Когато сте на заведение...

• 3 630
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Кока-Кола задължително и салатка Peace
След това се почва картофки и скаричка.

# 46
Ако вече съм пила кафе, следва биричка. И в 99% от случаите - пилешки крилца.  Crazy

# 47
Зависи от заведението.
Ако е някое квартално капанче - бира и картофки.
На ресторант - задължително салата (селска или гръцка) и месце (пилешки хапки) или някакви хапки от сирене или кашкавал.

# 48
При мен пък натуралният сок е задължителен!!! Без него не мога да живея  Mr. Green  Пилешките хапки също много ги уважавам!Добре,че не обичам бира,че тогава сигурно щях да съм голямо грухи,на всичкото ядене дето го ям!!!  Crazy

# 49
  • София
Минерална вода /кола/ и салатка.  Simple Smile

# 50
без безалкохолно, защото по принцип не пия алкохол..

# 51
  • Learn to fly. Fly away.
Не мога без ракийка и салатка и любимата ми минерална вода, а за вечеря каквото си харесам от менюто. newsm03

# 52
Не съм чела нито един отговор, но да си кажа - без вода - често си поръчвам голяма бутилка даже и повтарям.

# 53
Не съм чела нито един отговор, но да си кажа - без вода - често си поръчвам голяма бутилка даже и повтарям.
Все едно аз съм го писала .И салата . Peace

# 54
  • някъде там
безалкохолно Peace
Щото не пия алкохол hahaha

# 55
всичко без бирата beer3

# 56
  • Шумен
Минерална вода (често голяма) с много лимони и сламка. Често сервитьорите ми забравят сламката обаче Crossing Arms  Аз пък ги връщам Mr. Green

# 57
Бира с пърж. карт. СЪС сиренце (за мишката евенетуално) Wink/ и/ или салата.

# 58
Мислих, мислих, как да отговоря, ми зависи от ресторанта, от настроението...
Но винаги вино или бира. Другото зависи от ресторанта, много ясно, че в китайския няма да търся  шопска салата. Не че няма да направят.

# 59
Не сядах без салата , крилца със соев сос , дробчета по селски , панирани пилешки хапки , хубава ракия и чаша кола .

Общи условия

Активация на акаунт