НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 2

• 43 521
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Може да е от разтягане на ставите, или бъбреци, ама казвате ниско. Обадете се на следящия ви лекар, ако болката не спира.
Чухме се, каза 3х2 но-шпа, ако не помогне в отделението. И аз си помислих за бъбреците.

# 451
Болката постоянна ли е?
И аз имам същата,но е през час,пример.Не съм йазвала на лекаря.Другата седмица съм на преглед.[/b]quote author=AlisV link=topic=1210179.msg40750011#msg40750011 date=1589628935]
Може да е от разтягане на ставите, или бъбреци, ама казвате ниско. Обадете се на следящия ви лекар, ако болката не спира.
Чухме се, каза 3х2 но-шпа, ако не помогне в отделението. И аз си помислих за бъбреците.
[/quote]

# 452
Постоянно е като се движа, някаква тъпа болка.

# 453
При мен пък прегледа мина за нула време, лекарката си го разгледа доста бързо, то се мяташе в началото, но после май заспа и мн бързо си взе вс мерки. Не знам дали са гледали всички тези ограни, показа ми само гръбнака и ностната кухина, крачета, ръчички..
За капак пък вчера ми звънна акушерката и ми каза, че хемоглобина ми бил малко нисък и ми каза да вземам едни хапчета (а бях на преглед почти преди месец). Малко взех да се разочаровам от избора си... Ще видим в петък какво ще стане на прегледа, като чета при вас как да били започвам да мисля, че ме е "претупала" набързо, даже и пола още не ми е казала пък съм 15г.с

# 454
  • Sofia
При мен пък прегледа мина за нула време, лекарката си го разгледа доста бързо, то се мяташе в началото, но после май заспа и мн бързо си взе вс мерки. Не знам дали са гледали всички тези ограни, показа ми само гръбнака и ностната кухина, крачета, ръчички..
За капак пък вчера ми звънна акушерката и ми каза, че хемоглобина ми бил малко нисък и ми каза да вземам едни хапчета (а бях на преглед почти преди месец). Малко взех да се разочаровам от избора си... Ще видим в петък какво ще стане на прегледа, като чета при вас как да били започвам да мисля, че ме е "претупала" набързо, даже и пола още не ми е казала пък съм 15г.с

Къде се следите вие?

# 455
Цвети и БХС мина така. Само се диктуваха мерки, акушерката ги записваше на компютъра, не ми показа нищо на екрана и на края поне ми дадоха една снимчица. За пола и дума не стана. Но по-важното е, че всичко е наред. А аз бях толкова шашардисана, че като лягам да ме преглеждат винаги се сковавам от притеснение и не попитах. Чаках само да чуя, че бебчо има сърдечна дейност и се развива добре.

# 456
Аз си имам и пред себе си монитор и докторът ми посочва всичко, което гледа.
Дадоха ми и флашка, на която има снимки на всичко измерено. На някои не виждам и не знам коя част на бебето е снимана 😁, ама ги имам. И клипчета имам как се мята.
Във вторник съм на преглед и нямам търпение вече да я видя отново. Колко ли ще е пораснала 💜

Нони, последното ти изречение е най-важно. И мен друго не ме интересува.

# 457
Аз също чаках да чуя сърчицето и да кажат, че мерките са в норма, бях си под напрежение.  Имам и аз монитор пред мен ама не разбирам и вярвам на това, което ми казват. Показваше ми там, но всички тези органи не ги е гледала. Акушерката ми беше казала, че отделно правят ФМ където се гледат, като най вероятно ще е от друг лекар. За това не ми направи впечатление, но като чувам как да минали вашите се притесних. Вярно е и че всеки лекар работи различно, но знам ли... Иначе съм от Варна в АГ при Георгиева, за сега нямам оплаквания от нея, дори ми е много мила. Ще поразпитам на следващото посещение.

# 458
Привет, мами. Моята сага с ЖК продължава. Вече две седмици не мога да се свържа с лекарката за коментар на кръвните ми изследвания и тези на урината, защото а) не даде телефон и става  само през рецепция и б) не приемат на място и без час заради вируса и в) час дават за след месец.
Скандално е, иначе си платих пакета.

Ясно е че ще трябва да ходя при друг лекар , но и той ще иска да гледа бебето, а не ме се струва редно всяка седмица да правя видеозон.

Някой знае ли каква означава наличие на кетони в урината?

Моля ви препоръчате ми АГ в София, който да ми следи бременността, да отговаря ня телефон и да коментира изследвания, освен само да ги пуска. Не държа да е по ЗК или да разбира от тромбофилии. За кръвотока си ходя отделно на доплер.

# 459
  • София
В коя болница се следиш сега? Много кофти отношение.....

Така като ви чета, момичета, вече ми е домиляло за моите бебенца. Не съм ги виждала от повече от две седмици. Моля се още пет дни да ми мине карантината и да няма повече тревоги и всичко да е наред и да отида на преглед.

# 460
"Следя се " в клиника Надежда.

# 461

Картони в урината е възможно да имаш , ако не приемаш достатъчно течности или се обезводнява по някакъв начин.
Извинявай , че те питам , ако искаш ми отговори на лично ,  но при кой доктор се следиш в Надежда? Аз също се следя там и то за втори път, не съм имала никога проблем с комуникацията с докторите които ме следят , същия ден ми излезнаха изследванията и още на другия ден ги коментирахме , телефон имейл и изобщо всякакъв контакт имам със следящият ми .

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 11:16 от ivanamar

# 462
  • Sofia

Направо си кажи при кое АГ, да се знае...
Иначе аз се следя в АГО към Св София при Др Илияна Мазнейкова и съм доволна, тя и ще ме изражда живот и здраве. Винаги ми отговаря или по вайбър или в разговор по телефона, на прегледите е внимателна и всичко ми обяснява.
Работи по ЗК. Неин колега е Д-р Кобаков, за който съм чела много и само добри отзиви. Също работи по ЗК.

# 463
Аз съм в Св. Лазар и съм изключително доволна. Лекарката е винаги много внимателна, изчерпателна и загрижена. Когато и да се обадя вдига, а ако изражда и не може връща обаждания.
Кетони в урината се получават и при кето режим ако не ядеш въглехидрати и достатъчно протеини, а основния процент макроси са мазнини

# 464

И аз съм от хората, които се интересуват от конкретното име в Надежда, да си имам едно на ум Simple Smile

Ако нямаш нищо против да споделиш, може и на лично Wink

Общи условия

Активация на акаунт