Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 186
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 200
  • тук и там
Едни дънки се поръчах,моят номер и от марка която си ползвам и изненади с номерацията там  няма..Е,тяхната номерация е една и съща,ама аз съм вече друг размер.Едва се нахендрих в тях,ще се пръснат по шевовете,ама ще ги оставя,че не ми се занимава с пратки и колети. И ще слабея, к'о да прая..пари съм дала.

# 1 201
Легнах с главоболие, станах с главоболие. Главата ми е като в менгеме. Люкарството нещо не си е свършило работата Joy

# 1 202
Тук заваля. Чак и гръмотевици.

# 1 203
Водих чавето на игра... За секунди ни намокри на тръгване... А главата, ще ми се пръсне... Беналгин му е майката 😣

# 1 204
  • Оптимист по принуда
Рали, защо не се обадиш/отидеш да си вземеш. Няма от какво да ти е неудобно.

Бих взела, щом ми дават. Какво ще ги правя -  после ще си реша. Мога да ги дам на някой съсед, който няма възможност и за 1 парченце кашкавал.

И моята глава блъска днес.

# 1 205
  • София
Чета и се чудя- и да дават, и да не дават, и да носят вкъщи, и да викат в училище, все ще има недоволни.
Но, като знам че има такива, които чакат и кашкавала, и краставиците, заслужава си.

ПП. Тето, защо не пробваш като купиш краставиците, да ги сложиш в найлоново пликче или фолио и да ги пъхнеш в чекмеджето за плодове и зеленчуци? Стоят си свежи доста време.

# 1 206
Блъска, я! Как няма да ни блъскат... Мойта ме боли след педито... И тя се измрънка (поне и тя не обича да приказва) за ИП... За границите, хората болни как си идват със самолети, без самолети... С таксита... Вършеят си... А ние да си останем дома.... Тва сериозно ли е...
Честно, мислех си, че въздусите са затворени, но снощи като чух вица в новините, дек ги търсат един самолет народ... Евала!!! Цирк та дрънка....

# 1 207
На нас ни дадоха 5-6 краставици тук от оранжерията,в торбата си стояха 4-5 дена в хладилника и бяха ок.
Спря дъждеца.

# 1 208
И мен не ми е свежо нещо днес...мота ме капацуната.

Ще пробвам в найлон. Ама омекван и като сопол стават вътре иначе...абе не са като едно време...кви краставици имаше 😆

# 1 209
Хахах ама Тете,ти за краставиците за ядене ли пишеш или за другите?! 🤪 Омекват вика. 🤣🤣🤣
Пийте апчета,не се мъчете с главоболите.

# 1 210
  • Варна
Като прибера краставици в наилон в чекмеджето се развалят. За да стоят повече им махам всякакви наилони.
Днес го пиша неучебен и отиваме да видим как е в Морската.
Ще пишем в неделя.

# 1 211
Купих си нови обувки, тип пантофки и такива мазоли ми направиха. Винаги съм така с нови обувки, краката ми стават с мазоли, зачервени, с мехури, чак не мога да вървя. Дори и сандали като си купя пак е същата работа.

# 1 212
Не слагам таквиз работи по хладилници... Само кОрмид лук... Купувам за 1,2 яденета, макс... Почне ли да се муши по хладилници, не става за ядене зеленчукоТ... Joy
Кой е измислил беналгинЯ, да е жив и здрав! Kiss

# 1 213
  • София
Едни дънки се поръчах,моят номер и от марка която си ползвам и изненади с номерацията там  няма..Е,тяхната номерация е една и съща,ама аз съм вече друг размер.Едва се нахендрих в тях,ще се пръснат по шевовете,ама ще ги оставя,че не ми се занимава с пратки и колети. И ще слабея, к'о да прая..пари съм дала.
Кажи откъде да си поръчам дънки и фанелки, моля те. Голям дерт са ми дънките, а ми е време за подмяна. Старите сдават багажа (добре, че съм у дома работеща напоследък).

# 1 214
Бях на ендокринолог днес. Снощи, след като пак ме заболя цялата лява част на главата, че и към ухото, се разтърсих в супердок за лекари със свободни часове днес (и да са хвалени в бг-мама много ясно). Та, болката и подуването ми се дължат на възпалена щитовидна жлеза заедно с леко възпалени лимфни възли. Сега ще попия няколко месеца кортикостероиди. От последното се оплаквам, особено защото лекарката ме предупреди, че мога да очаквам кг да тръгнат нагоре. Та минавам от днес превантивно на диета. Вече започнах с очистване във вецето, не знам защо, даже ня бях изпила още обедните лекарства.

Като влизах в болницата, ми измериха t на китката. А 20-има минути бях вървяла на бая бърз ход. Термометърът се разпищя. Повториха - пак се разпища. Третият път ми я измериха на челото и вече беше нормална - 35.7. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт