Пролетно слънчице пече, а моето ДЕКЕМВРИйче вече има сърчице ! {тема 2/2020}

• 25 041
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Първия резултат от Гугъл излиза ,че това твоето не е Херпес зостер-Нямаш мехурчета.
И ако си карала шарката не бил вреден. Някакъв друг обрив ти е,но може да го каже точно какъв кожен лекар. Бих отишла. Ако не дава личната направление ще ида на частно.

Много благодаря за полезния отговор. В момента с тези вируси не ми се ходи особено по лекари, въпреки че понякога няма как. За това реших да се консултирам и с вас. Другата седмица ще попитам и Аг все пак. Много благодаря за успокоението, наистина. Мисля, че от варицела съм боледувала като малка. Благодаря ви. Лека вечер

# 646
Diana, постовете ти са изключително натоварващи, моля те объщай се към съответните специалисти, а не към тема за бременни! Съжалявам, не се заяждам, другите момичета са изключително търпеливи, аз не съм явно. Хипохондрията е сериозно състояние, не те съветвам да използваш форума! В тази тема сме, за да споделяме своите радости, тревоги и вълнения свързани с бременността, но ти прекаляваш. Извинявам се момичета, но редовно чета, макар и да не пиша нонстоп и много ме натоварват тези постове.
Хубав ден на всички, аз отивам на преглед, да видим малкото човече как се развива Heart

# 647
Аз съм на същото менение като djenna.
Извинявам се, Diana,но се обърни към личния лекар.
Посети специалист за тези симптоми, не ги търси в интернет-не си лекар.
Djenna, чакаме след прегледа информация Simple Smile

# 648
Диана,  нито невролог, нито дерматолог ще ти помогнат.  Все пак след няколко месеца  ще имаш отговорността да възпитаваш нов човек и ако ти си психически нестабилна, какво ще предадеш на това дете - тревоги и притеснения.
Да ви освежа малко с нещо забавно. Не стига , че съм бременна и ми се гади непрестанно,  което прави работния ми процес труден, но и денталният ми асистент е бременна и й започнаха повръщанията и гаденето. Двете държим по едно шише вода до себе си и се наливаме постоянно,  да притъпим гаденето.  А при някоя по- остра миризма от устата и двете много деликатно,  както сме прави,  сядаме на столовете си. Абе направо страхотна картинка.

# 649
skrubi, разсмя ме, направо си представих каква картинка сте.
Преди малко бях на преглед. Мърда, има пулс, за секунда дори го чух, но прихнах да се смея и доктора прекрати.

Каза другия месец след 15 ти да отида да се запиша за ЖК. Продължават да се разминават дни и седмици, но това май само мен малко ме ръчка. Пратих снимката на позната гинеколожка и първите й думи бяхя "охоо вече си имате и гръбнак и зачатъци на ръчички и крачета..."  Направо се разциврих. Някак още не мога да повярвам, че този път нещата вървят добре.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 10:02 от fillme

# 650
И аз сега бях на преглед, имаме вече ръчички и крачета Hug сега съм в 9г.с + 2. Много е кофти, че не пускат таткото, но помолих да направя звукозапис на пулса, той много се развълнува милият, сега го разпращам и на родата Heart
Днес ще си запиша час за БХС за 12та седмица. Дано там да може и той да дойде.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 10:20 от Djenna

# 651
Scrubi, след коя седмица може да се работи по зъбите, включително с упойка? Знам за след 3-ти месец, това би трябвало да означава след 14та г.с. Благодаря!

# 652
Аз хода на зъболекар още от 2рия месец ,казала съм на зъболекарката за състоянието ми и единственото нещо ,което не ми слага е упойка .Там като отида и спира да ме боли корем от страх ,че ще ме боли от машинките 😁😁😁😁

# 653
По принцип може да се лекуваш през цялата бременност без проблем. Упойки след трети месец. За лечение на кариес и почистване на зъбен камък - правете го. Единствено  ние в нашата практика избягваме  вадене на зъби през бременността,  но ако се налага и това се прави.

# 654
  • Sofia
Бях в седма седмица когато ме заболя мъдрец. Изкарах си акъла, защото съм правила снимка и знам, че всички са за вадене. Преди години извадих двата горни, но двата долу ги отлагам, защото знам, че е по-трудно. Бях се подула дори, вечер ми пулсираше едната челюст, но мина за няколко дни с един, два панадола. Тогава се чух с един хирург и той каза, че ако не мине - ще вадим

# 655
Момичета, един майтап и от мен. Нали гърдите ни са се уголемили - сутиените много ме стягат. Постоянен дискомфорт, нося спортен еластичен като единствена опция в момента.
Та, в понеделник вечер сънувам аз кошмар, че отивам да си купя нов. За мой ужас, нито един не ми става вече.

Познайте кой се сдоби по спешност с нов сутиен на следващия ден. Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 656
Момичета някоя от вас да чувства тежест в долната част на корема? Аз днес цял ден го усещам все едно ми е пълен мехурът... също и ми е много твърд само долу.. в 11гс+3 съм

# 657
Момичета, някоя от вас да има болки в тазобедрената става. Така ме болят ябълките, все едно някой с лопата ме е пребил. Не е остра болка но постоянна и много изнервяща. Иначе продължавам да си лежа след отлепянето. Бях на преглед и за сега всичко се е възстановило. Май не са най- проблемни първите 3 месеца

# 658
Момичета някоя от вас да чувства тежест в долната част на корема? Аз днес цял ден го усещам все едно ми е пълен мехурът... също и ми е много твърд само долу.. в 11гс+3 съм
В 9 седмица бях така. От както съм 10+ почти нямам тежест, дажв одеве се замислих нормално ли е, да не усещам нищо освен умора

# 659
Изгубена бях при Даниел Ставрев

Общи условия

Активация на акаунт