Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 13

• 97 707
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, natka! Каква му е цената?
Не мога да кажа по памет, една опаковка ми изкарва доста време и не го купувам често че да запомня. Не е скъп, те собствените марки на веригите като правило са с бюджетни цени. Отначало заради това реших да го изпробвам, после си продължих с него с години и го купувам дори без да гледам точната цена.

# 646
Аз години ползвах либрес, още са си хубави, но сега съм доволна и от awlays.
Памучните ли (розовите)?

# 647
  • Плевен
Розовите да. И другите в опаковка зелено и бяло са памучни и по-плътни. Always  в розовата опаковка и в лилавата (platinum) също са памук.

# 648
В Лидл имаше едни хубави и бюджетни превръзки преди . Сиемпре . Но скоро не съм купувала оттам .
Нали разшириха магазина - натъпкаха го със стока . И аз влизам на тагъдък - грабвам нещо и се махам.  Явно съм темерут или аутист.
ДМ ми е по- комфортен магазин за мотане

# 649
  • София
5,59 лв. за 1,5 л.

# 650
  • София
Мен ме интересува Sano Maxima  . Отдавна го заглеждам , но все не се решавам да го купя . Има ли доволни от него .

Боклук. Няма нито ензими, нито избелители. Единствен плюс - мирише леко и ненатрапчиво.

# 651
Препаратът на дм за петна бива ли го ,или да си карам със Спот?

# 652
  • На изток от Ада
5,59 лв. за 1,5 л.
Благодаря! Днес може да го видя

# 653
Аз го харесвам

# 654
Омекотителите на Сано са уникални, концентрата,  пробвайте ако не сте
https://shop.lillydrogerie.bg/koncentrat-sini-cvjatja1000
Знам, че линка не е от ДМ, но този намерих

# 655
  • София
За мен е по-добър от Спот.

# 656
За мен е по-добър от Спот.
По мое лично мнение Спот го развалиха . Първата опаковка , която закупих преди доста години беше в пъти по-ефективна.
А миналата зима ми се случиха странни неща с два препарата против петна - Спот и един гел от Лидл в зелена опаковка . Имах малко петно на тениска капнах първо малко препарат от Спот . Не се изпра - тоест остана доста по - голямо като мазно петно - точно колкото беше препарата. Опитах и с друг и същото . Огромна мазна дамга отпред.
 Същото се случи и с друга тениска - имах малко петънце - сложих СПОТ - и петното си остана - не се отпра Спот- а.

# 657
Da, Спот преди година и половина купен -ефективен, Спот, купен тази година и със сменена опаковка - не действа.

# 658
  • При децата ми
Момичета, припомнете ми кой препарат от ДМ за под е за теракот и ламинат? Приемам предложения и за препарати, които не са от ДМ?

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 16:48 от Hrispa76

# 659
  • Плевен
Момичета, припомнете ми кой препарат за под е за теракот и ламинат? Приемам предложения и за препарати, които не са от ДМ?

Emsal и Medix

Общи условия

Активация на акаунт