Любители на кучета - 104

• 26 390
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здрав, щастлив и безгрижен да е Бизу!
Партито е жестоко! Жалко, че сме далече Kissing Heart

# 571
   Уникално парти!Наистина!!!🙂Радост в душицата на рожденика, пълна купичка,игри,бели!От всичко,по много!❤

# 572
  • София/Севлиево
Много благодаря на всички!Засега не сме се отказали,дори днес ходихме до Пловдив да видим един подобен сладур,роден на 14.03.Има две ваксини,добре гледан заедно с мама,ходихме и при ветеринаря му и говорихме.Може да го вземем на 24.05 и да го заведем на място,където Жожо не е ходил,но според ветеринарят може и у дома,след като кучо не е ходил из цялата къща и съм изчистила(поне още 2 пъти ще чистя,даже мисля с по-концентриран разтвор на белина,не 200 гр на 5 л.,а 1 л с 2 л вода).
Честито на рожденика,много е сладък!

# 573
Много благодаря на всички!Засега не сме се отказали,дори днес ходихме до Пловдив да видим един подобен сладур,роден на 14.03.Има две ваксини,добре гледан заедно с мама,ходихме и при ветеринаря му и говорихме.Може да го вземем на 24.05 и да го заведем на място,където Жожо не е ходил,но според ветеринарят може и у дома,след като кучо не е ходил из цялата къща и съм изчистила(поне още 2 пъти ще чистя,даже мисля с по-концентриран разтвор на белина,не 200 гр на 5 л.,а 1 л с 2 л вода).
Честито на рожденика,много е сладък!
Съжалявам за загубата на кучо,дано скоро си вземете друга топчица любов.
За почостването не е ли по-подходящ тризона?Мисля ,че е по-силен?

# 574
  • София/Севлиево
Казаха ми от няколко различни места,че белината е достатъчно добра,но ако има по-добро и с него ще мина.

# 575
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит да е Бизу 🎁😘

Много съжалявам за Жожко 😢
И така се вбесявам още повече какви изроди има 🤬
Тая невинна душица още нищо невидяла от света и си отиде заради него, че му се досвидяли 20 лв за ваксина 🤬
Ей, мръсни търгаши ....
Скоро гледах някакви обяви на олх за френски булдог, казвам ви на косъм бях да спася една душица 🤦🏻♀ В мизерия на синджир, и така жално гледаше с уши назад, уплашено, изтормозено.
Тео, навежда ушака само като е направил беля, значи смятайте колко е уплашено милото животинче. Знам че взема ли го ще бъде подменено с друго в същите условия .
Докога ще продължава това, да печелят на гърба на тези невинни души...

# 576
  • Пловдив
Елислава, ние сме тук. Ако имаш нужда от нещо сме на първа онлайн линия. Всичко ще е наред, ще намерите другарче на детенцето ти. Кучетата са страхотни приятели, достигат до сърцето от раз. Animal Dog Heart Animal Dog
Моят съвет е да купиш някакъв дезинфектант /за медицински цели/, който да има вирусуцидно действие. Сега се продават много онлайн.
Защото белината май не го постига това действие https://markita.net/preparat-hipohlorid-blyasak.html
Скрит текст:
Области на приложение: Биоцидът е с бактерицидно и фунгицидно действие като областта на приложение е дезинфекция на повърхности (стени, подове, тавани и др. в сухи и мокри помещения) в битови и обществени сгради, включително обекти за производство и търговия с храни.

esstela, какъъъв купоон! Тортата, тортата, чак и аз искам едно парче. Poultry Leg  Cake Poultry Leg

Сега като се замисля колко наивно и импулсивно взехме Саско. От подаряваща обява в олх. Но по обявата си личеше, че жената е много топъл човек. Украинка, омъжена за американец, живеещи в Банско. Grinning Оказа се, че е прибрала бременната майка на цигането Саске, а е имала и още една бременна кучка. Но кучетата не ги даваше за лов и  верига. Гледаше си ги, търсеше хора, които ще ги обичат.  Беше им осигурила цял апартамент в сградата, която явно беше нейна собственост. Беше върнала двама мъже, които са го искали.
Сега като пусна клипче на Саске, което тя ми е пратила, милият колко се радва като чуе гласа й. Попаднали сме на човек Heart

останали са и само две кученца - вижте как описва това мъниче.  https://www.olx.bg/ad/lapichka-chudesno-4-mesetsi-naynezhno-momi … D339-ID87HUj.html
А Саско как го беше представила - мил, нежен, верен... Да види сега какъв тулуп е.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 20:25 от иланг - иланг

# 577
  • Bарна, морето, сините вълни
Честит рожден дееен, келеееш! Birthday
Много да е здрав дълги години и все такива партита да си вдигат с другарите! ❤️ Много са сладки всички. А ти, нали знаеш, да ги черпиш подобаващо. Kissing Heart

# 578
Честит Ден Дееен Бизууу! Много здраве, любов и луди моменти Heart

# 579
  • Варна
Много сте готини, бе хора. Карате ме да се усмихвам и плача едновременно.
Героите са уморени, а аз пийвам ракийка за тяхно и ваше здрэве.

# 580
Честит рожден ден на Бизу! Да лудува дълги години Blush Meat On Bone
Пп: много хубаво парти Balloon

# 581
  • о`майна лунна нощ е
Възхитително е как си успяла да тръшнеш в несвяст два Джак ръсела, които перманентно са пердашени от ток, и една коДка между тях. Сигурна ли си, че не им сипа и на тях от Кантарджиевото?

# 582
Честит да е Бизу.Дълги,дълги години да ви радва и да го слушате.

# 583
  • sf
Честит рожден ден на Бизу! Да е жив и здрав! Много яко парти!

# 584
  • Бургас
О, Бизу! Да си жив и здрав!
Туй нещУ много страшно срещнах за първи път в живота си в центъра на града! А си мислех, че той центърът на града е сравнително безопасно място и такива анаконди тук не се въдят! Това нещУ ме съска и се нахвърля върху ми! Изкарах си акъла, ама не дотолкоз, че да не го налая!

Общи условия

Активация на акаунт