Изпитани сайтове за парфюми - 25

• 59 053
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
# 511
# 512
Пристигна ми поръчка от Парфимо направена на 06.05. Супер опакована, леко надраскан (като ожулено от притискане) целофан на опаковката, ако не бяха писали тук момичета с подобни забележки нямаше и да забележа, още повече че това е целта на цетофана според мен да опази кутията идеална до крайния получател. Кутията и бутилчето изглеждат ок, аромата не познавам и не мога да коментирам, за момента ми мирише луксозно, а и съм поръчвала от Парфимо и преди и нямам съмнения за менте.

# 513
  • ново
Днес си взех поръчката от мейкъп и съм много приятно изненадана. Поръчах тестер без капачка на Le parfum, а получих с капачка. Голям плюс при тях е и безплатната доставка. Доволна!

# 514
  • До сърцето...
Голямо плюсче от мен за parfium.bg - на 12.05 по нощите поръчах, днес вече е в офиса на куриера. Скоростни са.
Р.S. Да видим дали и от изпратените парфюми ще съм доволна Stuck Out Tongue

# 515
Днес  взех две пратки - едната от Нотино,  добре запечатани парфюми и козметика за коса, всичко е ок  както винаги, но голямото плюсче е за  Парфимо. Добре опакован продукт с  "ПРЕГЛЕД "Flushed Поне на мен много отдавна не бяха ми пускали тази опция.

# 516
  • София
И аз днес получих парфюм от Парфимо с опция преглед, празен ход и добре опакован. Всичко е точно, както винаги Stuck Out Tongue Winking Eye

# 517
Днес  взех две пратки - едната от Нотино,  добре запечатани парфюми и козметика за коса, всичко е ок  както винаги, но голямото плюсче е за  Парфимо. Добре опакован продукт с  "ПРЕГЛЕД "Flushed Поне на мен много отдавна не бяха ми пускали тази опция.
И мен миналата седмица на поръчка от parfimo куриерът ме пита дали искам да прегледам пратката и се учудих. Явно са включили тази опция.

Не можах да се възползвам от споделения код за 5% в Notino, даде ми неактивен код. Някой има ли такъв проблем (в кошницата бяха непромоционални продукти) Thinking

# 518
  • До сърцето...
И мен миналата седмица на поръчка от parfimo куриерът ме пита дали искам да прегледам пратката и се учудих. Явно са включили тази опция.

Да, като коректив на оплакванията към КЗП, най-накрая включиха тази опция.

# 519
5% имат в Парфимо

# 520
  • Пловдив

5 лв намаля кодът за Парфимо, не е в проценти.

# 521
Да, обърках се.
Помислих, че Дари говори за техния код save5

# 522
  • София
Заповядайте код за Нотино : EB1-23K-JX9
Ако Дари визира този код, той най-вероятно вече е използван от някой и е бил валиден само за съответния ден.

# 523
Заповядайте код за Нотино : EB1-23K-JX9
Ако Дари визира този код, той най-вероятно вече е използван от някой и е бил валиден само за съответния ден.
Да за този говоря. Вчера пробвах да го ползвам. Не знаех, че са индивидуални.

Аз предпочитам Notino пред Parfimo заради политиката им на връщане, но днес разглеждах специалните им намаления и се натъкнах на крем за тяло "Разопакован продукт, който може да е употребяван в малка степен или с липсваща оригинална опаковка", което за мен е странно, от гледна точка на хигиената, че беше и кутия. Не очаквах, че мога да върна крем или лосион защото не ми допада. За парфюмите разбирам, но за кремовете и лосионите мислих, че предлагат само повредени опаковки при специалните им намаления.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 16:15 от Dari_77

# 524
  • Тополовград
Момичета  122 лв добра цена ли са за chanel chance EDT тестер.

Общи условия

Активация на акаунт