Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 13

• 97 804
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Нямам търсачка в пандата... От там е проблема. Просто няма поле за търсене! За сайта говоря, не за приложението. Иначе, ако има търсачка, не съм чак такъв идиот 😆

# 91
Нямам търсачка в пандата... От там е проблема. Просто няма поле за търсене! За сайта говоря, не за приложението. Иначе, ако има търсачка, не съм чак такъв идиот 😆
Има едно поле за търсене където пише улица и номер, там ги изписваш.

# 92
Там е моят адрес

# 93
Като влезете в сайта, в полето трябва да напишете адреса, на който живеете (този, който съм въвела е примерен) и избирате доставка:
Скрит текст:
Автоматично излизат ресторанти, но избирате магазини:
Скрит текст:
Скролвате надолу:
Скрит текст:
Някои потребители споменаха, че за техния квартал няма все още услуга, на примерния адрес излиза, че има, може би за вашия все още не доставят. За кварталът в моя град също още не е налична доставката.

Редактирам се: Проверих за моя град (Варна), вече е налична услугата. Предполагам скоро във всеки град, в който имат филиали, ще може да се поръчва. =)

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 11:16 от Katniss Everdeen

# 94
  • София
Възможно е да няма за района на потребителката.

# 95
Не мога да се боря ... Не намира адреса, не засича местоположение! Иска номер на сграда, като го въведа "не успяхме да ви открием" 🙄 а самият магазин на ДМ е на около 700 метра от нас... Но не стигам до "магазини" въобще, защото не намира адреса. Изобщо, никога не успях да поръчам и храна през тая панда!

# 96
  • Somewhere in Spacetime
Изберете съседен адрес, за да проверите дали изобщо работи при Вас.

# 97
Изберете съседен адрес, за да проверите дали изобщо работи при Вас.
Така става, но адресът, който прие след опит да въведа поне наколко съседни сгради, е на 300 метра от нас - засича автобесна спирка! 🙄🤐 Що за платформа е това!? Как ще получа доставка от където и да е, като приема единствено място, което е отдалечено от реалното ми местоположение и въобще не мога да отбележа реалния адрес за доставка.

# 98
  • Somewhere in Spacetime
Явно има грешка, може да им пишете, за да разрешат проблема, ако е възможно.
На мен ми се е случвало да търся адрес с Google Maps и да ме праща на различно място... Много неприятно!

# 99
Същият проблем имахме с take away, нашата улица въобще не излизаше, писахме им имейл, отзоваха се. Ако ви се занимава, пишете им един имейл.

# 100
Ще им пиша! Ние пазаруваме основно онлайн, също често поръчваме храна, това с адреса ни ограничава доста неприятно и бих искала да се разреши! Благодаря ви за помощта! Flowers Hibiscus

Много наспамих и се връщам, за да кажа, че съм много доволна от тези два продукта на Mixa! За първи път видим ефект от серум - хидратирана, свежа кожа и въобще по-добър тен на кожата. И разкошен крем, богат, без да омазнява излишно. Ползвам ги от по-малко от месец.
https://miraonline.bg/index.php?route=product/product&product_id=4797
https://miraonline.bg/index.php?route=product/product&keywor … p;product_id=4250

# 101
Напиши в Гугъл dm и foodpanda и виж не ти ли излиза нещо.

# 102
Писах им във Фейсбук за проблема с адреса, нямам отговор все още. Иначе излиза ДМ, но пише че ще е достъпен във вторник за адреса на спирка на 300 метра от нас. Спирката регистрира, блока - не!

# 103
  • Пеликания
Поредната лимитка с уникален аромат Grinning

# 104
  • Пловдив
Така. Изчетох темата. Аз си търся балсама за устни на Нивеа с бял шоколад. Но не го намирам в нито една дрогерия вече. В Пловдив съм. Някой ако го е виждал, да свирка. Иначе го има в Makeup.bg. Преди време използвах този, който вървеше като подарък към пастите за зъби Лакалут, но го спряха. Беше перфектен за моите устни.

Общи условия

Активация на акаунт