Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 186
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 215
Дема позна.
На мен нова болене само на половината глава ми беше странно и необяснимо...
Не знаех аз че ЩЖ може да се възпали. Всъщност каква ти е диагнозата - за ЩЖ имам предвид - хипо, хипер или от другите болести там свързани с нея?

Виж че интуицията ти не те е подвела...все пак.

# 1 216
  • София
Така, по половин глава, боли и мигрената.
И в окото бърка, зад очната ябълка чак.
И е на цикли-при мен караше по 3 дни всеки месец.
Това, извън другите предразполагащи фактори, като кръвното, слязло на 80/50 или грешката да изпия чаша бяло вино.
Но, с възрастта, отшумяват нещата.

# 1 217
Да, Деми позна, наистина. Даже нейният пост наклони везните да не пропусна в никакъв случай прегледа при ендото, за да ме погледне на ехограф. И още някой май се включи със същия съвет, за което благодаря!

"Подостър тиреоидит" ми е диагнозата. Аз се колебаех между щитовидна и лимфни възли, то се оказаха и двете.

# 1 218
  • France
Сънувах се млада, със старото ми тяло, онова, двайсетгодишното, бях на дискотека и танцувах, танцувах. Беше ми едно леко и безпроблемно. Толкова хубаво. После, като се събуждах за секунда, две имах чувството, че се събуждам на разтегателния диван в студентската ми гарсониера. В тогавашните ми чаршафи, купени от метро. Беше толкова реално. Оплаквам се, че се събудих.

# 1 219
Е ти си имаше нещо предвид щом сама си пусна хормони и антитела на ЩЖ. А не само ПКК 😉....нещо натам те е теглило имам предвид. Човъркало...

# 1 220
Кво разправяте? Дават краставици и кашкавал по училищата? Па в нашето... йок. Не, че ще взема нещо. При такива случаи, винаги се отказвам в полза на нуждаещи се хора, ама никой не ме информирал за такова нещо. Дали да не сгрея директора Imp
И аз се присъединявам към питането на бъръло за дънките и тениските.

# 1 221
Тете, теглеше ме основно среднощното проучване какво има там, където ме боли. Отхвърлих всичките тежки диагнози, които срещнах и тези двете ми се сториха най-вероятни. Даже и Нурофенчето, дето съм си го пила три дни, се брояло като част от лечението. Laughing Само малко ѝ замаскирало картината на лекарката, ама то и да те боли три дни половин кратуна не си е работа.

# 1 222
Кво разправяте? Дават краставици и кашкавал по училищата? Па в нашето... йок. Не, че ще взема нещо. При такива случаи, винаги се отказвам в полза на нуждаещи се хора, ама никой не ме информирал за такова нещо. Дали да не сгрея директора Imp
И аз се присъединявам към питането на бъръло за дънките и тениските.
Може би тея дни ще ви викнат.

# 1 223
  • Оптимист по принуда
Кой е измислил беналгинЯ, да е жив и здрав! Kiss
Само той ми помага. Нищо друго.

# 1 224
Ми съвпада да
https://www.omed.bg/Podostyr-tireoidit-v-chesto-posledstvie-na-v … eche-page593.html

Ама какво си изкарала скоро..пише че е следствие на вирусно...

# 1 225
Не знам, тази част и за мен е мистерия. И лекарката не можа да ми даде обяснение. Каза, че не изяснено 100% от какво възниква, на пролет зачестявали. Спомена инфекции, но при мен или е протекла скрита, или нещо е тръгнало и е тлеело от февруари примерно, когато бях последно болна.

# 1 226
  • Варна
Нашето училище се отказа от тези програми и съответно ни краставици, ни кашкавал ще дават.
Аз съм с Хашимото и няма оттърване от болката в гърлото. Уж са ми в норма хормоните , ама 2-3 дни не боли, после пак.

# 1 227
  • София
Оплаквам се, че нощес изпаднах в много тежка ПА, още ме държи и не мога да се успокоя. Ако споделя причината сигурно някой ще ме сметне за тотално луда. Имам нужда от професионална помощ, сама не мога да се справя.

# 1 228
Така, по половин глава, боли и мигрената.
И в окото бърка, зад очната ябълка чак.
И е на цикли-при мен караше по 3 дни всеки месец.
Това, извън другите предразполагащи фактори, като кръвното, слязло на 80/50 или грешката да изпия чаша бяло вино.
Но, с възрастта, отшумяват нещата.
И аз съм така. Всеки месец, първите 3 дни от цикъла адската мигрена. Какви ли не хапчета съм изпила, ако изобщо успея да ги задържи то облекчават за час и пак се почва.

# 1 229
Уф, писах на класната по въпроса с краставиците, понеже нейна заместничка беше действащо лице, когато се водеше този виртуален разговор. Сега хем ми е неудобно, хем ….просто не искам да оставям така нещата. Ще съм щастлива, ако се окаже, че с дарени на хора в нужда, но упорито имам усещането, че не е станало точно така Frowning1
Всъщност оплаквам се, че доста често ми е неудобно да водя такива разговори, въпреки, че по-скоро някой друг трябва да се чувства така.
Попи, дано се касае за нещо безобидно и лекарствата га го вкарат обратно в правия път Hug

Общи условия

Активация на акаунт