Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 58 989
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас/Пз
Поръчах Twilly d'hermes poivree тестер от Елинор. Много добре опакован в хубава кутиа бяла с оранжево от вътре. Единствено бях разочарована, че нямаше празен ход. Но ароматът е прекрасен, така че нямам съмнения. Може просто вече да е бил тестван Simple Smile

# 151
Поръчах Twilly d'hermes poivree тестер от Елинор. Много добре опакован в хубава кутиа бяла с оранжево от вътре. Единствено бях разочарована, че нямаше празен ход. Но ароматът е прекрасен, така че нямам съмнения. Може просто вече да е бил тестван Simple Smile
Със здраве да си го носиш!
Миналата седмица пробвах Twilly и Libre мостри. Първия не ме впечатли изобщо,  имаше изгодна сделка в Нотино, но го пуснах да си ходи, втория е на първа линия в уиш листата.Heart Eyes

Save5 в Парфимо важи за покупки над 80лв. -да се знае Joy
По. И народа тотално изтрещя и  вдигнаха Мон с 30лв и се изкупи на 130лв за тестер и пак е много скъп Joy

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 02:28 от mimoza7710

# 152
Поръчах Twilly d'hermes poivree тестер от Елинор.
Тестерът с шапка ли е?

# 153
В елинор пък код may дава -15%, не видях да е обявен и не съм получавала мейл от тях. На шега реших да пробвам, пък то се получи Simple Smile

# 154
  • Варна
Със здраве да си го носиш!
Миналата седмица пробвах Twilly и Libre мостри. Първия не ме впечатли изобщо,  имаше изгодна сделка в Нотино, но го пуснах да си ходи, втория е на първа линия в уиш листата.Heart Eyes

Save5 в Парфимо важи за покупки над 80лв. -да се знае Joy
По. И народа тотално изтрещя и  вдигнаха Мон с 30лв и се изкупи на 130лв за тестер и пак е много скъп Joy
В о
Тук преди 5 дни излизаше на 122лв с кода,но не е наличен в момента.
https://www.parfimo.bg/yves-saint-laurent-libre-podarachen-kompl … uture-1-6-g-no-1/

# 155
При мен е наличен във всички версии

едит: е вече не Grinning

# 156
Desuri  благодаря, цените са им на макс в момента и ще чакам, нищо спешно. Flowers Hibiscus
Гоня 100-тици обикновено, но не и на всяка цена

# 157
Бърз въпрос, харесах нещо в makeup.bg, имате ли им доверие?

# 158
Бърз въпрос, харесах нещо в makeup.bg, имате ли им доверие?
Да, напълно, скоро получих парфюм от тях.

# 159
  • София
И от мен един глас за Мейкъп.
Чудя се дали не ми трябва Инсоленс? Ще поръчвам малко мъжка козметика и ей така между мъжките неща да си взема една 30-ка от Парфимо.

# 160
  • Бургас
Моята Соар Пантера е от Мейкъп, нямам никакво съмнение в сайта, абсолютен оригинал.Трябва ти Инсоленс ако харесваш виолетки, иначе не.

# 161
Задръж, ако можеш, ще има и по-добри оферти. Цените в момента са на макс!

# 162
Няма ли по-хубави кодове на Парфимо? Искам повече от 5лв.

# 163
  • Варна
В елинор пък код may дава -15%, не видях да е обявен и не съм получавала мейл от тях. На шега реших да пробвам, пък то се получи Simple Smile
Благодаря за кода,хванах си едно Тwilly d’Hermes на мн.прилична цена.Остава да го пратят,че май беше последното.

# 164
Оххх, не издържах и в Мейкъп.бг боцнах последен (дано) от серията Нобиле на Аква ди Парма, Магнолия, че я искам отдавна... И пусто на чудесна цена...

Общи условия

Активация на акаунт