Проблеми след секс

• 3 610
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте , имам следния проблем след секс ( да отбележа правя секс от скоро и при първия акт нямах кръв ) , но след г/д 10-тия път след секс , когато уринирах имах кръв  и леко парене , това продължи около 2-3 дни , очаквах менструация на 8 юли , но това се случи на 5юли , дали е възможно това да е цикъла ми?
Но е с малка продължителност и слаб , са разлика от преди..

# 16
Според мен е цистит, щом има парене при уриниране. Въпреки че при почти всяка инфекция се описват такива симптоми. Пуснете една стерилна урина за изследване Simple Smile
Здравейте , имам следния проблем след секс ( да отбележа правя секс от скоро и при първия акт нямах кръв ) , но след г/д 10-тия път след секс , когато уринирах имах кръв  и леко парене , това продължи около 2-3 дни , очаквах менструация на 8 юли , но това се случи на 5юли , дали е възможно това да е цикъла ми?
Но е с малка продължителност и слаб , са разлика от преди..

# 17
А възможно ли е да съм имала кръв от секса  ?
На някои случвало ли му са е след секс да кърви 2,3 дни , но по много малко ?
И дали след това се очаква менструация , защото сега много ме обърка това кървене ... и не знам какво р

# 18
  • София
здравейте , случвало ли ви са е след секс да ви дойде цикъла и да ви боли ниско корема и като уринирате да усещате парене и дискомфорт , а и уринирам доста често

Това е цистит. Посетете лекар да ви изпише лечение.

Общи условия

Активация на акаунт