Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 222
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 230
Блонди, разбирам те. Колкото и да е тъпа причината, за ПА е причина. Бая време ги влачих и аз, ама се отървах. Ако не можеш сама, непременно потърси помощ. То това не е живот, а жива мъка.

# 1 231
  • София
Блонди, гуш! Признаването на проблема е половината от пътя до решаването му! Излей си душата, ако искаш, или просто измрънкай. Тук сме и те подкрепяме!

# 1 232
  • София
Благодаря ви, за подкрепата. Пак казвам причината за някои може да звучи супер тъпо, обаче на мен ми влияе много зле. Споделял съм тук много, че децата ми много боледуват. И двете са с астма, особено малката ми разказа играта. От миналата събота е със запушен нос, нищо, само това. Попринцип всяка пролет се случва, започнах да давам разни неща, и с доктор се консултирам, но съм на нокти и само я следя. Вчера за първи път от толкова дни не е кихала, аз се бях успокоила. И снощи тя си спи, а аз тамън се унасям и я чувам, че кашля, веднъж, втори и трети път. Направо лошо ми стана, като почна да ме задушава, да ми се гади, рева, треперя, цяла нощ. Сутринта имах много важно излизане, не успях, въобще не можах да се овладея. Какви ли не мисли, какви ли не сценарии, кошмар. Слава Богу, явно детето просто се е задавило, днес не се е обадила, обаче аз, незнам.
Съжалявам, имах нужда да споделя, ММ сигурно ме мисли за луда, даже и децата, но наистина не мога да се владея, а ми се иска.

# 1 233
  • софия
Блонди, аз нямам още деца, така че не мога да преценя колко сериозен е проблемът ти и притеснението дали е основателно, но знам едно - дори да е глупава причината за ПА, то тя е причина и те докарва дотам. Аз имах един период когато така се разтрепервах и ме затикваше като дишам. За глупости беше, но за мен не беше глупост и ми действаше по този начин. Сега вече не ми се случва, но ми отне време да се науча да се овладявам сама.

# 1 234
Блонди, няма тъпа причина. Моите ПА бяха провокирани точно от здравето на детето. Първите му 3 години изкарах плътно по болниците и това точно на третата година ме скапа, тотал щета. Не да кихне, не сопол, не другите екстри.... излизах извън строя. Сега само се страхувам, ама ПА не получавам. Трудно се отървах, около две години ми отне. Няма тъпа причина, няма какво да съжаляваш. По хората ходи. Само не им се давай. Виждам, че ти е ясно от къде идват. Сега да ти стане ясно, че от ПА не се умира, ако и усещането да е такова. Сили и не се давай! Hug

# 1 235
blondorkata, за съжаление много добре те разбирам. Астмата е кошмарно нещо. Но! С времето ще става по-добре, по-лесно ще им минава и ще дойде ден, когато ще боледуват леко и като другите деца, без гадни кашлици, без многобройни прегледи, една торба лекарства, инхалации, по две лекарски мнения и т.н. Вярвай в това.
Към момента, ако можеш, спи в друга стая, за да не чуваш дали/кога/колко кашля детето.
Стискам палци както да се успокоиш, така и за здраве на дечицата ти!

# 1 236
Деми и на мен само това ми помага... Обаче, тоя път... Пак ме заблъска.... Persevere
Попи, бързо да се оправяш!!!
Блонди Hug

Днешния ден ме скапа.... Толкова време се държах, ма вече почвам да се поклащам... Почва да ми писва... А, имам търпение...

# 1 237
Когато сложиха диагноза на моето дете, след шока една сестра дойде и ми каза така-радвай се, че сте на този етаж, с тази диагноза, защото от долния етаж рядко излизат въобще. А с вашето се живее.
В рода ми има четирима с астма. И то от времето на едни различни лекарства.
Да се счита като оплакване, че болестите не подминават и рядко има вече необременено с нещо семейство.
А ПА според мен са с друга причина, просто това точно ги провокира в момента.

# 1 238
Какво ще кажете за моите изследвания... Не, не искам мнение, просто едно гуш ми трябва. Диагнозата ми е хашимото, като на половината свят.
Чак толкова зле обаче досега не съм била.

# 1 239
# 1 240
Ева, прегръдка Hug

# 1 241
  • Варна
Ева,прегръдки и почивай да пиеш витамин Д, възможно най-изчистения, ще помогне и за хормоните.

# 1 242
Ева 🤗🤗🤗 много гушки!!!!

# 1 243
Има тема за хашимото..пиши там, оправни са момичетата там. Енея съм изчела и за Базеда...ею тъй да си знам.

Блонди..гуш.
И аз яко се скофтям при болест на златото...

# 1 244
Ох, Ева, прегръдки и кураж !

Общи условия

Активация на акаунт