И ако мислите,че не е , бихте ли ме насочичи към някой доктор, подходящ за проследяване на рискова бременност, благодаря !
Явно трябва просто да си намеря моя лекар, за да се чувствам спокойна 💕 Миседа беше в 10 г.с , без абсолютно никакви симптоми , причината казаха,че е в аномалия на плода, но изследвания не съм правила. Попринцип съм с поликисъоза, която ту изчезва, ту се появява , преди забременяването си пусках хормонални - всичко беше наред. В момента никой специалист не ми е поставил диагнозата " рискова" бременност, по-скоро самата аз имам много страхове от предходната .
Явно трябва просто да си намеря моя лекар, за да се чувствам спокойна 💕 Миседа беше в 10 г.с , без абсолютно никакви симптоми , причината казаха,че е в аномалия на плода, но изследвания не съм правила. Попринцип съм с поликисъоза, която ту изчезва, ту се появява , преди забременяването си пусках хормонални - всичко беше наред. В момента никой специалист не ми е поставил диагнозата " рискова" бременност, по-скоро самата аз имам много страхове от предходната .Препоръчани теми