Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 597
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Ами те всички продукти на Бор Чвор са ужасни, няма нищо истинско в тях.

# 421
Ами ха де - подведох се. Хем ги знам, че не струват. Аз и нищо друго тяхно не купувам по принцип.

# 422
  • София
То човек понякога от скука експериментира, дори и в разрез с логиката си Simple Smile
Аз няма да купя повече гъби от Лидл - бяха стари, но изглеждаха белички и чистички. Най-долните ми оставяха нещо бяло по ръцете, за пръв път ми се случва...според мен започваха да плесенясват. На вкус изобщо не ни харесаха, а не сме претенциозни с ММ към гъбите. И сос пробвахме да направим с тях - почти никакъв вкус не пуснаха в сметаната.

# 423
То човек понякога от скука експериментира, дори и в разрез с логиката си Simple Smile
Аз няма да купя повече гъби от Лидл - бяха стари, но изглеждаха белички и чистички. Най-долните ми оставяха нещо бяло по ръцете, за пръв път ми се случва...според мен започваха да плесенясват. На вкус изобщо не ни харесаха, а не сме претенциозни с ММ към гъбите. И сос пробвахме да направим с тях - почти никакъв вкус не пуснаха в сметаната.
Ако са били кладница е нормално да имат такъв мъх, даже на опаковката им го пише.

# 424
  • София
Не, най-обикновени бели печурки. Но ще имам наум за кладницата, благодаря Wink

# 425
Овче кисело мляко Родна стряха от Лидл. Мирише на пръч

# 426
По принцип гъбите кладница нямат добър вкус, те са месести, но някак безвкусни. Печурките са най-добре.

# 427
  • София
Кладницата перфектно замества месо в яхния и шкембе в супа.

# 428
Simple SmileА на мен са ми много вкусни гъби Кладница изпържени с масло и чесън, и малко копър.

# 429
Аз постоянно купувам гъби от Лидл, не съм съгласна с вас че не са добри Simple Smile Може би по-скоро конкретно тази тарелка която сте закупили е била развалена.

# 430
Като говорим за печурки, повечето супер и хипермаркети продават вносни, предимно от Полша. Аз си харесвам родното производство, затова, винаги когато имам възможност купувам от пазарите. Или гледам произхода. Пък не съм любител на големите гъби, едно време имаше стандарт, екстра и първо качество бяха на 1/3 от големината на сегашното предлагане.

# 431
О ми то на нашият пазар 0.500кг гъби е 5лв и не знам какъв им е произхода.

# 432
Аз си взимам консервирани печурки на Фрешона от Лидл. Вкус не усещам много-много, но за пици, супи, спагети стават за текстура.

# 433
На женския пазар купувам бг печурки не големи за макс 3.50 лв.  килото. Пресни и чудесни. Има и бг кладница за 5-6 лв. Много вкусна. Лидълските са много компромисно качество за висока цена.

# 434
Скъпичък ви е пазара. Аз купувам за 5 лева килограм.

Общи условия

Активация на акаунт