За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 962
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • в сърцето на един мъж...
missence, аз като рових да проверя и открих, че са подредени така. Иначе и аз се бях засилила от средата да ги чета. Обаче в гуудрийдс имаше ревюта, а и ги имаше как са подредени и реших да чета по ред на номерата. И по-добре стана така, защото са свързани и вървят хронологично самите истории.

# 391
  • София
missence, аз като рових да проверя и открих, че са подредени така. Иначе и аз се бях засилила от средата да ги чета. Обаче в гуудрийдс имаше ревюта, а и ги имаше как са подредени и реших да чета по ред на номерата. И по-добре стана така, защото са свързани и вървят хронологично самите истории.
Ами, аз започнах със сестрите Прескът, освен да продължа с тях и после да се върна към Зестрогонци.

# 392
в тази връзка да попитам и аз: до колкото виждам между двете серии има и други преведени книги, те свързани ли са?

за да знам как да ги почвам, но това ще бъде след Джули Гарууд.

Прочетох шотланците на Гарууд и ще прочета всички преведени от нея. Много ми харесва авторката, изключително увлекателно пише, динамика в книгите, пропуска ненужните неща, има хумор в разказите, само на места малко по-подробно описва горите и сградите, но това й е само. Определено я препоръчвам, като те завърти историята и няма как да оставиш книгата Simple Smile

# 393
  • Бургас
VikiE, Бюканан - Ренард поредицата не я прочето. Първата книга не ми хареса особено и я зарязах, но 4-те за шотландците ги обожавам и съм ги чела по 2 пъти.
На Кристина Дод съм чела само серията Разменени места /2 книги/. Те са исторически любовни романи и според мен няма да имат връзка с останалите книги. Приятни са, но нищо кой знае какво. 

marulka_s, от къде поръча Красиво безразсъдство? В Хеликон още им е отбелязана като "предстояща", а Озон ми дават много голям срокза доставка.

# 394
  • в сърцето на един мъж...
missence - ако си прочела първо сестрите Прескът, може да продължиш по ред на номерата Зестрогонците Simple Smile Хронологично вървят обратно, но не е толкова важно.

VikiE - Разменени места и Изгубените принцеси мисля, че са от историческите й серии. Има серия Гувернантките и някаква За удоволствие Simple Smile Поне такива са преведени и ги има в читанка.

# 395
  • Варна
Прочетох Оцеляване и Гласът на любовта на Мия Шеридан и двете ми харесаха. Вече съм прочела всичко излязло на български от авторката и най малко ми хареса Колекционерът на желания, но не беше лоша книга, а по скоро на мен ми беше странна. Ако някой търси книга, в която главният герой да няма почти никакъв, да не кажа никакъв опит с жените то книгите на Мия Шеридан са за вас.

# 396
хаха
чела съм Оцеляване и Колексионерът и съм съгласна с ·٠• Hrisi•٠·

# 397
Аз вчера уж отворих само първата страница да погледна на "Верити" на Хувър за да видя как започва и неусетно за няколко часа завърших книгата. Историята направо ме погълна, а финала си е наистина неочакван. И сега от време на време се замислям за него, още ме кара да се чудя, кой е чудовището, каква е истината, отново изкусна манипулация ли беше всичко или просто едно огромно недоразумение родено от една трагедия.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 16:15 от mi666i

# 398
Аз вчера уж отворих само първата страница да погледна на "Верити" на Хувър за да видя как започва и неусетно за няколко часа завърших книгата. Историята направо ме погълна, а финала си е наистина неочакван. И сега от време на време се замислям за него, още ме кара да се чудя, кой е чудовището, каква е истината, отново изкусна манипулация ли беше всичко или просто едно огромно недоразумение родено от една трагедия.
Даммм, аз също я погълнах бързо и все още се сещам за края от време на време 😊 Добра е 😁

# 399
На мен пък от прочетенето от Шеридън най ми допадна Колекционерът и Grayson's Vow (не знам има ли я преведена). Оцеляване и Archer's Voice ми бяха странни нещо.
The Hunter на Шен ми беше скучна, май авторката се е изчерпала на тези теми вече.
Beautifully Cruel - J.T. Geissinger също не ме впечатли, даже доста време я влачих, хем по принцип обичам да чета за мафиотски бос и лигла  Smile
Не знам какво ми става напоследък, нищо не ме грабва Weary  (Може би понеже паралелно с тези четох и Щиглецът Nerd)
След добрите отзиви ще взема да се пробвам и аз с Verity на Хувър.

# 400
Моля за помощ момичета, че не се сещам за заглавие и автор на книга. Явно доста отдавна съм я чела. Накратко по спомен: исторически роман, действието в Америка се развива, две сестри, голямата е сгодена, но не харесва годеника си, малката е влюбена в годеника на голямата и  отговаря на обява за булка. После сестрите се разменят. Голямата отива при този, който беше пуснал обявата. Тук нещо ми се губи-дали  не беше нещо с индианска кръв и играеше и роля все едно, че има близнак индианец.После сестрата се върна при богатия си баща, но май чакаше дете. И до тук помня. Идеи коя е книгата?

# 401
Моля за помощ момичета, че не се сещам за заглавие и автор на книга. Явно доста отдавна съм я чела. Накратко по спомен: исторически роман, действието в Америка се развива, две сестри, голямата е сгодена, но не харесва годеника си, малката е влюбена в годеника на голямата и  отговаря на обява за булка. После сестрите се разменят. Голямата отива при този, който беше пуснал обявата. Тук нещо ми се губи-дали  не беше нещо с индианска кръв и играеше и роля все едно, че има близнак индианец.После сестрата се върна при богатия си баща, но май чакаше дете. И до тук помня. Идеи коя е книгата?
Чак на мен ми стана интересно Joy Какъв заплетен сюжет само Stuck Out Tongue Winking Eye

# 402
Две седмици вече си блъскам главата. Знам, че в електронен формат беше книгата. Прерових доста автори, но не открих. Продължавам откъслечни неща да се сещам като например, че тя пръскаше пари за дрехи и накити и си мислеше, че баща и ги плаща, а той бил съпругът-оказа се много богат.

# 403
  • Варна
Това съм го чела, само първата книга обаче не помня кое беше. Някакви сестри, не е Хатауей. Ще погледна в ГР дали ще ми изскочи, но беше отдавна.

# 404
  • Stara Zagora
Чела съм я, но не помня нито заглавие нито автора.
Мога да допълня само, че момичетата бяха от Ню Йорк, малката е влюбена е годеника на сестра си ѝ го признава. Голямата решава да и даде малко време и заминава при него в ранчото. Той се преструва, че има брат близнак, а в действителност брта му е загинал. Иска да отмъсти за него. Много хаотично го написах 🤷‍♀️ дано да помогне 😊

Общи условия

Активация на акаунт