Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 118
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Много сте бързи. Grinning На каква цена го бяха пуснали?

# 286
103, като добавих save5  си спестих доставката

# 287
Уф, вчера аха да поръчам един тестер на Шанел от Парфюми шоп и вечерта хоп- цената вече не беше намалена. И те ли правят такива номера, като Парфимо? Аз от тях май веднъж съм поръчвала, знам, че са коректни, но не ни се получава комуникацията нещо. Сега реших, че ще заровим томахавки, ама тц...махнали са му отстъпката. Наблюдавам го, но дали има шанс да коригират цената или да не се надявам, как мислите?

# 288
  • Чукарландия
Колко души успяха да си поръчат Мон Интенз? Или е бил само един брой от една отказана поръчка? Моля, пишете.

# 289
Какво му става на този сайт, изтри ми се коментара.
Та, след като поръчах пишеше, че има още 3 броя.
Може би са били 4, защото поръчах веднага, след като дойде известието.

# 290
Да се похваля. Получих си първата поръчката от Парфимо (поръчана на 29.04) - комплект Azzaro Chrome с тоалетна вода 100 мл. и дезодорант 150 мл. Понеже познавам добре аромата, съм сигурна, че е оригинален. И парфюмна вода KARL LAGERFELD FOR HER, 85 мл., както писах, поръчан насляпо от описания тук. Наистина много свеж и нежен аромат, прекрасен за настоящия сезон. Харесва ми.
Всичко беше много добре опаковано и нямам съмнения за оригиналността. Ще поръчвам отново от Парфимо.

# 291
Явно съм достигнала някакво ниво за отстъпка в Елинор и сега автоматично в кошницата всичко е с -5%. Поне доставката си спестявам ☺

# 292
  • Sofia
Явно съм достигнала някакво ниво за отстъпка в Елинор и сега автоматично в кошницата всичко е с -5%. Поне доставката си спестявам ☺

Имат програма за лоялни клиенти. При над определени суми - 5, 7 и 10 %. Можеш да видиш ако имаш профил. Simple Smile

# 293
Желаещи за Byzance Rochas от Дъглас
40 мл за 60 лв
https://douglas.bg/rochas-byzance-conf-052872
И на другите милилитри цените са топ

# 294
Аз го поръчах преди 4-5 дни, още го няма. Споделих и тук. Чака ли още някой?

# 295
Аз го поръчах преди 4-5 дни, още го няма. Споделих и тук. Чака ли още някой?
Аз чаках две седмици, за да дойде поръчката ми от Дъглас. Поръчах на 24.04 и днес дойде. За съжаление без един от продуктите, който обаче беше надлежно включен в касовия бон. Поговорихме си с някаква мацка по телефона и ми обеща другата седмица да получа липсващия продукт. Сега платих всичко и се надявам да бъдат коректни. Така че си проверявайте нещата при получаване.

# 296
  • вкъщи
Аз днес получих от Парфимо 3 парфюма. Още отваряйки кашона силно ме лъхна на единия от трите, картонът на опаковката беше прогизнал, мокър и част от течността липсва. Не е пукнат,не знам как е  текло. Утре ще им звъня, дано ме обезщетят някак, снимах го...Едно 20 мл от 100 ги няма..

# 297
Момичета, според вас 145,59 лв. и безплатна доставка, добра цена ли е за Yves Saint Laurent Libre 90ml?
Сякаш не съм го виждала по-евтин.

Едит- Поръчах го от parfumi-shop.net. Заедно с Hermes Un Jardin Sur La Laguna Б.О. 100ml, който излиза 81лв., с код may за 10% отстъпка, ако някой го търси него, това ми се струва най на сметка.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 18:56 от Анонимен

# 298
  • София
Здравейте. Ориентировъчно за колко време идват продуктите от make up?
Мъжът ми харесал един парфюм на колежка, който се оказа CK One Shock и тъй като наскоро разглеждах такъв тип парфюми-  floral fruity gourmand, реших че щом има желание - да ми го купи. Щом той, може и други мъже да го харесат Simple Smile
В make up  над 39 лв. имат безплатна доставка с техен куриер за София, не зная покрай карантината дали това още важи.
Но в пазарувай.бг прочетох някои негативни неща за търговеца, та се чудя.

# 299
  • София
Здравейте. Ориентировъчно за колко време идват продуктите от make up?
Мъжът ми харесал един парфюм на колежка, който се оказа CK One Shock и тъй като наскоро разглеждах такъв тип парфюми-  floral fruity gourmand, реших че щом има желание - да ми го купи. Щом той, може и други мъже да го харесат Simple Smile
В make up  над 39 лв. имат безплатна доставка с техен куриер за София, не зная покрай карантината дали това още важи.
Но в пазарувай.бг прочетох някои негативни неща за търговеца, та се чудя.
Доставката за София наистина и сега е безплатна за над 39 лв, но поръчките се чакат доста - последната ми поръчка от тях пристигна за 10 дни. Прецени си дали имаш възможност да чакаш толкова.
Иначе продуктите са си ок.

Общи условия

Активация на акаунт