За тези, които четат любовни романи № 36

• 64 674
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Еееее стига де, от спин-оффа ли почват. За мен първата за бащите е по-добрата поредица. Особено Вишъс.
Ами айде де логика. Ако тези имали успех щели да издадат и другите Unamused
То е смешно да започнат от хлапетата! Особено за Найт книгата, основата е изцяло от предните книги

# 76
  • Euskal Herria
Аз вече се отказах да търся логика в плановете на издателствата. Колко пъти почват някоя поредица от трета книга примерно. И пък с прекъснатите серии - класика!

# 77
  • Плевен / София
Аз вече се отказах да търся логика в плановете на издателствата. Колко пъти почват някоя поредица от трета книга примерно. И пък с прекъснатите серии - класика!
+1
още ми "държи" за "Хард Инк"

# 78
  • Euskal Herria
То при нея остана само една книга неиздадена на български. Ама, хайде, вече го няма издателството - по-  го приемам. Обаче останалите - почват, спират, едно обявяват, друго правят...
Егмонт обявиха едни поредици, въобще не ги издадоха, но пък пуснаха разни романи на турски писателки. Не вярвам, че те са по- купувани от обявените преди това.
При "Хакерът" останаха две книги да издадат - нямало читателски интерес. Дали е така - няма кой да докаже, това е дежурното оправдание всеки път, когато някоя поредица се спре.
И вампирската серия на Тиара букс остана недовършена.

# 79
+1
още ми "държи" за "Хард Инк"

"Хард Инк" Тиара успяха да си я издадат цялата. Макар и със закъснение издадоха последната книга. При тях се ядосвам, че другите им поредици останаха с по 1 за да ги завършат и така и не ги пуснаха.

# 80
  • Плевен / София
То при нея остана само една книга неиздадена на български. Ама, хайде, вече го няма издателството - по-  го приемам. Обаче останалите - почват, спират, едно обявяват, друго правят...
Егмонт обявиха едни поредици, въобще не ги издадоха, но пък пуснаха разни романи на турски писателки. Не вярвам, че те са по- купувани от обявените преди това.
При "Хакерът" останаха две книги да издадат - нямало читателски интерес. Дали е така - няма кой да докаже, това е дежурното оправдание всеки път, когато някоя поредица се спре.
И вампирската серия на Тиара букс остана недовършена.
Просто първо за нея се сетих....За Хакерът си права....и още ще пада читателският интерес след като започват и недовършват започнатото....Много ме е яд за вампирската серия на Тиара букс.

# 81
  • Euskal Herria
Ами, почнах да се замислям дали да купувам дадена поредица - има ли гаранция, че цялата ще бъде издадена? Предпочитам, като пуснат всички книги, да ги купя тогава.

# 82
Прочетох Bad Judgment на Меган Марч. Доста различна и лека книжка, хареса ми. Остана ми Take me back и приключвам с всичко нейно. Какво бихте ми предложили да почна след това? Не ми се четат книги, които ще ме карат да плача. Харесвам нюансите, След, М.Марч, К.Лорейн. В скрит текст поствам листа ми за книги, които ме чакат да ги прочета

Скрит текст:
Саманта Йънг - Дъблин Стрийт
Треска - Карън Монинг
Джипси Брадърс
Мъжка курва - Уорд
Обяснение в омраза
Fall away Пенелопи Дъглас
Изневяра Алита Роминг
Хард ИНК
Пречистваща истина
Маклауд и приятели
Bully
Бий се или бягай
Защото си моя на Бет Кери
Правилата на милиардера
Палавите момчета
Алита Роминг - поредицата "Изневяра"
Линда Хауърд
Календарно момиче
Момиче от календара
Всички на Penelope Douglas - Devil’s night
Съдбовен път
Колийн Хувър
Саманта Йънг Г- Герой
Джейми Макгуайър
Морето на спокойствието
Парцалената принцеса на Ерин Уот
Крадецът на целувки Л.Дж.Шен
Лесна и уязвим
Специалното интервю
Сюзън Елизабет Филипс
Рай на Джудит Макнот
Когато е наистина
Нора Робъртс-Подводни течения
 Бар последен шанс
Victorian Rebels Series
Off-Campus Series
Pretty Reckless
Hoops series
Бриджъртън
Николас Спаркс
Бий се или бягай Автор: Саманта Йънг
Любов и други думи Автор: Кристина Лорен
Кристин Хана - съдбовен път
Оцеляване
Колекционерът на желания
Арогантен костюмар
Братството на черния книжал
Slay:Ruin
Сезоните на любовта
Бибблиотекарката

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 21:48 от ioana_g

# 83
  • близо под тепетата
ioana_g, много ти е дълъг списъкът Joy
За мен всичко от поредицата Изневяра е топ-топ. Няма друга такава(засега)!
Иначе от единичните книги бих ти препоръчала Крадецът на целувки или някоя на Йънг- Герой, Бий се или бягай.
На Ерин Уот също са добри.

# 84
  • Плевен / София
ioana_g, много ти е дълъг списъкът Joy
За мен всичко от поредицата Изневяра е топ-топ. Няма друга такава(засега)!
Иначе от единичните книги бих ти препоръчала Крадецът на целувки или някоя на Йънг- Герой, Бий се или бягай.
На Ерин Уот също са добри.
Аз бих добавила и поредицата "Дъблин стрийт"

# 85
Много е дълъг да, това е защото намерих този форум. Преди все се лутах какво да чета. Сега като похвалят няколко човека нещо и си го записвам и то расте ли расте. А от няколко месеца помнах М.Марч и в това време запълних списъка доста. Ок, ще пробвам с Изневяра в такъв случай.

# 86
  • Варна
И аз съм с две ръце за Алита Роминг - поредицата "Изневяра". Също и за "Крадецът на целувки".

# 87
  • Бургас
Виждам, че предпочиташ по-еротични четива или такива с алфа мъжкари, ще се опитам да те насоча към книги, които вероятно биха ти допаднали Дала съм мнение по част от книгите в списъка с червено
Какво бихте ми предложили да почна след това? Не ми се четат книги, които ще ме карат да плача. Харесвам нюансите, След, М.Марч, К.Лорейн.
Скрит текст:
Саманта Йънг - Дъблин Стрийт това е поредица. Лично на мен много ми хареса, надявам се и на теб. Има по-силни и по-слаби книги
Треска - Карън Монинг не си падам по фентъзи, но има добри препоръки и ... аз бих я пробвала
Джипси Брадърс отново не съм я чела, но по отзиви ми се струва, че би ти допаднала
Мъжка курва - Уорд не знам ,не знам ........ имам спомен, че я започнах и я оставих
Обяснение в омраза не е лоша, но не е това, което търсиш
Fall away Пенелопи Дъглас колежанска, много хубава, но не чак толкова <хот>, че да е като горе изброените
Изневяра Алита Роминг тази се надявам да ти хареса, поредица е, книгите са свързани. Малко трилър, много гореща, аз плаках /без да е чак тъжна и не завършва кофти, просрто аз съм си такава/
Хард ИНК поредица, харесва ми, надявам се и на теб
Пречистваща истина  това е всъщност книга три от поредица, не съм я чела
Маклауд и приятели  поредица любовни трилъри, препоръчвам
Bully е   първа книга от FA на Пенелъпи Дъглас, горе писах за нея
Бий се или бягай ДА
Защото си моя на Бет Кери тази ми дойде твърде еротична, но вероятно би ти допаднала
Правилата на милиардера не ми допадна, но смятам че ти би я харесала
Палавите момчета Кристина Лорен? - ДА
Алита Роминг - поредицата "Изневяра" писах за нея вече, ДА
Линда Хауърд чела съм две-три нейни, но не е моят автор и..
Календарно момиче
Момиче от календара
Всички на Penelope Douglas - Devil’s night да ти кажа, до трета ми харесаха, на нея запецнах и не можах да продължа
Съдбовен път Тази се повтаря май
Колийн Хувър Тук какво да кажа, не съм фен, но много хора я харесват. Нека ти препоръчат книга
Саманта Йънг Г- Герой Не я харесах
Джейми Макгуайър Не са лоши, ученически, но не съвсем детски
Морето на спокойствието
Парцалената принцеса на Ерин Уот Поредица. Първите книги харесах, последните - не. Те са и за друга двойка, така че може да не ги четеш
Крадецът на целувки Л.Дж.Шен Става, пробвай я
Лесна и уязвим Първата прочетох, втората не. Ами ........май не
Специалното интервю
Сюзън Елизабет Филипс Пробвай с <Да целунеш ангел>, пък ...... там не се знае
Рай на Джудит Макнот Поредица, много я харесвам. И на тази плаках, не че е драма, а ..... хваща ме за гърлото от напрежение
Когато е наистина ученическа, наивна - НЕ
Нора Робъртс-Подводни течения
 Бар последен шанс
Victorian Rebels Series
Off-Campus Series
Pretty Reckless
Hoops series
Бриджъртън обожавам Джулия Куин, но не съм сигурна, че е твоя човек
Николас Спаркс
Бий се или бягай Автор: Саманта Йънг Препоръчвам
Любов и други думи Автор: Кристина Лорен нищо общо с тандема Кристина Лорен. От мен - НЕ
Кристин Хана - съдбовен път не съм чела нищо нейно, но съм я виждала в много класации за книги на които мнооооооооого  се плаче, значи за теб е НЕ
Оцеляване
Колекционерът на желания Не, не ми хареса, а струва ми се че и на  теб няма да допадне
Арогантен костюмар ДА! да
Братството на черния книжал дай и шанс, смятам, че може да ти допадне
Slay:Ruin
Сезоните на любовтаОбичам тази поредица, ако харесваш исторически  любовни романи и дай шанс
Бибблиотекарката
още в този жанр, ако не си ги чела - Кралски страсти,  Цивилизован? НЕцивилизован?, Повечето книги на Пенелъпи Дъглас/ Credence......ще ти пламнат ушите, но не от колежанската и поредица, Royal Elite Series by Rina Kent https://www.goodreads.com/series/271228-royal-elite , ето това звучи СУПЕР и аз ще започна скоро Driven by K. Bromberg https://www.goodreads.com/series/103200-driven

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 23:05 от . Яна .

# 88
Да се присъединя - Алита Роминг - поредицата "Изневяра" на първо място.
После "Крадецът на целувки", " Герой", "Обяснение в омраза"(хубава е, но накрая си поплаках, стана ми мъчно от описаната сцена), "Арогантен костюмар"(и всичко на Ви Кийланд и Пенелъпи Уорд), "Треска", "Джипси Брадърс"(но не е довършена на бг), "Хард ИНК", "Оцеляване","Защото си моя "(по-хард е от нюанците). "Момиче от календара" така и не я дочетох, не ми хареса смяната на мъже.

Джейми Макгуайър, Ерин Уот и май "Морето на спокойствието" бяха тийн, аз не харесвам такива.
Любов и други думи Автор: Кристина Лорен - аз съм им фен, но тази книга ме разочарова.
"Сезоните на любовта", "Травис" и "Рейвънел" на Клейпас са хубави, като се колебая между последните две коя ми харесва повече

Скрит текст:
ПП : След коментарите на Яна съм съгласна съм с почти всичко. И аз харесвам еротика, така че тези които е отбелязала ще ти харесат, както и Кралски страсти. Не съм съгласна само със Саманта "Йънг Г- Герой Не я харесах", на мен пък много ми хареса.
Имаш голям избор, чети на воля Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 23:41 от VikiE

# 89
  • Варна
Аз се сетих и за ВИ КИЙЛАНД ~ ЕГОЦЕНТРИК . На мен ми хареса. Май не я видях в списаха.

Общи условия

Активация на акаунт