Доктор Иван Сигридов # 3

• 54 935
  • 847
  •   1
Отговори
# 615
момичета, знаете ли как стоят нещата с онлайн консултация, с д-р Сигридов или д-р Калчев?

# 616
Доктор Сигридов ли Ви ги препоръча?

# 617
Ако въпросът е към мен- да, д-р Сигридов ми ги предписа.

# 618

Да, благодаря Ви! Аз ползвам доста продукти на Now, но за първи път чувам за Garden of life.

Прегледах продуктите им, хубави дози съдържат, харесаха ми, единствено цените са малко надути!
 Д-р Сигридов ги препоръчва, може би, заради липсата на разни Е-та, пълнители и т.н.

# 619
Проодуктите на Гардън са с много високо качество и абсолютно си заслужават парите.

# 620
Аз съм ползвала други неща от Здравис преди да забременея и не виждах и усещах никаква разлика.
Надявам се сега тези да ги усетя.
Иначе на Now ми предписа Бетаин

Да, благодаря Ви! Аз ползвам доста продукти на Now, но за първи път чувам за Garden of life.

Прегледах продуктите им, хубави дози съдържат, харесаха ми, единствено цените са малко надути!
 Д-р Сигридов ги препоръчва, може би, заради липсата на разни Е-та, пълнители и т.н.

# 621
Аз използвах Vitamin Code Raw Natal за началните месеци на бременността. Пият се както е описано 3*1.
Хубаво е обаче да се следят витамините из късо, защото при мен с напредването на седмиците вече не ми стигаха.
Вит Б12 и Д започнаха да падат бързо към 4ти месец.
Започнах да ги приемам отделно като витамини на Natural Factors (Б12) и BetterYou (вит.Д) и успях да ги вдигна до горни граници.

# 622
  • София
Не казвам, че са лоши, но чак пък високо качество...
Живяла съм в Щатите, каквато е марката, среден клас са. И да цената е завишена ( двойна , за някои продукти тройна ), тъй като вносителя е един за България.

Проодуктите на Гардън са с много високо качество и абсолютно си заслужават парите.

# 623
Ако ги поръчваш от България,  да.
Аз поръчвам от чужбина.

За качеството сама си правя изводи, на база на това какви стойности съм поддържала с тях, като комбиниран препарат и какви ако приемам отделно.

Пс. Аз също съм живяла в щатите, каквото и общо да има това.

# 624
  • София
Здравейте,

Някой може ли да ми каже как приема Vitamin Code Raw Prenatal? На опаковката пише 3х1, докторът не ми каза друго, но аз си мислех, че са по 1 на ден..

Витамините винаги се пият според указанието на опаковката освен ако изришно не сте инструктирани друго.

Някой може ли да даде коментар или обратна връзка за д-р Мария Бояджиева, ендокринолог в клиниката на Сигридов. Искам да забременея, но имам някои проблеми.

Точно вчера бях на консултация при нея и съм много доволна. Опули ми се като чу каква доза Еутирокс пия на ден, казах ѝ, че до момента се следя при доктор Начев и той винаги ми е казвал, че нямам изменения на жлезата. Стана ѝ интересно и поиска да ме види на ехограф без да го плащам, защото ѝ казах, че скоро съм правила при Начев и тя потвърди, че жлезата ми изглежда перфектно, нищо, че явно не работи. При нея отидох за друго де и ми назначи изследвания, ще видим как ще се развият нещата.

# 625
  • София
Защото съм запозната и имам дългогодишен опит с тях, тук както вече споделих изобщо не са комерсиални, това визирах.

Това че дадена добавка действа при теб добре не я прави висок клас.

П.С. Това е чудесно, че си живяла, значи сама знаеш че във всеки един обикновен магазин - дори и хранителен се среща марката, като има продукти като желязото, което съм взимала за 5-6 долара. Та високо качество на тази цена няма как да получиш според мен. А и споделяш, че за парите си заслужават, но уточни в следващ пост, че не ги купуваш от България, важна подробност.

И все пак аз също ги ползвам, просто споделих мнение си за търговката марка и позиционирането и на нашия пазар, приключвам до тук.💝

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 15:49 от Ray Of Light

# 626
И аз обикновено не поръчвам от Здравис, но когато имам време, а сега ми трябваха буквално от днес за утре. Нямаше време нито за САЩ, нито за Англия. Скъпи са си тук доста. Дано ако не помагат, то поне да не вредят е моята мантра за успокоение 😁

За Бояджиева: правила съм онлайн консултация с нея месец преди да отворят клиниката на Сигридов. Беше много отзивчива и смятам, че взехме правилно решение тогава за лечението ми.

# 627

Точно вчера бях на консултация при нея и съм много доволна. Опули ми се като чу каква доза Еутирокс пия на ден, казах ѝ, че до момента се следя при доктор Начев и той винаги ми е казвал, че нямам изменения на жлезата. Стана ѝ интересно и поиска да ме види на ехограф без да го плащам, защото ѝ казах, че скоро съм правила при Начев и тя потвърди, че жлезата ми изглежда перфектно, нищо, че явно не работи. При нея отидох за друго де и ми назначи изследвания, ще видим как ще се развият нещата.
[/quote]
Начев е много добър според мен. На мен само с ехограф ми постави диагнозата . За хапчетата е индивидуално .. Аз имам няколко бременостти при Начев , някои са стигали до аборт , но винаги хормоните ми ги е уцелвал в норма. Сега само при кърменето нещо мърдат доста или с новите хапчета ... Доста хора около мен напоследък имат промени в дозите .

Като поръчвате онлайн , не ви ли е страх как се съхраняват витамините - уж повечето трябва да са до 25гр. Не че има гаранция, че иначе спазват нещо ...

# 628
А някой може ли да даде сайт от където се поръчват тези витамини в САЩ или Англия?Може и на лични Simple Smile

# 629
Не ме е страх, защото не знам и в Здравис как ги съхраняват.
Аз използвам Амазон, някои познати iherb за поръчка

А някой може ли да даде сайт от където се поръчват тези витамини в САЩ или Англия?Може и на лични Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 16:18 от Iligd

Общи условия

Активация на акаунт