За тези, които четат любовни романи № 36

• 65 961
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Единбург
Прочетох Арогантен костюмар, Егоцентрик и Шефът на Ви Кийланд. Не са лоши, но май нещо ми станаха еднакви. А и няма никаква интрига. В М.Марч винаги имаше нещо за разплитане. Сега се чудя дали да почна ММА бойците или да мина на нещо друго за разнообразие.
След Марч четох по препоръка на една дама от тук книгите на Cora Reilly. Прочетох сериите Born in blood и  Camorra една след друга ,без прекъсване.Пробвай с тях ,на мен наистина ми харесаха много ,а след Фордж и Севидж си мислех, че нищо не би ме грабнало:blush:
https://www.goodreads.com/search?q=Cora+Reilly+&qid=A2lQio27ch
Сега и аз се чудя какво да почна.Четох някой от книгите на Natasha Knight  ама ми идват малко в повече на моменти (въпреки,че интригата я имаше навсякъде)

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 17:25 от irdbg

# 376
https://www.goodreads.com/book/show/50841330-bound-to-the-battle-god Много е готина книжката! С нетърпение започвам втората за бога на смъртта!

# 377
  • Варна
Камората откога е заделена за четене, не знам вече. Само трупам. Сега съм зарязала всички и зяпам корейски сериали 🤣
Днес се сетих пак за Radiance, главната как си въртеше очите и докарваше мъжа си и народа му до лудост 🤣

# 378
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/50841330-bound-to-the-battle-god Много е готина книжката! С нетърпение започвам втората за бога на смъртта!
Хм, Шай, забавно резюме. А и добър рейтинг, отбелязах я за четене Simple Smile
Аз нали скоро прочетох това – https://www.goodreads.com/book/show/51193554-chaos-remains Тя е последната от поредицата, а аз започнах с нея. Дадох ѝ 4 звезди заради многото философски размисли, но като се изключат те, историята е прилична – частна охранителна фирма, съставена от бивши военни и полицаи, в тази главният е мълчалив, изстрадал и секси тип, който спасява главната.
Поредицата е тази (не знам защо в заглавието на последната книга линкът не работи) – https://www.goodreads.com/series/203107-greenstone-security
Веднага прочетох и първата, и ми хареса повече от последната. Действието беше по-наситено, нямаше толкова философски размисли. Пак има отминали драми и при двамата главни, пак има лоши, които преследват главната...
Вече започнах следващата "Shield", за която подозирам, че ще има малко повече драма.
Като цяло поредицата е романтичен съспенс, с малко дарк елементи, силни мъжки характери и също толкова силни женски образи. Нещо средно е между Rock Chick ( https://www.goodreads.com/series/69392-rock-chick ) и Corps Security ( https://www.goodreads.com/series/105771-corps-security ), но в тази поредица женските образи са най-силни като характери (поне дотук). Авторката ми харесва, определено смятам да чета и за рокерите (всъщност, май трябваше да започна от нея, а аз се движа обратно).

# 379
Камората откога е заделена за четене, не знам вече. Само трупам. Сега съм зарязала всички и зяпам корейски сериали 🤣
Днес се сетих пак за Radiance, главната как си въртеше очите и докарваше мъжа си и народа му до лудост 🤣

Хаха да много забавни сцени са, добра поредица е вече съм на половина на Eidolon и е много интересна.

# 380
  • Euskal Herria
Прочетох "Ларк Коув" на Девни Пери, хареса ми поредицата. Точно от такива книги имах нужда - леки, без прекалени драми. И естествено - с щастлив финал. Определено серията отива в графа "За препрочитане". Очаквах да има книга и за другата сестра - Обри, но само накратко в края на четвърта книга има за нея.

# 381
  • Плевен / София
Прочетох "Ларк Коув" на Девни Пери, хареса ми поредицата. Точно от такива книги имах нужда - леки, без прекалени драми. И естествено - с щастлив финал. Определено серията отива в графа "За препрочитане". Очаквах да има книга и за другата сестра - Обри, но само накратко в края на четвърта книга има за нея.
На мен също ми хареса поредицата.

# 382
  • в сърцето на един мъж...
За отрицателно кратко време прочетох 7те книги на Кристина Дод, много ми харесаха. Отдавна не бях чела нещо такова, което да ми завладее вниманието.

# 383
  • варненка от София
Здравейте, дами! Пропуснала съм доста от февруари насам, но поради здравословни причини не съм ви следила. Тежка операция минах, тежка диагноза, но лошото мина и продължавам напред. Не съм спирала да чета през това време, поръчвам постоянно новите книги, да не рискувам Озон да ме разлюбят Wink))) В болницата четох основно на телефона, че ми беше трудно с книгите и тогава беше моментът да прочета преведените в Wattpad части от поредицата на Аби Глайнс, ама нищо не помня от тях, доста от нещата ми минаха пред очите, помнех ги до един миг и после се сля всичко. Последно четох поредицата на Мона Кастен - Спаси ме, се и ни или каквото там беше. Хареса ми, но като цяло най-голямо впечатление ми направи "В случай на чудо" на Л. Дж. Шен и като цяло ми допада стила на тази авторки, грабва те и не те оставя на мира. Вчера получих новата й издадена на български - "Красиво безразсъдство" и с нетърпение ще я започна.

# 384
  • София
За отрицателно кратко време прочетох 7те книги на Кристина Дод, много ми харесаха. Отдавна не бях чела нещо такова, което да ми завладее вниманието.
Явно съм изпуснала кои 7. Би ли споделила?

# 385
  • Разпиляна във въображението
"Господин Неустоим" на Сюзън Елизабет Филипс . Отдавна не бях чела нищо от нея. Хареса ми. Даже много.

# 386
Здравейте, момичета Simple Smile Не съм се включвала до сега, но исках да попитам тези от вас, които са чели поредицата на Лара Ейдриън от къде намерихте книгите и на какъв език я четохте? Аз намерих само първите две, а на хартия- нищо Sad

# 387
  • в сърцето на един мъж...

Серия Зестрогонци

1. Бедствие на високи токчета
2. Внимавай в картинката
3. Съблазън
4. Опасност в червена рокля
Тук има и една междинна новела, но не е преведена - Gabriel's Gift

Серия Изгубени тексаски сърца

1. Такава, каквато си
2. Почти влюбени
3. Близо до теб

Преплетени са историите, в първата серия е за 4ма братя, а във втората за три сестри и един от братята от първата серия.

# 388
Здравейте, момичета Simple Smile Не съм се включвала до сега, но исках да попитам тези от вас, които са чели поредицата на Лара Ейдриън от къде намерихте книгите и на какъв език я четохте? Аз намерих само първите две, а на хартия- нищо Sad

Книгите на Лара Ейдриън са фен преводи и затова ги няма на хартия. От поредицата на български са преведени само двете.

# 389
  • София
Скрит текст:

Серия Зестрогонци

1. Бедствие на високи токчета
2. Внимавай в картинката
3. Съблазън
4. Опасност в червена рокля
Тук има и една междинна новела, но не е преведена - Gabriel's Gift

Серия Изгубени тексаски сърца

1. Такава, каквато си
2. Почти влюбени
3. Близо до теб

Преплетени са историите, в първата серия е за 4ма братя, а във втората за три сестри и един от братята от първата серия.
Чела съм само "Такава, каквато си". Започнала съм явно не от началото. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт