалетните как вонят....няма да разказвам. И още 4 часа така, щото на тях им отнема 12 часа да сменят един тъп кран.
Днес ги гледах работниците, 2 чАса бирички пиха по обед. А ние си стоим и ги чакаме.
Оплаках се, ама не ми олекна. 🤔

# 1 259
Обещала съм си вече, че поне ще се опитам.

И пак стана време за ядене и пиене и от това се оплаквам. Всеки ден едно и също. Интериора вече един и същ  на хола дори ми писна. Ще взема да сменя поне покривката на масата с тея червените, поне да ми изглежда, че съм в механа тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт