Падане на бебе

• 1 013
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте мами, моята бебка е на 10 месеца и днес падна по лице от количката. Sad
Заведохме я в Пирогов.... има 2 шева на венеца и посиняла подутина на брадичката.
Моляя виии кажете ми с какво да успокоя болката от шевовете ?
Благодаря ви предварително! Бъдете здрави и се пазете!
Лека вечер!

# 1
  • София
Горкото Frowning1
Май само панадол и нурофен се сещам, ако детето няма проблеми с някой от тях. Но не давай прекалено често. В Пирогов не казаха ли какво може да се дава?

# 2
Нурофен. Той ще помогне,а и е противовъзпалитен. Дъщеря ми имаше отворена рана на езика,та първите дни болката й беше силна и й давах. Бързо оздравяване!

# 3
  • София
Каква марка е количката?
Как падна,закопчаването ок ли е?

# 4
В Пирогов нищо не ни казаха, освен със сварена смрадлика да я мажем. А и гледах да си тръгнем по-бързо, че точно тогава дойде и поредният заразен.... Sad
Количката иначе е хубава марка има си преграда и всичко. Просто стана за секундаа, буквално за секунда. Както си лежеше и таткото се обърна за малко и в следващия момент бешее на земятаа 😥
А с течен Аналгин може ли да мажа венеца ?

# 5
Извинете, че пак питам, но просто разбирате ме....
Нурофен за бебе сиропа, нали? По колко пъти на ден?
Благодаря ви от сърце за отговорите! 💜

# 6
  • София
В смисъл не е било закопчано с коланите?
Сиропа,да.

# 7
Сироп, да. Не може аналгин. Може да питате стоматолога си за някакво мазило за венеца. Но няма страшно,ще се възстанови.
Дава се според листовката. Аз давах само при болка. Ако детето е видимо добре и не плаче от болка,няма нужда.

# 8
  • София
Аналгин, дори детски, не бих давала на дете. Панадола и нурофена се редуват, давай ги при нужда, но не по-често от 2 часа. Например сега даваш едното, след два часа даваш другото, след още два часа пак първото и така. Като пак повтарям – давай ги, ако като видиш, че детето изпитва болка.

# 9
Не се притеснявай чак толкова, децата регенерират бързо. Днес ще поплаче, ще се измори и ще заспи, а утре вече няма да боли. Дай и нещо да притъпи болката, като за бебета, и толкова. Мойто гардже му рязаха венците (беше по-голяма де, вече не бебе) , като и мина упойката плака малко, боля я два часа, купихме голям сладолед и забрави. После само се смеехме на шевовете. Та, без паника, ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт