ЮНЧЕТО изправя се самичко и в устата слага всичко - Тема 9

• 20 754
  • 784
  •   1
Отговори
# 195
Аз не бих дала такива пари за играчка, която ще омръзне след месец макс. Едвам джъстифайнах парите за обувките за прохождане Joy а то си е важна покупка все пак..

# 196
Аз не бих дала такива пари за играчка, която ще омръзне след месец макс. Едвам джъстифайнах парите за обувките за прохождане Joy а то си е важна покупка все пак..
Какви купи? Че и аз съм в чуденка. Колебая се между Примиджи и Понки или нещо по-бюджетно, тъй като все още не ѝ е приоритет да стъпва...

# 197
Ние взехме Понки. 😊 Онлайн поръчах, супер е моделчето, точно такава обувка трябва.

# 198
Не си заслужава парите, ние с каката много се изхвъляхме, даже за Коледа самолета но барби взехме и  какво ли не доста скъпи, но децата не разбират от това. За това и с малкия сега гледам да не се изхвърляме нито за играчки, нито за дрехи. Бих ги вложила в нещо друго, децата имат повече нужда от внимание, например би играла с мен, отколкото с играчките и. Това е от нашия опит, но ако толкова си му хвърлила око, давай и не го мисли Simple Smile

# 199
И аз съм на мнение, че за бебешки играчки не е нужно да се дават пари, но не мога да убедя таткото. Доверих му се веднъж да избере сам и да купи едно гърне онлайн. Като имах предвид някаква нормална цена. Все пак каката се научи на гърне за 3 лв преди 7 години. Та познайте какво стана?! Пристига гърнето и гледам Fisher Price и цена 40 евро😱.

# 200
Лелеее, какво е това робот ли е, злато ли е, направо се изумявам какви цифри обявяват за играчки! От опит с баткото мога да кажа, че за тази възраст е достатъчно да имат един сортер за вгнездяване и едни рингове, за проходилите- едно буталце за навън. Всичко друго може да се измисли от предмети вкъщи и най-важното- нещата да се научат от интеракция с хора, а не с предмети и телевизия. Те много хубави всички там образователни кученца и щуротийки, ама нали трябва и обратна връзка

# 201
  • WonderLand
Аз за играчки отказвам да давам пари толкова, накрая а си играя с тях... 🙄 Тая играчка за тея пари бих я взела само ако чисти и подрежда след бебето 😅 Моя сладур не се впечатлява от играчки, затова му правя бизи борд. Много се заигра с отделните елементи, които ще ходят на дъската, надявам се като сглобим всичко да му привлече вниманието.

# 202
  • София
Боже, дали ще стигна до прословутия бизиборд... Още за баткото съм купила елементи...сега се моля да ги сглобим за бебето..Ако имах аз пет минути време, да го направя...ама тоя мое мъж, ако не го направи до края на месеца, цял живот ще му го натяквам.

# 203
Ние се впечатляваме само от играчки, подходящи за дъвкане 😁 макар и да нямаме зъби..
Момичета, някоя мама беше питала, но по назад, кога точно се прави прощъпалник? Прави малката по 7-8 крачки, когато и е кеф.. не е проходила, но не знам кога е прието да се прави обичаят..
А какво ви е мнението за онези машинки за балончета за баня? Веднъж падна във водата Герито, и от тогава реве като я къпем.. чудя се как да и направя приятно преживяването...а толкова се радваше на банята... Sad

# 204
  • София
Баткото ми се задави с водя в банята на около 7-8 месеца. До година и половина беше истерия къпането. Сега се кефи супер много.
Малкия ходи много стабилно вече, но прощъпулник ще направя, когато имам възможност да го споделя с роднини.

# 205
Какво е бизиборд? За пръв път чувам Rolling Eyes

Обувчици купих Колев и Колев. Държах да ги пробва и затова трябваше да е от някой магазин в града. Тук няма особено избор. Имаше две марки, другата не я бях чувала и затова взех тези. Вече месец си ги носи, харесват ми, добре му прилягат по крачето, ходи добре с тях. Той и без тях си ходи вече, де. Най-голямото забавление е да гони котката и да я дърпа за опашката Stuck Out Tongue Winking Eye
Прощапулник не сме правили още, заради положението. Може би ще изчакаме до към годинката, за да се приберат и бабата и дядото от чужбина, ако разрешат пътуванията до тогава. Силно се надявам да отпадне карантината, за да могат да си дойдат, че е единствено внуче.

# 206
  • WonderLand
Мая, бизиборда е обикновено под формата на голяма дървена дъска и на нея са закрепени ключове за лампи, катинарчета, дръжки за шкафове, вратички с панти, колелца, копчета, огледалца, всичко каквото се сетиш от ежедневието. Напиши в гугъл busy board и ще ти излязат много резултати.

https://images.app.goo.gl/u5KozfuHoRm8FwEB6

Ditmade, аз отдавна съм накупила материали, ама ММ все не може да се накани да я сглоби, та сега като се приберем на село другата седмица ще ги взема тея неща, ще връча детето на баба му и ще си я направя сама, че забравихме винтоверта последния път като се прибирахме и няма с какво да разпробия дъската.
Аз вече го къпя прав под душа и също се чудих за това с балончетата, ама май се отказвам, че като стане сапунено положението се хлъзга много.
Буйки бях взела Беко Бебе, на десетото обуване навън се разлепиха, сега се оглеждам за сандали някакви и май ще са Зизуу.

# 207
  • София
И аз на зизу съм метнала око, ма да видим дали ще ми се откъснат от сърцето толкова пари. Освен да си ги поръчам за рожденния ден, то така или иначе все ме питат какво да купуват. Ще ги обединя в един подарък, поне да знам че е смислен.

# 208
  • WonderLand
Днес минах през Зизуу за сандали, но си тръгнах със страхотни меки затворени  обувки, като пантофки са. Сандалките им на живо са страхотни, могат и по поръчка всичко да направят включително и всякакъв номер обувка. Имаше обаче много хора и бая си почакахме.

# 209
  • София
Silver, какво моделче взе и кой номер? Аз исках за каката, ама не посмях да поръчам, че 72 лв пък дали ще и станат и ще ги носи не се знае....

Общи условия

Активация на акаунт