Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 144
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • Шумен
Поръчка от 4.05 от Makeup ще бъде в офис утре - 9.05. Пристигат по-бързо от прогнозната дата за доставка.

# 316
Току що си взех Магнолията Нобиле от Мейкъп. Поръчан на 02.05. Празен ход наличен, всичко е наред. Красив, цветно-цитрусов, свеж, типично летен аромат. Страхотно настроение създава. Той ми беше първата Аква ди Парма, която подуших и пожелах, но докопах последен. Така си направих серия от три, ако нямах Роузес мъск на Монтал и Роза Нобиле щях да боцна, ноооо, опитвам да се озаптя 😁

# 317
  • София
И моята поръчка от Makeup - Café Chantant Nobile 1942, направена на 3 май пристигна днес. Прилежно опакован продукт. Никакво съмнение в качество и автентичност.

# 318
Здравейте !
Според вас в момента от кой сайт мога да се сдобия на добра цена с този аромат S.T. Dupont Passenger for Women
нямам притеснции за мл
https://makeup.bg/product/1797/
https://elinor.bg/product/dupont-passenger с код may

# 319
  • Бургас
И моят тестер от makeup дойде днес. Перфектен!

# 320
  • Бургас/Пз
Втори парфюм поръчвам от Елинор и отново без празен ход Sad Не знам, дали защото и двата са тестери, но не съм сигурна дали повече ще поръчам от тях. Поръчките ми от Венера и Нотино винаги са били с празен ход...

# 321
И аз имам два тестера от Елинор, които бяха без празен ход. От другите онлайн магазини не ми се е случвало.

# 322
И аз имам два тестера от Елинор, които бяха без празен ход. От другите онлайн магазини не ми се е случвало.
От моя Шанел липсват поне 5 мл.
Сигурно тези които пробвате в шоурума ни ги продават
Разочарована съм този път

# 323
  • Бургас
При мен пък целуфана на парфюм Chanel Allure 30 ml беше залепен отстрани с тиксо, а отгоре с двойно залепящо, без празен ход, но аромата и трайността си бяха наред и реших да не се занимавам с връщане. Това ми беше 5-та поръчка от тях. С шестата, пак Chanel, но Coco Noir всичко беше наред.
Скрит текст:
; ;

# 324
Уау, това горното никак не изглежда добре. Аз бих го върнала. Без значение дали е оригинален, видът му е потресаващ за Шанел.

# 325
  • Бургас/Пз
И аз съм доволна от аромата и на двата парфюма - НР червеното кубче и Новия Туили на Ермес. Ароматите са това, което познавам, трайността също не е по-различна от очакваната, но въпреки това разочарованието и съмнението го има. А и определено не ми се занимава с връщане. Те и на това разчитат може би.

# 326
Мда, и на  Boucheron-а, който поръчах за ММ липсваха милилитри, но иначе трайност и аромат са ок, а и цената беше много добра, та не съм го връщала. Като цяло обаче след тези случай гледам да не поръчвам от там. Има доста други онлайн магазини, от които съм доволна. В понеделник ми пристига Mon Guerlain EDP от Парфимо, надявах се да е утре, но нищо.

# 327
  • София
slanchice, преполагам поръчката ти е била за продукт Chanel Allure, а не тестер. Аз бих го върнала в този вид, ако е така. Worried

# 328
  • виртуално
Под влияние на другата тема и отзивите тук, направих първа поръчка към Makeup:
Versace Vanitas - Парфюм (тестер с капачка) (100 ml) за 56.95лв и БД
не намерих по-добра цена , а и държа на капачката

# 329
Точно от последните намаления имам 2 Шанела и са ОК - имат и празен ход, и са пълни както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт