Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 144
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Влизам да се оплача каква съм ....
Бях си взела Номад Абсолю от Нотино, но бързах да реша дали да го задържам, а не ме се затваряха пари за пореден парфюм на сляпо, реших че не е мой....Ноооо имам мосричка и сега като си пръснах от нея ... се "пръснах" от яд...така че ще го следя, ама едва ли да падне пак на тази цена Sad
Някъде да сте го виждали на подобна  добра цена скоро ?
Аз поне не съм го срещала не само на добри цени, а и го няма в повечето български сайтове, от които пазарувам. На местата, където го има, си е на високи цени, което е нормално за нов парфюм, излязъл 2020 година. По-ниска от 100 лв. за 30-тичка дори и с намалението в Дъглас не съм видяла.

# 406
  • София
Алюр съм имала отдавна, но няма да забравя, колко топлота има в този парфюм.

# 407
Аз обожавам Chanel Allure, както едт така и едп.
Едт ми е по-кремест, което ме кара да го харесвам една идея повече.
Последно преди около месец поръчвах и двата от Елинор, но по-късно ми се обадиха да ми съобщят, че не са налични.

# 408
Allure EDT тестер в Парфимо се намира на  атрактивна цена. А ако важат отстъпките  в Елинор и Парфюми шоп - цените са сходни и атрактивни, струва ми се. Аз също съм почитател на линията Алюр, имам едт  и едп, както и Allure Sensuelle едт и едп. Ползвам ги според настроението и сезона Smile

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 21:47 от Niniel

# 409
  • Бургас
Шанел Алюр ми се вижда на много добра цена в елинор. Става ли за сляпа поръчка? Пробвала съм го отдавна,но нямам много спомени,освен за светен аромат..... Как е като трайност и има ли нотка,коятоби могла да е дразнеща...?
Присъединявам се и аз към питането. Simple Smile
А кой вариант е за предпочитане? ЕДТ? ЕДП? 🤔
На Алюр твърдо ЕДП е по- хубав лично за мен.Лек цитрусов фон, ванилия, праскови и цветя.Класа, класа и пак класа, ЕДТ е по -мъжествен за мен и не е хубав парфюм. Allure Sensuelle няма нищо общо с тях, страхотен е и той.Чудя се дали да не поръчам Cartier Baiser vole на тази цена сега.

# 410
Едт Алюр е цветен парфюм и е много по- хубав за идващите сезони. Едп е ванилов и красив само в студ. На топло вкисва и е страшно душлив. Купен сега са затворени пари до Ноември месец.

# 411
  • София
Много благодаря за включването ви, момичета! 😍
Винаги ме учудвало решението на парфюмеристите да внасят допълнителен смут с тези ЕДТ и ЕДП под заглавието на едно и също шише...
Особено, когато поради ИП използвам само Фрагрантика и вашите впечатления при решението си за покупка.. 😏

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 12:40 от kopche

# 412
При Шанел парфюмите в Едт и Едп са много различни.
Тези мнения обаче са спам в тази тема и ще бъдат изтрити вероятно, питайте в другата, за да не се губят.

# 413
Момичета, ако срещнете някъде на добра цена Хермес туили /може и тестер/, моля да дадете знак.

# 414
Във Венерата са пуснали някакво измислено намаление.
Има Joy Intense edp 90 ml на 163лв.
Не знам дали е добра цена, не го следя, но понеже се обсъждаше напоследък го споделям.
и една неустоима оферта Joy
Скрит текст:

# 415
Тва не го разбрах. Намалено от 89 на 97?

# 416
Тези дни получих две поръчки от Парфимо. Всичко е идеално - опаковане, кодове и ходове на продуктите Smiley  Satine - Lalique тестер с капачка, вероятно е бил дълго притискан по рафтове и кашони и изпъкналите средни части на бутилката са леко "протрити"(етикет и гръбче), личи си във вътрешната страна на кутийката. Но си е за лично ползване, нямам други забележки, споменавам за перфекционистите.

# 417
Тва не го разбрах. Намалено от 89 на 97?
Бъг е сигурно. Просто ми стана смешно на и без това миниатюрното им намаление. Пропуснала съм кавичките на неустоима оферта.

Парфимо са ми пратили мейл, че Мон Интенз тръгва към мен. Дано стигне тази седмица Heart

# 418
Ей това също е много "яко" намаление: гледам го от известно време в Парфюми- шоп нет...

# 419
  • София
Ей това също е много "яко" намаление: гледам го от известно време в Парфюми- шоп нет...

Това е добрият старт трик с психологическата граница на потребителя! Sweat Smile
1 стотинка може да те побутне към решение за покупка следвайки максимата:
"Шамар да е, кяр да е!" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт